395

Браво, Ристо!

преди 13 години

Реално държавата се пази от фирмите за охрана.Ушевци основно висят по пътищата за да изпълнят нормата. Всяка смяна катаджии се отчита на началника в брой. Организацията е перфектна- засичат те с радара, даваш им между 20 и 50 лева, а после за да оправдаят отчетеното на радара спират друг човек (неплатежоспособен), за да му напишат глобата. В края на смяната се дели по братски - по 1/3 за куките и 1/3 за началника. Къде са парите им?Всички имоти и коли са записани на роднините.. ИСТИНАТА!!!

394

Айк

преди 13 години

Приятелю, аз съм български полицай от криминална полиция и нямам нищо общо с това, което си написал! Ако обичаш не слагай всички под един знаменател! Може би съм по-образован от теб, както и не съм крадец! Напротив-доста крадци съм вкарал в затвора. Семейството ми понякога не ме вижда с денонощия, защото се налага да се работи извънредно, събота, неделя, по празници! Много е лесно да си драскаш глупости и да се правиш на интересен! Дали ще изкараш и един месец при работа при нас?

393

хххххххххххххххххха!

преди 13 години

"ГОЛЯМАТА ИЗНЕНАДА" ще бъде, ако вместо да се чудят как да глобяват заблудените неутрони, свършат някоя работа като хората. то от седене-скучно става. Що да не се разнообразят малко ?! Да постачкуват! Да попушат!...

392

Анонимен

преди 13 години

не стига, че им плащаме здравните и осигурителни вноски от нашите джобове, ами и по цял ден седят да чукат мохабет повечето, никъде не ги виждам по улиците ами и мрънкат

391

Луд с тесла

преди 13 години

Лелее, ако съм полицай ще ме е срам да гледам хората в очите. Ама те нашите полицаи са си *** и това, че на обществото му се повръща от тях, не е от значение.

390

масаж

преди 13 години

... РОДНАТА ПОЛИЦИЯ ТЕ ГАЗИ...

389

Just Smile

преди 13 години

Я сега и всичкото *** и то да се присъедени към протеста и картинката ще е пълна :-))) В България няма да видиш протестиращ строителен работник, защото е зает да бачка за осигуровки и данъци. Виж, *** и полицаите са друга работа. Те от безделие им дай само протести.

388

До 390

преди 13 години

Не како Пенке, Цецко е държавен служител и по закон няма право да стачкува.Може би само ще ги охранява (охранва). Все пак времето е студено, трябва да се осигури чайченце едно - друго. Абе общо - взето егати цирка :)))

387

Сравнителен

преди 13 години

Чудя се, има ли разлика между български полицай и *** ?1. *** не плаща осигуровки. Полицая също.2. *** е необразован. Българския полицай - също.3. *** е мързелив, но алчен. Полицаите ни - до един също.4. *** не е изработил една стотинка през живота си, но иска пенсия е благини. Полицаите ни - също.5. *** е крадлив и не спазва законите. Полицая - също.Хм .... търся разлика. Може би единствената е във фуражката ...

386

dedo

преди 13 години

За недоволството разбрахме. Някой ще каже ли за полицейската неграмотност? Как разследващ полицай "указва" на изпълнителен директор на дадена фирма без съдебно разпореждане? И после делата не вървели. Няма как да тръгнат, освен назад!А случаите, в които полиция не се намесва, за да предотврати побой/насилие над граждани в непосредствена близост? Или както при документната проверка на внука на 1-я ни борец, опит за убийство (ненаказан)?Полицаи, не ви разбираме! Нямате право на протест!

385

Четящ

преди 13 години

"синдикалният лидер на униформените от Южна България Борислав Мазнев"- Е кажете ми, този не се ли е родил за полицай с тази фамилия :-))) Той човека просто е нахлпил фуражката от рождението си :-)))

384

emigrant

преди 13 години

Ako utre vsichki BG policai napusnat sum ubeden che nishto njama da se promeni. Te i sega ne razkrivat ubiistva, krajbi i grabeji, a horata gledat da se opravjat samostojatelno. Nie plashtame na tazi sgan da ne vurshi nishto, a v sushtoto vreme njama pari za obrazovanieto na decata ni i za zdraveto na roditelite ni. Da se mahat...i bez tova sa nenujni.....

383

георги

преди 13 години

дааааа полицейски протест! утре какво ще поискат??? Жените ни ,не че не са се разпасли като нерези и сега! Май наистина трябва да дойдат танковете и да въдворят ред в тая мизерна държавица!Видя се че ченгетата "пазят" преди всичко себе си после тези които и плащат и ако остане време и останалите 6мил.мишлета!Но браво ,че са погнали радикалните ислямисти ,значи има и мислещи хора в полицията .

382

Развойна дейност

преди 13 години

Нужен е безпрецедентен погром на разпасаното население на България. Много бой и след това тотален контрол. Сегашното положение не може да продължава.

381

коко

преди 13 години

ЕЙ Я ВСИЧКИ ДА ПОДКРЕПИТЕ ПОЛИТАТА!ИСКАНИЯТА ИМ СА СПРАВЕДЛИВИ.ЩЕ ЦИТИРАМ САМО НЯКОЛКО.1.30% СЪКРАЩЕНИЯ ПРЕЗ 2011г.2.10% СЪКРАЩЕНИЯ ПРЕЗ 2012г.3.РЕДОВНИ ПРИЕМНИ А НЕ "ДЕЖУРНИЯ Е НА ОГЛЕД ЩЕ ТРЯБВА ДО ГО ИЗЧАКАТЕ"4.ПОВЕЧЕ ПАТРУЛИ ПО УЛИЦАТА И ПО МАЛКО ЛЕЖАЩИ В КАНЦЕЛАРИИТЕ/ИЛИ В КЪЩИ,ЗАЩОТО НЯКОИ СЕ ПРИБИРАТ ОЩЕ ПО ОБЯД УЖ СА НА ОГЛЕД/.И Т.Н.....................АЙДЕ ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТА!

380

шубе ГО е

преди 13 години

Аааа ша им даде квото искат, ОН много е дашен га го притискат ..... Требва сериозно да га притиснеме и да извади тая пуста ОСТАВКА, все се фали, ама не я вади..... шубе ГО е .... ша излезе големо шубе....

379

човек

преди 13 години

Убедих се,че едни същи "титани на мисълта" пишат в този сайт срещу всеки,който протестира.Всички са по калъп-сякаш едип член ги е правил.А може би е един умник с различни псевдоними?Както и да е аз им благодаря, защото така отново за сетен път се убеждавам колко много съм над ТЯХ.Те наистина имат билярдни топки в главите си-малки,гладки и много твърди.

378

бай Петко

преди 13 години

Те така се отвлича вниманието на общността с проблема за здравеопазването

377

Ристо

преди 13 години

Реално държавата се пази от фирмите за охрана.Ушевци основно висят по пътищата за да изпълнят нормата. Всяка смяна катаджии се отчита на началника в брой. Организацията е перфектна- засичат те с радара, даваш им между 20 и 50 лева, а после за да оправдаят отчетеното на радара спират друг човек (неплатежоспособен), за да му напишат глобата. В края на смяната се дели по братски - по 1/3 за куките и 1/3 за началника. Къде са парите им?Всички имоти и коли са записани на роднините..

376

Deb

преди 13 години

България е богата страна, но българина е беден защото съзнанието му е ниско.Правителството е българско и неможе да има съзнание различно от това на народа.Системета е *** и задръстена.всеки в подсъзнанието си иска на другия да му бъде трудно и тежко и не си дава сметка ,че това е бумеранг.Не разбирам кой от кого какво може да иска ?!!