74

ГА

преди 13 години

Скъпи ГО, много съм в час с тези работи, ако си мислеш че от 21 септември 2009 (последна актуализация) , което между другото е цяла една кризисна година са построени много вили, бъркаш. Влез в програмата и виж. Между другото живея в този район и въобще не говоря глупости!!!

73

dali

преди 13 години

ето къде са парите за разбитите пътища ,детски площадки ,поликлиники и др. конфискация в името и в полза на НАРОДА!

72

GeorgiBelgium

преди 13 години

Trqbva edna atomna bomba nad BG za da se zalichi celia zul genetichen material na tova sushtestvo bulgarina...nemoje pensionerite deto sa gradili taz durjava (tez sega da ima da kradat) da ymirat ot glad i ot styd , za bolnite da nqma lekarstva i da izmirat v muki i bolki ,a razni bogopomazani kradci , lajci i t.n. da jiveqt v lyks ot okradeni pari...kak zaspivat tez hora nqmat li suvest vse se chydq....bqgaite bratq ednoposochen bilet ot Terminal 1 na Airport Sofia...

71

Ужас

преди 13 години

Абе всички тук заблудени душички, дето се радват и викат - давай Бойко, разкривай ги, снимай. Помните ли една ПиАр акцийка, "Бентлита" се казваше. Беше миналата година. Та какво стана тогава. иху аху месец-два, статийки, снимки, как сме имали 205 Бентлита за по 300-400 хил лева, и как щели да проверяват всяко, щяло обвинения и конфискации да има. Какво стана? Нищо!!! Всичко си беше наред, бяха си на лизинг и на фирми повечето, и те така... та някои нормален очаква ли друг резултат от тоя цирк???

70

Анонимен

преди 13 години

Защо трябва просто да си платят данъците?? Така само ще си озаконят имотите и незаконните доходи, с които са ги построили!Трябва азследване, конфискация и затвор. И какво е това "ако се докаже, че са в особено големи размери"?? Разбира се, че всичките имоти са в особено големи размери злоупотреби!!! Да видим до къде ще доведе това. И стига сте се присмивали на правителството. Верно, че не пращят от много акъл, но в нещата, които са прави трябва да ги подкрепяме!

69

kolekcionera

преди 13 години

интересно ми е като прелитат над Варна дали ще заснемат имотите на три буквената групировка... ***

68

сиромашко невидяло

преди 13 години

Не се излагайте !!България от самолет изглежда като една черна мизерна дупка, а нощем изглежда като море в което се виждат светлани от тук там светещи корабчета !Бълъците да не видят нещо горе доло хубаво и трябва да го разрушят.Това не е архитектура на ниво !Да си платят на държавата с парите на народа и така всичко ще си е по "закон и норма"

67

Докога

преди 13 години

Най-доброто в случая с имотните богаташи като прокурори,съдии,митничари и други чиновници от всякакъв калибър със заплати от по 1000 лв и с имоти за милиони да получат по-един хубав шут в мазния крадлив *** - като дисциплипарно уволнение и всичко ще си дойде на мястото !

66

Ам ам

преди 13 години

Що не вземеш да си направиш по-кратък ник за да не ни губиш времето ?

65

Патриот

преди 13 години

А така Бойко,смачкай тази *** престъпна богаташка ***.

64

Анонимен

преди 13 години

"Българина незнае как да живее !! Затваря парите си в тухли и камъни. Кой и кога ще живее в тези къщи, всяко семейство едва родило по 1 дете ?!!"Не им дреме за вложения на тях. Парите са ги откраднали, похарчили, и нови ще крадат. За какво му е да мисли дали не трябва да ги влага някъде за по-голяма печалба. Нали има будали дето хем работят, хем бедни живеят, та да има за дворци на корумпетата.

63

ас

преди 13 години

Става въпрос за имотите остроумко... сложи си очила !

62

Как пък чак сега се сетиха да проверяват тези имото...Марково от много време си е такова...

61

ц

преди 13 години

Бевърли хилс???Виждам само грозна архитектура и разбити улици.

60

стефан

преди 13 години

Поредното отвличане на вниманието от поредните управляващи за да скрият истината за тежкото положение в което се намира народа и държавата отдавна е капитулирала.Та за всичко това и сегашните бяха радетели.По малко държава повече частници и бизнесмени.Но ето това е резултата.Няма истинско мляко,кобаси,сирене има само фашкии по супер модерните молове на същите тези радетели на частното.

59

Дражко

преди 13 години

Абе,бугарската злоба няма аналог!От една страна стоят злобарите източили Държавата-от другата злобни завистници,които не са могли да се докопат до кръгове от фирми и разни врътки с престъпните среди.Най-отгоре естествено са тези, които с анализирането на ситуацията си пълнят гушите.За това тук нищо не става!Ни бизнес,ни футбол и прочие.Въобще-шибаняшка история!

58

ха,ха, ха !!

преди 13 години

Българина незнае как да живее !! Затваря парите си в тухли и камъни. Кой и кога ще живее в тези къщи, всяко семейство едва родило по 1 дете ?!!Това и под наем неможеш да го дадеш, ще го разсипят. Това са закопани пари от които едва ли ще излезне нещо.Не вярвам да ги разрушят,а за вземане едва ли ще ги вземат. За да си затворят очите или да ги озаконят сегашните управници ще си напълнят гушите, а народа ще знае, ще гледа и ще *** мухи. Една извън/редна наредба не променя закона, а е незакона

57

ааааааааааа

преди 13 години

Не мога да разбера защо тази държава е управляват само безхаберници за всичко. Защо вместо да ги предупреждавате сега със стаии и репортажи тези хора, не изискват заповед за проверка на имуществото и тогава да действат, като имате доказателства. Същите *** са и при арестите - прибират хора, без доказателства и после съда ги пуска. *** ПР-чета са от това правителство, уж много работа се върши, а същност нищо не се върши. Да видим и от тези, колко ще бъдат осъдени

56

глиго

преди 13 години

Проверявате ми да не казвам какво! На вас не ви дреме колко ще намерите по чуждите сметки, а с колко вашите ще набъбнат.Вече се уригвам на демагогия и корупция!.

55

Анонимен

преди 13 години

Докога с тези залъгалки! Всеки ден се вдигат цените на хранителните продукти, зимата наближава. То собствениците на тези имоти пак ще са добре, ние да му мислим. Просто ни отклоняват от реалните проблеми. Няма да се учудя утре да ни занимават и с някой порно-сюжет.