230

ANEVAS

преди 13 години

HA SEGA CECKO MAI 6TE SMENI TRAKTORA V KILIIKATA. EDIN MILON..SLADKO GI E GU6NAL CECKO I SEGA MU SE PLA4E . KAKVO 6TE PRAVI GERB BEZ CECKO SE PITA.GOVORI SE 4E SI E KUPIL 6 APARTAMENTA.AKO E TAKA OT KUDE PARI4KITE SA DO6LI? OTGOVR - SPESTIL GI E OT ZAPLATATA SI - 3000LEVA.DA SA MU 4ESTIT.

229

до милен

преди 13 години

абе пич много си кух .пишеш идиотизми и си вярваш .петров като барета е спасявал заложници а ти сигурно си спасявал *** на маика си .за разлика от теб него го знаят в българия а теб с това геиско име никои .така че миленчо по добре не пиши за неща от които е разбираш .сигурно и ти си от дупелизците на герб но мълчи защото си куха леика.и да пазиш *** на маика си добре че стават бели

228

Анонимен

преди 13 години

А СЕГА АЛЕКСЕИЧО ДА ВЗЕМЕ ДА ИМ ИЗКАРА КИРЛИВИТЕ РИЗИ,ЗА ДА ВИДИ СЛЕПИЯ НАРОД НА КАКВИ ХОРА СЕ Е ВЪЗХИШТАВАЛ ДО СЕГА, И НАДЯВАЛ ЧЕ ТЕЗИ ЩЕ ОПРАВЯТ БГ ,,ПО СКОРО ЩЕ Я ЗАТРИЯТ.

227

Анонимен

преди 13 години

ТОЧНО ТАКА,МНОГО СИ ПРАВ,ТОЗИ Е М----ТА В СТАДОТО,.

226

Милен

преди 13 години

Кой е всъщност АлексейПетров? Работил ли е за държавата, внедрен ли е бил в ъндерграунда или последният го е внедрил в службите, чий покровител е бил и кой го е покровителствал? Въпроси, въпроси...?Алексей Петров не е сложна фигура. Тези, които са го избрали и разчитали на него, в момента се чудят какво да правят, тъй като той е определено от избраните. Той е *** от Тетевенско, а значителна част от тези хора нямат самочувствие, комплексирани са. В същото време обаче имат енергия да ръгат напред. И това е той. Интелектуалният му багаж определено не е голям, но волята му е много силна. Правим в момента всъщност психоинтелектуален портрет на Трактора. Той е по-скоро трактор, отколкото интелект. Даже това, че е доктор на науките не означава кой знае какво. Да не говоря пък за книгите му. Едната му я написа генерал Стоян Андреев и доколкото ми е известно, не му е платил още. Така че относно интелектуалните му качества всичко е ясно, но в същото време има много организационни. Волеви и амбициозен е, и затова е избран. Бил е барета, малко е работил в Шесто, той няма качества за там. Той си е, както руснаците имат една дума, солдафон, от солдат. Значи каквото му кажат, това прави.Той е комплексиран и за да прикрива комплекса си , прави неща, които един нормален човек никога не би направил. Жесток е! Имам някакви данни за това, че е участвал в разстрел, като оставим това, че уж бил заловил шпионин, имам сведения, които не съм ги проучил до края, за един германец, който се опитал да бяга през границата, навремето преди 10-ти ноември. Възможно е той да е участвал в инцидента, но това е в сферата на догатките.Срещу Алексей Петров има няколко атентата. Срещу мен защо няма атентати? А срещу Вас има ли? Явно, че тук става дума за ъндерграунд. За този разстрел, за който толко много се приказва-при басейна, има две версии. По-вероятната е, че хората на Йоца Амстердама са го гърмяли за несвършена работа, т.е. да го извадят от затвора. Другата версия е, че е стрелял един шиптар, когото той е пребил и човекът търси отмъщение.И двата случая са показателни, че Алексей Петров дълбоко е свързан с ъндерграунда.Другото, което е изключително важно е, че шефът на на управление B на НСС, полковник Николай Начев, скандално изгонен от там, отиде моментално да работи при Трактора. И сега е един от арестуваните. Той, изнесе изключително много информация със себе си, а Петров е нямал основание да я получава.

225

Анонимен

преди 13 години

И в съседната килия - Цветанчо, нали така ?

224

иии

преди 13 години

Сгрешил човека на времето - помагал .А сега кой ще им помага като не си ценят хората ?

223

цецко да се маха

преди 13 години

човекът с големият реитинг но с малкото пишле ц.ц. за провалът на делата които скалъпва с удобни прокурори трябва да се маха.некадърник които не може жена си деса метреса да оправи как ще оправи престъпноста.а и б.б защо не си зададе въпросът откъде ц.ц има пари да си купи 6 апартамента дали това не са парите дадени от петров.и дали тези пари не седят зад скалъпените обвинения .*** държавата щом цеци е вицепремиер .не е ли време мвр да направи акция некадърния цецо цветанов и да го изгони

222

Анонимен

преди 13 години

ААААА ЦВЕТАНЧО МАМИН НЕНАГЛЕДЕН , ТИ СИ БИЛ ГОЛЯМ Б---УК ,ЗНАЧИ ТАКА СИ КУПИ 6 АПАРТАМЕНТА А /?

221

Анонимен

преди 13 години

" Проявих гражданска доблест и признах, че в резултат на натиск през 2001 година съм предложил Алексей Петров да бъде назначен. Сгънали са ме и са го пробутали този човек. Това каза бившият шеф на НСС ген. Атанас Атанасов в сутрешния блок на НТВ по отношение назначаването на Алексей Петров в службите за сигурност.Атанасов обясни и че в деня, в който президентът Георги Първанов е спечели изборите, е поискал оставката му и той я е подал.По думите на Атанасов в кадровото дело на служителя под прикритие Алексей Петров има заповед за уволнение от месец февруари 2003 г.Заповедта дошла от тогавашния вътрешен министър Георги Петканов и ексшефа на НСС Иван Чобанов го уволнил.Тази заповед до ден днешен не е отменена, а Алексей Петров е продължил да бъде служител до 2008 година, каза Атанасов.По думите на Атанасов лично президентът се е намесил и затова заповедта не е приведена в действие.Петканов и Иван Чобанов трябва да излязат и да обяснят защо, коментира той. Самият Петканов отрече да е издавал заповед за уволнението на Алексей Петров като офицер в службите.

220

Анонимен

преди 13 години

На това се казва "Храни куче,да те хапе"

219

българин

преди 13 години

Хора, повярвайте....тази гад Алексей Петров трябва да е вътре в панделата. Зад всички отвличания,изнудвания,рекети и зад цялата проституция стои той. Нещо повече той е злобен и гаден ***, който прибира пари от хорското нещастие

218

Анонимен

преди 13 години

202-А кой е Ханс?!?! Вашият ник също е "Анонимен"! Да не говорите сам на себе си? А откога ви е това чувство:))))))))))))))))))))

217

до 187

преди 13 години

Цветанов го барна за да не могат да говорят другите и да замаже очите на народа и ЕС, че нещо се прави против мафията в БГ. Пи-ар дет се вика. А го пуснаха, за да не им извади кирливите ризи с Боко, щото ако се беше забатачило делото щяха да им лъснат далаверите. сигурно всички канали за контрабанда са минавали през мутренския ни премиер и приближените му. Не е случайно, че няма нито един осъден досега от всички дето ги хващаха в Акциите с гръмки имена.

216

Милен

преди 13 години

На хората им писна да ги занимавате с този *** Ал.Петров! От обикновен бияч в отряда на баретите ДС са го издигнали до някакви несъвместими с интелигентността му постове.

215

Съдията

преди 13 години

219 Доказателствата на Цветанов не са достатъчни...... Да се арестува....Ние сме неподкупни!

214

Предполагам че ...

преди 13 години

Според мен Трактора не си е внесъл поредната вноска в ГЕРБ и Бат Бойко го е прибрал да не му съсипва застраховатерния бизнес ...

213

Анонимен

преди 13 години

201 Ханс, ти не се обаждай или да метнем ДПС а?

212

АТАКИСТ

преди 13 години

Обикновенно приказките на Яне и Компания(Петров) са злобарски измишльотини. Всеки много знае но никой не може да докаже. Докато Цецо поне има някакв доказателствен ресурс за представяне в съда.

211

Анонимен

преди 13 години

ДА ЛИ ДАЛАВЕРИТЕ НЯМА ДА СЕ ОКАЗАТ МНОГО ПО-ГОЛЕМИ ОТ ТЕЗИ ЕДИН МИЛИОН ЕВРО И ЗА ТОВА НЕПРЕМЕННО АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ТРЯБВАШЕ ДА Е ЗАТВОРЕН. НАИСТИНА ОЧАКВАМ МНОГО ИНТЕРЕСНИ И ДРАМАТИЧНИ ПОСЛЕДВАЩИ СЕРИАЛИ ОТ ТАЗИ БЪЛГАРСКА САГА, КОЯТО ДОКАЗВА ЗАГНИЛАТА ОТ ВСЯКЪДЕ БЪЛГАРСКА УПРАВЛЕНСКА ПОЛИТИКА СРАСНАЛА СЕ С МАФИЯТА, КОЯТО НЯКОЙ НАРИЧАТ БИЗНЕС.