58

Анонимен

преди 13 години

Ама то няма вече комунисти в БГ. Тук има един ***, със 100 имена и той създава впечатление че уж са много. Не се лъжи. Те 10% си показаха точно колко са...а имай предвид, че продължават да измират и тоя процент всеки месец се намаля :)))))

57

Georgi

преди 13 години

Виновни за кризата в световен мащаб ли са изброените от теб???? Много плитки мозъци имате. Има криза в световен мащаб и когато казваха хората че нас ще ни засегне по-силно СерГЕЯ каза че тя нямало да дойде тук. Вместо да се вземат първи мерки. Или не помните или лъжете.

56

Дядо Благоев

преди 13 години

На доста глупости се начетох тук. Едно обаче е ясно - Дянков е трън в окото на комуниста. Защото е умен, кадърен и с аналитичен ум. Просто човек на място. *** не го долюбват, защото колкото и да не искат да го признаят са наясно, че Дянков ще се пребори с кризата. Те просто се страхуват, че всичко ще се подреди, а на следващите избори, когато се види че ГЕРБ са успяли да овладеят кризата и да стабилизират икономиката никой няма да гласува за ***. Страх лозе пази, Ces't la vie :)

55

Анонимен

преди 13 години

"А виновници за кризата във момента са Боко,Дянкоф и Багеро.... "---------------------------------------------ха-ха-ха-ха-ха :))))))))))))))) Вярно си смях, ама пълен смях си човече. В целият останал свят няма криза, само тук в БГ и то заради тези тримата дето си ги изброил. Май според мозък като теб са виновни и за световната криза :))) Ама ти що вярваш на медиите, а не си слушаш вожда-***, дето каза, че криза няма, няма и да има. Е той поне не лъже, нали?

54

Реалист

преди 13 години

като толкова мразите бойко къде бяхте на изборите,че да ги спечелите червени ***.

53

Анонимен

преди 13 години

Тиквата и сиетата му лъжат безобразно.Има ли още вярващи им,при положение че са обещали онзи ден а още не дават парите за здраве.Писна ми от този финансовия *** дето ни е взел май за пълни *** и ни разказва само детски приказки .Аре Боко разкарвай го най-после щото той ще те разкара май.

52

До Антон

преди 13 години

Драги гербер ,защо според теб е нормално депутатите от ГЕРБ всичките да гласуват против като се борят да си запазят властта, а не е нормално тия които искат да им вземат тая власт да са всичките за оставката на Правителството.Защото си герберче и мисленето ти е трудно

51

Смях

преди 13 години

Пропускаш една подробност типично във ГЕРБЕРски стил вота е срещу Батман а не срещу Станишев,Царя или Доган....А виновници за кризата във момента са Боко,Дянкоф и Багеро....

50

123

преди 13 години

70+144+1=215Трябва да се търси отговорност от останалита 15 депутати , защо не са на работа.Това са 6,25% от народните "избранници".

49

Антон

преди 13 години

Че как тримата ? Станишев си беше там. ЦарА му е забранено да влиза от Юли миналата година, а Доган не уважава парламента от 12 години насам.

48

Анонимен

преди 13 години

borisov 6te ostane za6toto e istinski 4ovek

47

Анонимен

преди 13 години

Прав си благодарение на дянков много хора вече съзжаляват за избора който са направили.

46

ВР

преди 13 години

Тя простотията в нашия народ не е умирала историята го показва от множество недалновидни решения. Лошото, че това заболяване на нацията ни придобива все по голям обхват , а лечението става все по трудно , в някой случай вече невъзможно.

45

Смях

преди 13 години

Бойко пак показа УВАЖЕНИЕТО си към парламента....Новините във едно изречение Тримата основни виновници за кризата не уважиха ПАРЛАМЕНТА !!!!!!

44

Анонимен

преди 13 години

БОРИСОВ ЩЕ СИ ИДЕ ПОСРАМЕН И ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАВЕН, ЗАЩОТО Е НИКАКВЕЦ.

43

Анонимен

преди 13 години

Бъларите не бяха *** народ...просто с времето изпростяха...И най-лошото е че някога хората са си дали живота за бг..а сега на никой не му пука - стадо овце...за съжаление...

42

ВР

преди 13 години

Да знам че работи усърдно, до обед във фитнеса и обяснения в любов / вчера на Манолова - БСП се обясни / , следобеда върху някое поредно откриване, а вечер върху собственото си финансово благополучие и его. Тоя няма ли си съветници да му кажат кога да спре и да го кара по умерено с тия политически изяви.

41

Анонимен

преди 13 години

Другари, моля ви не показвайте другарката Мая Манолова по ТВ защото после и десет хапчета виагра не ми помагат да вдигна самолета.Моля ви

40

Анонимен

преди 13 години

Според мен от останалите партии седят и гледат сеира на Гербаджиите защо така им е угодно. Колкото повече се издънят тези толкова по - добре за другите. Жалко е че е на наш гръб

39

ПОСЕРКО ОТ БСП

преди 13 години

ТЕБ ЯВНО ТЕ ДЪРЖИ ОТ МИНАЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОСВЕСТИШ