27

Анонимен

преди 13 години

Аз смятам че е време патрулките да ги направят на метан, за да няма спекулации хахаха

26

Пламен

преди 13 години

Цвък Цвък да бъде така добър да отговори вярно ли е това за откраднатия милион,а не да се прави на гръмнат заек.Няма начин да не е вярно щом има финансовата възможност да купи 8 апартамента.Да се еб**** в глупавата тиква.Как можах да гласувам за тия недоразумения геЙберски.Кво ми беше при Станишев.Ама били краднали.Абе аланкооолу тия сегашните да не би да ме държат за х***.Краднат и те ама са некадърни завалийте.Станишев и хората му поне имаха образование и ценз.

25

6-9

преди 13 години

до 23 - Ти видя ли му нотариалните актове на всичките 6 или 9 апартамента. Аз познавам колеги които имат по 4-5 апартамента в София че и на морето ( все наследствени от родители ( реститути) и лели и чичовци) хората работят за по 1000 лв и един лев на са откраднали, но според теб явно всички такива са крадци и мошеници а ?

24

Д1

преди 13 години

До 18 Абе вие ГЕРБерите явно искате да сте като предните щом постоянно се сравнявате с тях ! Нали говорихте за НОВ МОРАЛ ? ха ха ха Щом предните са по вашите думи крали, що пък и вие да не сте като тях ? :D В това за вас няма нищо нередно...

23

Анонимен

преди 13 години

До 18Абе ти добре ли си бе ? Човека си има не 6 апартамента а ДЕВЕТ !!! Знаеш ли какви са цените в софия имаш ли представа ? Не е като на село за 5 бона двустаен си купуваш

22

до 18

преди 13 години

Много похвално, ако те топли тази мисъл. Старата поговорка: Не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле, а? Нормално е светлините на прожекторите да осветяват управляващите в момента. Очаквам с нетърпение новини около вездесъщите 6 апартамента, на Ц.

21

1331

преди 13 години

Цветанов заради акците които правиш ги побъркваш Което ме кефи за това ви гласувахме доверие

20

НЯМА УПРАВИЯ

преди 13 години

До-17Кажи бе човек как тогава се купуват тези апартаменти ? Леле много сляп народ + това и ***

19

Анонимен

преди 13 години

В редакцията на вестник "Труд" май ще има акциика, а? И после може би допълнителна вина ще се окаже че имат Българския Съд, БСП, ДПС и т.н.? Вече нищо не ме изненадва. В началото всичко беше тъжно, вече сядам удобно и започвам да се смея истерично.

18

Анонимен

преди 13 години

Що не питаш как СерГей живее в лукозния си апартамен с огромен наем и как свързва двата края с тази си депутатска заплата ? А Цветанов бил имал 6 апартамента? Колко апартамента има Р. Петков, Р. Овч., Гоце, и още и още другари, що не питаш ?

17

Анонимен

преди 13 години

Ами от Позитано ще ти оптуснат ведомствен, като понапишеш още 10-20 000 поста в този дух.

16

Анонимен

преди 13 години

1,90 за литър пак е много изглежда доставчика е Лукойл.При тия цени на петрола за барел(83 долара) за 1 литър реалната му крайна цена трябва да е около 1.85 за 95.А и не вярвам да няма намаления когато купуваш големи количества в случая 20 милиона литра.

15

НЯМА УПРАВИЯ

преди 13 години

Цецко имал не 6 имота а 9 -как ги купи бе Тикво ? Със Заплатка ? Аре бегай ! ОСТАВКА Мислех си че сте чесни и ще оправите скапаната ни държава ,Уви не избрахме правилните хора за пореден път .Искам отговор от министър цветанов със какви средства закупихте въпросните апартаменти ? И най вече как се сабират такива пари и аз съм на държавна работа ,но немога ЕДИН да си купя !!!!ПОДАЙ ОСТАВКА КРАДЛИВ ***-и не само тва КУШЛЕВ се питам къде е сега ?

14

yashinaki

преди 13 години

Номер 9, Е то няма угодия!!! Ако купуват бензина скъпо -има далавера! Ако е евтино - "Ооо, ама то искам и аз". Този бензин полицаите не го пият, а го ползват за колите, така че е в наш интерес държавата да не плаща скъпо за това. Но май е вярно, че българина и на Господ кусур ще намери...

13

Анонимен

преди 13 години

Цецо е най-честния министър. За две години е придобил само 6 апартамента. Нищо особено не е това.

12

Анонимен

преди 13 години

с ДДС - 2,28 на литър... Кое му е ниското?

11

Анонимен

преди 13 години

Ами то отдавна се знае кой държи "Труд", затова беше и инициативата да се изкарат наяве собствениците на медии, за да не могат да изпълняват политически поръчки наляво надясно... ама българина си е ***... много е лесно да "недовидиш" 10 ли са, 20 ли са милионите литри гориво..

10

Анонимен

преди 13 години

Ае кавали вие другата работа нямате ли си че само висите по форомите и плюете хахааха ние затва в БГ сме на тва диридже с *** дето седят, гният си по цял ден в къщите и плюят държавата че те не са милионери!

9

Анонимен

преди 13 години

е защо вие си купувате евтин бензин, а за нас е скъп? И цените на продукти и услуги се качват заради скъпия бензин, но той за вас не е скъп...

8

12

преди 13 години

Е то не пречи пак да си вземат първоначално договореното. :))) Сега малко да замажат ***-та и после се повтаря "Станишев и тройната коалиция са виновните, ние още им оправяме бакийте"