108

цар Ивайло

преди 13 години

Към АНОНОИМЕН ПОД 103.Знаеш ли колко си прав.Като сме имали цар свинар,защо сега да нямаме "цар пожар...ар".Само ,като си толкова як защо си анонимен?

107

Бубето

преди 13 години

ОК ще разрушат всички незаконни постройки в БГ...ооопссссс, ми то няма да остане сграда :-) и от тук въпросът на въпросите къде ще изхвърлят милионите кубици бетон???? Може би ще се направят изкуствени острови в Черно море наречени на ичето на глупостта човешка - например "Бетоновите БеГе острови"...Живеем в една психиатрия, от която бягане няма :-)

106

чичо

преди 13 години

Ако престанем с критиките и се опитаме и ние да сме съпричастни с всичко което се случва в държавата може нещата да се променят. Нека не сме само наблюдатели.най- лошото е бившите управляващи от тройната коалиция и на-вече хората на станишев пречат умишленно на работата на герб а това значи че пречат умишленно и на развитието и реформите на българия.това е страшно

105

bg.

преди 13 години

г-н Борисов и управлението на ГЕРБ са глътка чист въздух и крачка в правилната посока за България!

104

Ф.С.В

преди 13 години

България е фантастична страна ..ние живеем в фантастиката ..има хора които цял живот нямат право на лична карта ,,има градове които са невидими ,,плажове които са видими срещу 20-100 лева. магистрала крива като локум .и дълга няколко хиляди километра. полиция която хем я има .хем я няма..призраци ходещи с дрипи и живеещи с 2 лв на ден така наречените "пенсии" бедни митничари .и политици занимаващи се с ядрена енергия(А .Доган) и какви ли още чудеса премиер-космонавт балетист каратист тенисист

103

Анонимен

преди 13 години

Браво.Вижда се ,че се прави нещо за България.Малко да се повишат доходите , да спреме да гледаме как нашите родители и учители се ровят в кофите за смет и нещата ще се оправят.Желая ви успех.Посоката е вярна.Бог да е с вас .

102

НВГ до 89

преди 13 години

То няма и такава възможност в българския закон - Закон за устройство на територията - не съществува възможност за узаконяване... ама никаква ... така, че ми е много странно като медиите раздуват вариант за узаконяване. Ако такова нещо се случи то ще бъде НЕЗАКОННА постъпка на администрацията!!!

101

Анонимен

преди 13 години

БОРИСОВ Е НАЙ-НЕВЕРОЯТНИЯ ,НАЙ-ПРЕДСТАВИТЕЛНИЯ ЧОВЕК,КОЙТО НЯКОГА СМЕ ИМАЛИ НА ВЛАСТ!

100

КОКО

преди 13 години

AKO VSI4KI V TAZI DARJAVA RABOTIAT KATO BORISOV I CVETANOV.., BALGARIA SHTE PREBUDE. BOG DA E S TQH I S BALGARIQ

99

Анонимен

преди 13 години

Еееееххххх, докато се раплетат тия "свински черва" - досегашни управляващи навсякъде по места, корумпирани съдии и управленци - наистина трябва време, но и желязна твърдост!!! Г-н Борисов, когато трябва политика - правете я! Но когато трябв...а да се отстояват правата на българската нация - бъдете твърд и безкомпромисен!!! Много важно, че някои съдии трябва да влезнат в затвора по бързата процедура!!! Кой каквото си е надробил - това да сърба!!! Дивашките изпълнения на съдиите в последно време доказват думите ми... Не случайно от Европейския съюз ни "натискат" да се преборим с корупцията в съдебната ни система!!

98

ОТ МИНАЛОТО

преди 13 години

До 30В БГ това е наказанието ......... Какво стана с кредитните милионери .......... НАПИСАХА ИМ ИМЕНАТА В ПРЕСАТА ..........И с това всичко прикючи!!!!!!

97

Анонимен

преди 13 години

АКО НОРМАЛНИТЕ ХОРА ИЗЛЯЗАТ ОТ САЙТА,ТУКА ЩЕ ОСТАНЕ САМО ЕДИН ПЛАТЕН ДРАСКАЧ НА БСП.ЩЕ СЕ СКЪСА ДА СИ ПИШЕ И ОТГОВАРЯ ПОД 100 ИМЕНА САМО И САМО ДА СЪЗДАВА ВПЕЧАТЛЕНИЕ АКО ВЛЕЗЕ НЯКОЙ ЧЕ ДИАЛОГА ПРОДЪЛЖАВА.АНРИ ГЕРБ И АНТИ БЪЛГАРСКАТА ПРОПАДАНДА И МАНИПУЛАЦИЯ НА БСП ПРОДЪЛЖАВА.СТАВАТ САМО ЗА СМЯХ ВЕЧЕ

96

Лясковец

преди 13 години

Пък тя пак кава стана?Там, в това селище имало дворец и на незнам как го наричат-Парушев,който спонсорирал ГЕРБ.Истина ли е,аз не знам.Баба казваши,като пръднеш непремино замирисва.Ще поживеем ще видим.ЕДНО СЪМ СИГУРЕН,ЧЕ НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ.Някой от Вас да си спомни какво стана с имотите на Юлия Берберян,с неплатените данаци на футболистите,на футболните съдии и на още колко.Нашият народ е мъдър.Той е казал от векове насам:"ВСЯКО ЧУДО ДО ТРИ ДЕНА".

95

Markov

преди 13 години

А какво ще прави ДНСК,Бойко и "Правовата държава" БГ с един милион незаконно усвоени балкони в цялата страна,които нямат нито строителни документи,нито проекти нито са включени в нот.актове,нито са обявени в общината и не се плащат данъци за допълнителната жилищна площ! По-голямо мазало със строителните закони не може да стане.Сега поне нека тотално се размажат принципи,норми,закони и ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!!!Кога ще започне разрушаването на незаконно усвоените балкони тип кухни с радиатори и мивки !!!

94

Анонимен

преди 13 години

Тоя кмет говори глупости, затварял си е очите сега да ги узаконат. Пълно разследване на случая 10-15 години назат и виновните на съд.

93

anonimen

преди 13 години

ne li vi e sram be da izkarvate obiknovennite i ot4aqni xora koito izkazvat razli4no mnenie ot va6eto komunisti,e kato vqrvate 4q Boiko 6te vi opravi vqrvaite vseki moje da izrazi mnenie,no faktite govorqt Balgariq stava po zle

92

uliha

преди 13 години

Много интересно тези палати невидими ли бяха досега,че всички се правят на изненадани.Нищо няма да стане - малко вятър в ушите на електората и после - пак както си беше.Нито ще ги съборят,нито ще ги отнемат.Че кой ще се грижи за тях,ако им ги вземат?Ще ги опоскат *** и ще стане от грозно по-грозно.Така че ще им дадат възможност да си ги узаконят,а простият народ пак ще вика ''ура''!

91

ХАН-КРУМ

преди 13 години

БОЙКО БОРИСОВ Е ПРОСТО КЪСМЕТ ЗА БЪЛГАРИЯ.ТОЙ Е ПРОСТО ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА НАЦИЯТА. ТОЙ ПОДЕ БОРБАТА И ПОБЕДИ СЕРГЕЯ, *** И КРАДЛИВ ДЕДО.ВЪЗСТАНОВИ ДОВЕРИЕТО НА ЗАПАДА И СЕ МЪЧИ ДА ИЗКОПЧИ НЕЩО ОТ ИЗТОКА. НАТИКА ДПС В МИША ДУПКА. ДНЕС ТОЙ ДИПЛОМАТИЧНО КАЗА НА ЕРДОГАН, ЧЕ ТОЙ ЩЕ РАЗРЕЩИ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ВЪТРЕШНИЯ ВЪПРОС ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА ГЛАВНИЯ МЮФТИЯ. ПАРИРА ЗАПЛАХИТЕ НА ДПС, ЧЕ ЩЕЛИ ДА СЕ ОПЛАЧАТ НА ТУРЦИЯ. А ПЛАКАЛНИЦИТЕ *** ДА БАЧКАТ И ДА СИ ПЛАЩАТ ДАНАЦИТЕ. ЩЕ НАПРАВИ И ЗДРАВНАТА РЕФОРМА.

90

Обама Бин Ладен

преди 13 години

Ами тогава да радрушат ВСИЧКО, застроено в чашките! Просто е! Леко-полеко за няколко години ще се справят!

89

Анонимен

преди 13 години

Колко и да се напъват плювалниците на ББ нямат никакъв шанс да променят мнението на хората за него, защото с неоснователното си плюене показват на колко ниско равнище са и по тоя начин отвращават хората от себе си и от тези, които им плащат-БСП деятелите. Така, че колкото по-силно квичите по форумите толкова по-добре се чувстваме нормалните хора-значи ББ добре ви е настъпил, което ме радва и обнеждава за доброто бъдеще на България.