14

Мъдовски

преди 13 години

Трайков, а какво прави държавната субсидия за пенсионния и здравен фондове? На България и липсва инфраструктура, защото милиард се налива в споменатите фондове. Помисли и по този въпрос!

13

Анонимен

преди 13 години

щом и Трайчо взе да спори с Дянков,значи наистина са бита карта гербаскараха се

12

Vik

преди 13 години

Една от малкото "трезви" мисли на това правителство.... Сега очаквам "най- компетентното" мнение на Г-н Бойко, да ни обясни какво всъщност е имал впредвид Трайчо и какви ще са последствията за него за, това че си е позволил да мисли!!!!

11

Rommel

преди 13 години

Браво Трайков, едва сега за първи път пое инициатива в министерството си и започна да показваш, че не си просто пионка заемаща длъжността. Сега остава и Дянков да започне да отстоява идеите си и здравният министър да започне реформа, ама истинска, а не поредната бутафория и положението ще започне лееко да розовее. А Бойко да се хваща с Цветанов и да си ловят крадци и "биснесмени" с големи къщички и малки доходи. Ааа и може да открива поредната отсечка от магистрала или път по която е минал валяк

10

Той не е сам !

преди 13 години

Има още един министър който мисли правилно. При него проблема е , че няма кураж да го заяви. Той е Плевнелиев. А на Трайков отвсякъде му личи, че не му пука дали ще е иминистър или не. Да го пита човек, защо изобщо се захвана с пожарната ?

9

Анонимен

преди 13 години

Дянков и Трайков може и да си разбират от работата, но онзи нарцис Тиквата пречи на всички!!!

8

Анонимен

преди 13 години

Браво Трайков,единствения който му казва на Боко,че таа не става само с ядене!

7

х

преди 13 години

Насърчаване на чужди инвеститори не се прави с пари а с облекчения за тях, пр. една Македония дава по 1 евро на месец земята под наем около Скопие за да привлече чуждестранни инвеститори...

6

Симпатизант

преди 13 години

Готин си. Мислиш добре, ама не си случил на началник.

5

Салахадин

преди 13 години

Акциза?Дянков нормален?????Ахахах вица на деня.Тоа ако разбира от икономика аз ще подкарам "Боинг"!!!

4

Анонимен

преди 13 години

Много почна да знае тоя напоследък. Комунистите може да са му бутнали някой кокал и сега да прави въртели.Бойко, мафията може да проникне навсякъде!!! Режи до кокал! Махай Трайчото, ако не си трае!

3

Myleena

преди 13 години

от доста време смятам, че Трайков е единствения мислещ в правителството

2

Akciza

преди 13 години

За пореден път се убеждавам ,че единствено Трайчо , Дянков и Плевнелиев са хората ,които са нормални в това соц. правителство.Ако не бяха те досега да сме се докарали до жан виденовите времена

1

Салахадин

преди 13 години

Трайков,убаво мислиш,ама пък много мислиш.Милиционерите не обичат така.Разкриват ги ,че са прости и ще те уволнят момче.Ако искаш да си на работа ,не разсъждавай истините на глас ,че зле.Пък ,ако си решил да си патриот кажи още вярни неща.