209

до 207

преди 13 години

До вчера квичахте че униформените били само 15 000 сега станаха 30 000... Утре да не кажеш че са 60 000.... Броиката ви е по малкия проблем., по-големия е че сте слуги на местните дерибей и сте *** (с К отпред) на властта...

208

Митко

преди 13 години

Никой от пишещите не знае какви служби в МВР, повечето дори смятата, че МВР и полиция е едно и също смехория:)

207

Анонимен

преди 13 години

Кажи бе келешче.Измии си жълтото около устата и тогава коментирай сериозни теми.Не си дорасъл още за тях.

206

Анонимен

преди 13 години

Ами тръгни по трудовите борси или по обявите за работа - виж колко предлагат за СОТаджия - минималната заплата... Айде за полицаи - 25% отгоре.... Работата им е идентична - патрулна дейсност и реагиране на сигнали.... 300 лв не са пари, но и в момента никъде не дават повече на начинаещ работник....

205

Подкрепа за 183 !!!

преди 13 години

Абсолютна подкрепа !!! Това е пътя !!! Нямаме вече пари да ви храним кърлежи ненаситни !!! Разберете го !

204

Анонимен

преди 13 години

Не знам дядо ти какво е знаел, ама Атанас Буров е казвал: "че на полицая само на оная му работа можеш да се опреш".

203

Анонимен

преди 13 години

Свинята в случая си ти .Не разбрахте ли бе *** смотани ,че униформените полицаи са 30000.Вземи си виж твоята жена ,ако въобще имаш такава или си мека китка .Селянин *** ***.Аре бегай да си играеш с камиончета бе .

202

до 199

преди 13 години

Аз съм ти работодател, прасе униформено. От моя хляб ядеш, мързелива *** !!!

201

Анонимен

преди 13 години

Оооо Ушев, недей така.... Кой ти е работодател бе, чингьо.... Цоко ли? Или Боко... Или районния наркодилър... Я си погледни пак закона за МВР и конституцията... бил си в казарма, положил си клетва, има едно много хубаво изречение в нея.... освен ако не си служил преди 1989 - тогава сте се клели да пазите ПАРТИЯТА!

200

1492

преди 13 години

до183 Ти би ли започнал работа при тези условия?Тука прекали.По добър ефект ще има ако стартовата заплата е1300 с глезотиите но изискванията към кандидатите да са като за спартанци.Никакви 20 заплати при пенсиониране.Големи глоби при издънка,съкращаване на многото писарушки ,изпити по бойна подготовка всеки месец,поощрения при добра работа и т.н.

199

bg

преди 13 години

със символични простести нищо няма да стане,трбва да ги притиснете скапаните "управляващи",все пак УСПЕХ :)

198

Замислен

преди 13 години

Дядо беше мъдър човек. От него съм запомнил, че коза, *** и милиционер влязат ли ти в двора - все поразия ще направят.

197

Анонимен

преди 13 години

Ти пък! Не са ченгетата, те не смеят заради СРС-тата. Тук са плеймейкърчетата, симпатизанти, съседи, все достойни хорица!

196

:)

преди 13 години

Искат да им се запази "социалният статус". Хубаво, ама как да стане като сме в криза и няма пари? От къде да ги взмем? От пенсионерите или от работещите за по 300 лева на месец? Да кажат от къде да дойдат парите и им ги даваме! :) Не ни се свиди, защото тяхното добруване е национален приоритет!

195

Анонимен

преди 13 години

Какъв ти е проблема на теб а?Или си нямаш друга работа .

194

Анонимен

преди 13 години

Червените драскачи защо не пишат сега срещу полицаите, като преди само ги плюеха, защото ги свързваха с ЦЦ, а сега си трайкат, защото благодарение на продажния полицейски синдикат сега се обслужват интересите на кликата на Станишката. Защо не пишат като преди, че били прости, взимали една шапка пари, ами мълчат като комунист на разпит, защото сегашното положение им отърва, даже ще почнат да подкрепят полицайте, а доскоро ги плюха.

193

Забравяш

преди 13 години

И огромен брой пенсионери на по 45 години. То бивша ку%ва, бивш *** и бивш милиционер няма :-))) До живот е :-)))

192

tulski

преди 13 години

Да сте станали полицаи, не да ревете сега !

191

Анонимен

преди 13 години

Ако говориш за КАТаджия в големите градове - да, но иначе не е чак толкова много... но не се връщат с празни ръце от дежурство бъди сигурен.. има си кафенета където ги черпят, че иначе ще има проверки... кръчмички където хапват, иначе пак проверки....

190

до 192

преди 13 години

Учудва ли те ? 60 000 полицая, сложи още 60 000 космати жени и неизвестен брой полицейски чавета - ми то държавата ни е един огромен свинекомплекс ....