101

IDIOTI

преди 13 години

6tom sa praini 90ta godina kak 6a nqmat dokumenti ve?????

100

до 95-ти

преди 13 години

барато в италия кой мислиш че управлява???

99

КОГА

преди 13 години

КОГА ВЕРТОЛЕТИТЕ ЩЕ ПРЕЛЕТЯТ НАД ПАЛАТИТЕ НА БОЙКО-МУТРАТА И КОЙ ЩЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА КАК ЦВЕТЕЛИНКА-МУТРЕСАТА СИ КУПИ БАНКА . САМО НЕ МИ КАЗВАЙТЕ ЧЕ ТЕ СА СПЕЧЕЛЕНИ С ЧЕСТЕН ТРУД. ОТКЪДЕ ПОЖАРНИКАРЯ СПЕЧЕЛИ ПАРИ ЗА ТОВА ИМЕНИЕ И ОТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ НА ЦВЕТКА. ОТГОВОР НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ НЯМА ДА ПОЛУЧИМ НИКОГА ЗАЩОТО ТИЯ ДВАМАТА СА ОТ НЕДОСЕГАЕМИТЕ. НЕ ОПРАВДАВАМ ТИЯ С ДВОРЦИТЕ НО ИСКАМ ВСИЧКИ КРАДЦИ ДАОТГОВАРЯТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ. ТОВА СЕГА НЯМА ДАСТАНЕ, НО СЛЕДВАЩИТЕ ВЛАСТНИЦИ НЕКА ПРИБЕРАТ ГЕРБАВИТЕ

98

Анонимен

преди 13 години

Бързо, всички с незаконни строежи, тичайте да си купите камуфлажни мрежи!!! И другия път стройте под земята, че току виж щом нямате Акт 16 (нищо, че такъв акт не съществува от около 9 години) ви бутнали къщичката или я конфискували (нищо, че конфискацията е наказание по Наказателния кодекс и първо трябва да ви осъдят за престъпление). Става все по-смешно.

97

???

преди 13 години

Заглавието на статията е хубаво.

96

невена

преди 13 години

много ми се иска това да не е поредната акция за вдигане на рейтинга.да видим сега дали ще ги конфискуват тия палати.в началото всички бяха незаконни,после се намериха 5 законни,да не се узаконят накрая всички!а относно ревизията на прпиватизационните сделки-сега ли се сети първанов,че и те са за проверка!всички знаем как стана тая приватизация и какви са последствията!

95

Емигрирайте!

преди 13 години

Ако все още има млади учени (от БАН и университетите) в България или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Как е възможно в 21 век малди учени да живеят в *** и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически ***. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Там, дори и да си умен, амбициозен, пак ще си останеш зидаро-мазач примерно, само щото някое комунистическо *** е решило да набута синът на втория си братовчед на твое място. Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, *** и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии!

94

Смут

преди 13 години

До Д.Д. Грешната ти е представата за можещите и крадците.1-о не напразно е спекола в Бг. - ниски заплати , високи цени. 2-о този който може много трудно достига и такива нива като тези имоти , ама много трудно. Познавам можещи ,но познавам и от другите. Да ти кажа ли чесно можещите отдавна се изнесоха извън Бг, а другите можещи прескочиха границата м/у законието и незаконието. Имам приятел който иска да си озакони едни барачки и този който трябва да ги озакони иска пари под масата.Извода е??

93

Пора

преди 13 години

Kелешчо сумата похарчена за полети е мизерна - стига да оправдае предназначението си! За твое сведение в Италия има въоръжена финансова полиция с кораби и самолети и както личи по стандарта на живот там струва си.

92

Анонимен

преди 13 години

Накрая всички ще се окажат законни, това е поредното отклоняване на вниманието от глада и мизерията, в която продължава да ни вкарват правителството на ГЕРБ!!!

91

Келешчо

преди 13 години

Дано НАП-аджии да си оправдаят огромнота сума похарчена за полети над цяла България! Аман от ПИАР-и и показни акции. Стига с тая овехтяла соц- пропаганда!

90

бг

преди 13 години

И на децата им е ясно, че тези луксозни имоти са придобити по престъпен начин. "Наказателният кодекс предвижда лишаване от свобода до осем години за укриване на данъци в особено големи размери и конфискация на част или цялото имущество, включително на луксозните имоти, ако вината на собствениците се докаже в съда."Е чакайте да се докаже в съда...

89

:D:D

преди 13 години

haha kvi gluposti i prostite hora sa radvat ne tarkaite race ni6to nqma da stane poznavam 2ma biznesmeni deto i tqhnite ka6ti sa gi snimali si4ko si imat tva 4e nqmat dokumenti sa palni gluposti na kvo sa nadqvate neznam kak moji da si predstavite 4e takiva imeniq 6te sa bes dokumenti pomislete malko realno plss bednotiata e napraila horata palni mizernici v bg bahti ujasa kakva zloba kam moji6tite hora zapomnete NE SEKI MOJI DA KRADE !!!!!!!!!!!! iskasa golqm akal za taq rabota da go znaite tva

88

Анонимен

преди 13 години

Цялата тази работа е вдигане на рейтинг и шменти капели, нищо няма да има свършено запомнете го!

87

Гоце Седефчов

преди 13 години

Ако мине над моето имение, ще прибавя към ловните си трофеи и хеликоптер.

86

Боко

преди 13 години

Не е лощшо,ама да продължи да снима и в Банкя.Да снима и на Краси Велчев имението.Просто да поснима и в западна страна на родината.Да се видят писти,да се видят язовири.Ще е интересно,ама какво от това.Пореден сериал.

85

уелския принц

преди 13 години

Министърът на веселбата, както е известен Паришев сред приятелите си, еедин от спонсорите на ГЕРБ.В предишни години той бе помагал и на други партии. Близостта му с партията датира още от самото й учреждаване. През 2006 г. Павлин Паришев посрещна бъдещия премиер Бойко Борисов в Хасково. Тогава компания му правеше брат му Николай и шефката на несъществуващата вече служба Пътни такси и разрешителни Славея Панайотова.На местните избори Паришев твърдо декларира подкрепата си за ГЕРБ. В резултат на това партията стана първа политическа сила в Свиленград. Историята се повтори и на парламентарния вот миналата година, когато отново той бе един от спонсорите и радетели на идеята ГЕРБ, пише още в. "Хасковска Марица".

84

roland

преди 13 години

Ама Ревизоро каза ли им го вчера

83

Анонимен

преди 13 години

И как точно ще стане лесното доказване?Къде в закона пише, че не мога да ползвам една вила за "краткосрочна" почивка от 10 години? По адресна регистрация мога да съм в панелна гарсониера под наем, което не ми забранява да отида на гости или почивка в каквато си избера вила, къща или офис!

82

иванов

преди 13 години

тези които пишат новините в този комунистически саит са изключително елементарни : какво заглавие само !!