261

Бивш учител

преди 13 години

Щом полицайте са в плачевно състояние, и систематна умира,какво да кажем за образованието?И има ли някой с ръка на сърцето да си признае колко чисто взима, колко са му останалите социални добавки,колко пари му се полагат за разни екстри като дрехи, обувки, телефон, храна?Ще се уплашите, като узнаете истината.Другите хора това го плащат от собствения си джоб.Стига демагогия!Обяснете също, и че има работещи на дежурства 24 часа, и после-72 часа "почиват".Работят 7-8 дена в месеца.

260

kari

преди 13 години

Много ограничени и комплексирани мозъци има в този форум. Е, свиреп, олекна ли ти след като се изпразни по този просташки начин? Каквото и да храчиш това е положението - ти и подобните ти ще си останете аутсайдери с комплекси, а хората от полицията ще си вършат работата. Намерили сте къде да си изливате злобата. Освен долни *** има и свестни хора, които знаят как да оценят труда на тези хора.

259

ли

преди 13 години

Леле как може да има толкова много злоба , необяснимо ми е вече , без значение за какво иде реч вие трябва да сте анти. Отнемете им заплати , отнемете им осгуровки - де не е важно на мен , да ми е добре важно е на Вуте да му е зле. И като им вземат привилегиите на вас ли ще ви стане по-добре , или те ще започнат да работят повече ?? Ей аман от БайГаньовци !!!!

258

Свиреп

преди 13 години

Оффф, няма как да не отбележа проблясъка на един /очевидно служител на МВР/, че който не подкрепял полицията сега, бил престъпник. Още осмислям тази квинтесенция на униформената мисъл. Най общо, според 90% от полицаите ни, държавата е населена с тях и останалите - престъпниците. С извинение и поклон пред 22-мата свестни служителя в МВР , Вие г-да полицаи сте ***. Ама наистина ***. Не весело кухи, като във виц, а досадно дебилни.

257

Х

преди 13 години

"Ние не сме загрижени за рейтинга си, а за плачевното състояние на умиращата система на МВР", добави зам.-шефът на полицейския синдикат Галентин Грозев..

256

Анонимен

преди 13 години

Единствените резултати, които са плод на усилията на всички редови служители и демонстрират отношението на изпълнителната власт и лично на премиера към вътрешното министерство са разходите в размер на 2 милиарда годишно!

255

алаБала

преди 13 години

Шшш палатите не са на граничари,дай да не се обиждаме!А ако има някой с такъв то той е от отдел ГКПД(бившо,сега КДГ),а те многознайко бяха към ДС докъм '97.Гледам тука има много разбирачи,дето като чуят МВР и си представят само КАТ и нищо друго.Докато си играете да ни плюете аз трябва да чета яко шенгенското законодателство,за да може да влезем,а вие "хейтъри" да "джиткате" из ЕС свободно.И всичко това за два пъти по-малко пари от военните!Тях защо не ги плюете бе "андрешковци" долни?

254

време е

преди 13 години

Време е да започне да се спазва закона а не да се дава на полицая то и на луната да го качиш пак ще иска повече ама на слънцето ще изгорят горките!Няма по човек и по не човекима хора които спазват правилата и с униформа и без такава.Нека не изнасилват изнасилена жена(държава).те би трябвало да я пазят!!!

253

Поименно, колега!

преди 13 години

До 251Всички разкрити убийства са .... хмммм....ми то няма такива.От време на време хващат някой и след як пердах си признава за всички убийства.Сега се сещам. Ти сигурно си разкрил и кой уби сестрите Белнейски!

252

до 259

преди 13 години

Как да пуснат виц за инжИнер, като не могат да го проумеят?

251

Педерасчо

преди 13 години

Цецо багера е най грозният министър. И е пасивен гей. Лаап буби

250

Пак казвам

преди 13 години

Определено, това си е пак нещо от рода "тука има - тука нема"! Защо да им се запазват правата и придобивките? Те, именно затова, малко недоволстват - малко нагласен от Ц.Ц., ми се вижда този "ПРОТЕСТ". Те, полицаите работят като всички в БГ, но да имат чак пък такива превилегии - по време на КРИЗА, всичко да им се плаща от държавата - как става! Ц.Ц. ще им даде и много повече, защото без тях е "НИЩО"!

249

хахха

преди 13 години

Еми какво имаме на снимката?......10 мишки и един плъх............Сега ще се случи това ,което се случи на лекарите.Замазване на очите.Господин мижитурката ,носача на папки,кадровика на мвр води преговори. Тоя същия дето не отговори на писмата на уволнените от него спасители от гражданска защита.И една *** наричаща се комисар Бурджиев му приглася.Е те това са мишките на милата ми родина.

248

Болен Лидерааааа

преди 13 години

Волен Президент

247

Болен Лидерааааа

преди 13 години

Цветанов ПРЕЗИДЕНТ муха ха ха ха

246

шморц

преди 13 години

Ей *** нали като напиша днес 10 акта си изкарвам заплатата бе гейчо.

245

Кука

преди 13 години

Абе още някой виц немали, а? Утре май пак ще има: Не бе г-н полицай с колан бях г-н полицай, заклевам се...Обече ти да не си у казармата, та ше ми се калнеш... аре 50 бързи за г-н Куката ха ха ха

244

до 267

преди 13 години

***, пълен *** си... Айде прочети закона за движение по пътищата какво пише - специлано за прелезите... Да не съм влетял с влака в двора на ДАП-а и или да гоних ГАЗката по улиците.... А шофоьора сигурно още пали свещи - оттърва се само със заекване...

243

до лок.машинист

преди 13 години

Чл. 343. (Попр. - ДВ, бр. 29 от 1968 г., изм. - ДВ, бр. 95 от 1975 г., изм. - ДВ, бр. 54 от 1978 г., изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) (1) Когато с деяния по предходния член по непредпазливост са причинени:а) (изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) значителни имуществени вреди, наказанието е лишаване от свобода до една година или пробация;

242

до лок.машинист

преди 13 години

Чл. 342. (Изм. - ДВ, бр. 95 от 1975 г., изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Който при управляване на подвижен железопътен състав, въздухоплавателно средство, моторно превозно средство, плавателен съд, бойна или специална машина наруши правилата за движение, като допуска причиняването на телесна повреда или смърт на другиго, се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация.