146

arhar

преди 13 години

Двамата са двойка комплексни числа , единият има реална стойност, а другият имагинерна .Единият преди време решава да мине от правилната страна на барикадата, а другият решава да си остане в тъмната част. Единият получава пълното доверие на световните лидери, а другият изпълнява мръсни поръчки на ъндърграунда .Във всеки човек има и хубави, и лоши страни . Въпросът е кои от тях надделяват и го изграждат като личност !?Що се отнася до силовият министър, то той е първият човек у нас , който наистина се бори срещу мафията и октопода ! Логично е тази негова борба да среща сериозна съпротива от ъндърграунда ! Девизът на *** беше : ' Тази власт с кръв сме я взели и с кръв ще я дадем ! ' А някой да е чувал за нежна революция на 09.09.1944 г. , защото аз не съм ?!Затова се нарича и октопод, защото има пипала навсякъде - политици, съдии , прокурори, полицаи, журналисти, адвокати и т.н. !Октоподът се храни чрез пипалата си. Като се отрежат пипалата на октоподЪ, то той няма да има пипала, с които да захранва главЪтЪ си !

145

Анонимен

преди 13 години

150 А той анонимния дежурен драскач на ***, прай копи и пейст от някъде........

144

borokaro

преди 13 години

ЦИРКЪТ С ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ПРОДЪЛЖАВА , ДРАГИ МИ СЪНАРОДНИЦИ...

143

до 140

преди 13 години

Бре,ти кога проговори на френски!Като гледам как пишеш,сигурно говориш и други езици!Ученото си е учено!Май доц.Алексей Петров ти е преподавал по езиците!Пък и френската образователна система познава!И учебниците !!!Леле,и ти май ще ставаш доцент!Дано научния ти ръководител е доц.Петров!Ще ти посинее *** от шутове,пардон,от семинари и упражнения!!И тема за научната ти работа предлагам-"Крадене по милиционерско-тетевенски маниер"!

142

Menn

преди 13 години

На Яне му се наложи да покаже на кого служи, за да му спасява кожата.

141

ДО ДИЛЕМА

преди 13 години

Всичко е игри братчед.Хубаво го е казал Алеко през устата на Бай *** "И едните и другите все са маскари..."Въртят си игрите и на правят на маймуни.Всички си правят делаверата и никой не е съвсем чист.Понякога се заиграват заедно,но понякога почват да си пречат.Тогава започват ударите под кръста.Пък за пред нас тв цирк.

140

Анонимен

преди 13 години

140 Моля те разграничавай западната социалистическа идея, от нашата тройно разбойническа..... Там народите са пред прага на комунизма, а тук БСП ни докара до каменната ера... Нали?

139

Hau

преди 13 години

Ами истината е винаги някъде по средата. Но все си мисля че стъпка по стъпка вървим напред. Повечето хора се надяват всичко изведнъж да стане по - розово, но това няма как да стане за година две - нужно е време. Хубаво е да имаме магическа пръчка и някак си нещата изведнъж да се оправят, но уви никой не я е открил още.Доста години се е разграбвало и ще са нужни още години за да се възстановим. Нужно е търпение и работа.

138

1234

преди 13 години

Нов закон. Преди всяко заседания в съда ще се чете молитва ! Боже наш, ти който си в МВР-то да ти се свети имото и всички твои желания да бъдат закон за нас.

137

до ехото

преди 13 години

Не вярвай на ехото,драги!Това е изопачен звук-чуваш това,което можеш-другото е мимикрия!

136

Анонимен

преди 13 години

136 Видяхме за 20 години, колко "кадърно" сринахте комунистическата *** България. Като се има изпредвид, че сме по-малко като цяло от ч Ню-Юорк. Там с толкова народ печелят и са добре, Тук всички губим заради комунистческите мекерета.....

135

странник до дилема

преди 13 години

Вярвай на себе си,но не винаги!Другото е от дявола!

134

1234

преди 13 години

Абе Цветан Цветанов все още ли е опозиция на БСП ? Защото впредвид поста който заема постоянно говори не сериозни неща без факти !Но той и да е в опозиция би трябвало да говори с факти, а не единствено с обвинения ! А в тази връзка е време най-накрая за оставка !

133

Анонимен

преди 13 години

Да! целия свят ги хвали- и Congressional Quarterly, и Дойче Веле, и Кронен Цайтунг и т.н. На всичко отгоре Брюксел избра Първанова за евродепутат! *** тя не е от ГЕРБ! Те са се объркали:))А Желева влезе във фреунски учебник по поритология като пример за конфликт на интереси:))) Да! Целият свят се гордее че ги има ГЕРБ:)

132

странник до 112амиго

преди 13 години

Амиго,платените клакьори винаги са налице!И защо този "велик "тетевенски борец за справедливост досега си мълча-нали пишеше писма до медиите,до премиера ит.н.Ужасяваща е съдебната система,която в продължение на петнадесет години остави този недоучен милиционер да си развява байрака и да се прави на сив кардинал!Я стига клакьорство!ДоцентА.Петров-май това е равнището на интелекта в България!Ужас!!!И по какво е доцент-по рекет и бандитизъм!Ама тука е така!!!Заради такива "доценти"!!

131

Дилема

преди 13 години

Изправен съм пред сложна дилема, на кого да вярвам?От една страна целия свят, американския посланик, Ангела Меркел, Берлускони и т.н. , хвалят новото правителство, казват че върви по прав път.От друга страна нашите бивши крадльовци БСП, ДПС, Костов, Яне, Алексей , казват че е пълен провал.на кого да вярвам, помогнете ми

130

до Бай Ристо

преди 13 години

Бай Ристо, тези сегашните народът ще ги измете на следващите избори много по-яко, отколкото измете Тройната коалиция.Помни ми думата !

129

Анонимен

преди 13 години

Не беше зле за мързеливи некадърници като теб:))))))))))))))

128

СеирБудала

преди 13 години

Алексей Петров влиза в политикатасамо първо да си излекува хемороидите, хернията, припадъците и артритаи влиза ...в политиката, на бял кон, а Яне ще му е пръв съветникдвамата ще натикат в миша дупка ГЕРБ и ЕС и американския посланик и всички дето им се подиграват тогава България ще стане НОМЕР ЕДНО ще има нова конституцияЯне ще е ПрезидентАлексей - Министър ПредседателГамизов - председател на НСа американския посланик ще си посипе главата с пепел и ще избягаУраааааа! радвай се народе!

127

Бай Ристо

преди 13 години

Е толкова ли беше трудно да го кажеш бе човек. Ти явно си партиен кадър на някоя от трите партии, за да изричаш подобна глупост. Беше по-добре за *** дето взимаха пари да се подпират на метлите по ония програми на Масларица и на партиините чеда дето облажваха от комисионни. Да не говорим за заменките и НЕпостроените пътища, спрените еврофондове за корупция, отвличанията, убийствата.....та не разбрах кое по-точно беше добре. Май и народа не е разбрал щото на изборите ги измете от власта!