139

dedo

преди 13 години

до :ЮлияРазбирам те, в България в момента освен да се отдадеш на мазо-страсти нищо друго не ти остава :)

138

Aaa...aman

преди 13 години

Браво мом4ета !!!!Следващия път като ги набараме ще ги скъсаме !!!Наистина играхме много добре малко не Ви достигна н но за съжаление това е спорта единия винаги е губещ, а другия победител.Аман от *** писарушки дето само драскат тука в нет-а , нищо не разбират от волейбол, а и най- вероятно никога не са и играли.

137

Юлия

преди 13 години

Само дето при футболистите и "разкатахме ги от игра" е също такъв мираж, какъвто и победата. Волейболистите поне играят. А и това в крайна сметка е спортно състезание. Какво има да хабим излишно нерви, както в коментара над твоя. Аз мога да кажа, че се изкефих на мача. Досега не ми се беше случвало мъже да ме накарат да се усмихвам от толкова далечно разстояние... ;)

136

Юлия

преди 13 години

"Много зле. Куба не бяха нищо особенно. Слабички сме си."От РЪБ - РЪБЕСТО изказване...

135

dedo

преди 13 години

За последен път гледам волейболистите....... @@@@@@@100 пъти едно и също - много добра игра, спечелен с лекота мач и ..... загуба :)И 100 психолози са им малко........... НИКОГА повече няма да си причиня това.....

134

ff

преди 13 години

били сме по добри от незнам кой си и винаги ПАДАМЕ ----тва ми прилича на Футболистите ---РАЗКАТАХМЕ ГИ ОТ ИГРА рЖАЛКО ЧЕ НИ ВКАРАХА ТРИ ГОЛА;))))Вземете МИСЛЕТЕ........ПОБЕДИТЕЛИТЕ НЕ ГИ СЪДЯТ!!!!

133

Tedy

преди 13 години

Bravo na mom4etata ^_^ sledva6tia put o6te malko i sme tam ;)a i Kubincite biaxa dosta mutirali suzdania :P osobeno nomer 13 :P

132

gmitich

преди 13 години

To s po dve obici na ushite voleibol ne se igrae, a se hodi drugade! Ligliovci

131

boby

преди 13 години

В този мач загубихме защото имахме малшанс, това е. Трябваше не съвсем малко късмет в ключови моменти, но този път късмета беше с кубинците, или си мислиш че грешката на Алексиев във втория не беше чист късмет за тях, или пък перфектния им сервиз след това с който затвориха гейма, при положение че в този момент просто се бяха отчаяли и не знаеха какво става и на кой свят се намират. Аре стига сте си мислили че е можело да играем по-добре, нашите играха възможно най-добре в този мач!

130

boby

преди 13 години

А ти по-добре си гледай утре "националния отбор" по футбол как ще го отнесе от Уелс и не се изказвай там където се обсъждат истинските българи юнаци.

129

до 129

преди 13 години

Благодаря.Ти си единствения, който търсиш защо? ... загубихме.Останалите повтарят, само като папагали... българи юнаци.... юнаци, ама победени! а ако не се замислим защо загубихме, утре бъде същото...

128

Банката

преди 13 години

Момче, вземи да напуснеш форума и се гръмни. Мрънкач ***..

127

Анонимен

преди 13 години

Бяхме по-добрите, но кубинците ни превъзхождаха в силата на сервиза и атаките...жалко, наистина ни се изплъзна победата под носа и това стана още във втория гейм. Имахме големи шансове до 4, но когато го изгубихме и него ми стана ясно, че Куба ще победи. Въпреки всичко момчетата ни показаха класа и техника. Останах очарован от играта им. БРАВО МОМЧЕТА!

126

За Пранди

преди 13 години

Ако искаш дискусия, опитай и ти да дадеш някакви аргументи, а не само голо отрицание! Нещата които си написал просто не са верни! Нито един наш играч не е водач в нито една индивидуална класация на това първенство! Най предното класиране е на Владо и Ники Николов, съответно като нападател и блокировач - 4-ти. В другите класации играчите заемат по зади места. Така че, с играчи класирани от 4 място назад идвидуално, нормално е да се борим за разпределение на местата от 5 до 8. Посрещането ни е зле! Надявам се, точо върху това ще наблегне Пранди, който според мен е добър треньор! Най добрия ни посрещач, според индивидуланите класации, за които самият ти отвори приказка е Матей - на 14-то място. Иначе аз лично виждам развитие в отбора. Примерно, тройната блокада която играе изключително ефективно се появи въобще като елеммент на играта ни, когато се появи и Пранди. Смените му са успешни. Почивките са на време и обикновено дават резултат. Отбитите топки от блокадата все по често се отгирават от задна линия, а до скоро това беше огромен недостатък... Въобще, нямам претенции към треньора! Пък и, ако не е Пранди, кой би се наел!? Радо Стойчев не иска! Нормално! Млад е още, печелят му се...и пари и успехи! Никой не може да го вини за това! Ники Желязков от младежкия по добре ли ще се справи?! Пък и да се справи, не е ли по добре да си държи отбора, както до сега, да жъне успехи и да подготвя таланти!? Той поне в това се доказа!

125

морския

преди 13 години

до: не на ПрандиНе е слаб той. Много добре си прави сметката. Ако бяхме паднали от Бразилия, сега щяхме да играем с Италия, да ги опухаме и финал за тях нямаше да има.Предвиждам финал Бразилия -Куба и шампион Бразилия.Тъжно и жалко ще е наистина.

124

boby

преди 13 години

Големи емоции бяха снощи, уникален мач стана. Такива отигравания и обрати рядко се виждат. Жалко само че господ реши да е кубинец, иначе нашите щяха да го вземат мача със сигурност. Особено края на втория сет си беше божия намеса, кубинците не знаеха къде се намират просто, само гледаха и не вярваха на ушите си срещу каква стена играят. И ако провидението не беше вдървило ръката на Алексиев за 24 точка взимахме гейма а оттам мисля и мача. Да не споменаваме двата мач бола в четвъртия. БГ ЮНАЦИ!

123

МИНЬОРЕЦО

преди 13 години

Отборът ни е от световна класа , в световната ранг листа сме в топ 5 .На това световно бихме Китай , Испания , Бразилия и Полша .Нека някой преди да плюе да погледне тези четири отбора на кое място са в света . Нека не забравиме , че само късмет ни изневери срещу Куба и Франция . А какво да кажем за мача с Бразилия - бий за да те уважават , без зачение как са играли кариоките . Поклон пред отбора на България и нека някои хора да помислят повече за този спорт !

122

не на Пранди

преди 13 години

Явно никой не иска да пише защо не съм прав в твърдението си, че Пранди е слаб треньор. Млъквам, но помнете ми думата, докато Пранди е треньор световни шампиони или в тройката на световно - няма да бъдем............Даже бъх писал,че успехът ни е феноминален, като се има в педвид ,че Пранди е наш треньор. Не гледайте по името............а по резултатите.

121

Варт Дейдър

преди 13 години

Браво на момчетата, страхотно се представиха и играха със сърце. Само малшанса им попречи!

120

до 119

преди 13 години

Ама не спечелихме. А когато се губи мач- треньора пръво е отговорен........