28

Анонимен

преди 13 години

АБЕ СЕФЕР, В ТУРЦИЯ МИНИСТЪРА НА КУЛТУРАТА КЮЧЕК ЛИ УЧИ ХОРАТА ДА ИГРАЯТ? В ТОВА ЛИ МУ СЕ СЪСТОИ РАБОТАТА???????????????

27

аре стига бе

преди 13 години

,,,,,"Ще бъда вечният обвиняем, докато ГЕРБ е на влас, смята депутатът ",,,,,дори и когато е на власТ - също

26

Анонимен

преди 13 години

не бе, тоя така си говори, не са виновни журналистите...

25

Анонимен

преди 13 години

АБСОЛЮТНО ВЯРНО! ТРЯБВА СЪЮЗ СРЕЩУ ПРОСТОТИЯТА И ОРИЕНТАЛЩИНАТА.

24

freax

преди 13 години

"Ще бъда вечният обвиняем, докато ГЕРБ е на влас, смята депутатът"ГЕРБ на Свети Влас ли са?

23

Дудук

преди 13 години

Аз предлагам да не плюем турци, ***, дерибеи и т.н. под тази статия! Предлагам да си посипем главите с пепел, защото сме пълни ***, щом сме оставили всяква *** да ни се качва на главата и да става все по-нагла. НИЕ - водещата бяла българска учена раса сме виновни за положението с *** и кривоглавите ***.

22

.neutralen.

преди 13 години

На ГЪРМЕНИ ЗАЙЦИ се правят тези ей ! няма край лицемерието и на ДПС-арите и на БСП-арите и на всички политици въобще......Поне да си мълчи там,да гледа да се потули случая,той човека още повече се набутва с тия заявления......

21

Анонимен

преди 13 години

Епа добре ще изглежда, охранил се е като породиста ***.

20

Анонимен

преди 13 години

Вежди Рашидов не е министър на българския етнос а на България. А който иска да има министър специално на турския етнос нека знае, че такъв няма и в Турция. И там са много етносите.

19

башбудала

преди 13 години

Ами ако това е "съвременния турчин" - изглежда добре. Но пък кьорсофрата,на която е гълтал е баш като от времето на султан Абдул Хамид.

18

алекс

преди 13 години

А Емел Етем с какво се занимаваше само да ми припомнят?Не съм фен на Вежди, обаче в тоя си мандат, той се показа много повече българин от самите нас, което ме натъжава много!!

17

Говедарин

преди 13 години

Ще бъда вечният обвиняем, докато свърши мандатът на ГЕРБ. ========================================А кат им свърши мандато ше си вечно в кауша...

16

Анонимен

преди 13 години

За истинския турчин културата е нещо, което идва от *** и разваля държавата. За истинския турчин забавлението е да играе кючек, да зяпа жени, да яде сладко, да пие шербет и да се изтяга като ялов котарак. Рахат и пак рахат. Това човече на снимката е класически случай. Турчинът е лъжлив, завистлив, мърляв, крадлив, арогантен и недодялан. Това е поне което аз съм виждал като турци.

15

цъ цъ

преди 13 години

Не може турчин да им казва как да играят право хороДа, но може турчин да се разпорежда с българската земя и екоминистерство, и къде-къде по-значими неща от правото хоро. На практика така се получава.

14

Анонимен

преди 13 години

НА СНИМКАТА ВИЖДАТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА СЪВРЕМЕННИЯ ТУРЧИН. МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ И КАК РАЗСЪЖДАВА.

13

dmx

преди 13 години

Ами, да ще бъдеш вечният обвиняем, защото си корумпиран, а също така и глупав, оставил си следи и нищо чудно да го добуташ и до затвора, където да хленчиш, че си нещо като изкупителна жертва.

12

Анонимен

преди 13 години

Не се учудвайте на думите на Гюнай Сефер. На него толкова му е акъла, за него и турската култура се изчерпва с игрането на кючек, яденето на баклава и пиенето на кафе. Не че няма основание за това де.

11

Анонимен

преди 13 години

ГЮНАЙ СЕФЕР В СРАВНЕНИЕ С ВЕЖДИ РАШИДОВ Е РАХИТИЧНО ДЖУДЖЕ, ЛИЛИПУТ, ЖАЛЪК ОРИЕНТАЛСКИ СЕЛЯНИН.

10

Анонимен

преди 13 години

Започвам да се чудя кое как се пише?Цял ден съзнанието ми се замърсява от грешно написани думи и текстове!В един момент се колебая за съвсем обикновен текст!МОЛЯ ПОНЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА ИМАТ МИЛОСТ КЪМ НАС !

9

Del Gado

преди 13 години

"..че не може на българския етнос министър на културата да бъде турчин" - Министърът на културата е министър не на културата на българския етнос, а министър на културата на нацията!