26

Анонимен

преди 13 години

TO V TAZI MIZERIA EDVA LI WTE DOJIVEEM ZA PENSIA.

25

Stany

преди 13 години

Аз викам всички останали да излезем на национална подкрепа ЗА правителството на ГЕРБ. След ограбването на България от БСП и ДПС и след световната криза какво искате? СерГей защо не ви реформира до сега?

24

Х

преди 13 години

Няма да има пенсии не поради увеличаване на възраст и стаж, поне не само по тези причини. Основното е, че се краде поголовно, от абсолютно всички. Какво искате да ми кажете, че може да не внасяш изобщо вноски или да се осигурявате на минимална заплата, при положение, че реалната ви заплата е 5 пъти по-висока, минимум. И при млади умници, за които понятието "солидарна система" е бъркане в джоба им. Точно такива като тях един ден ще отворят най-широко усти за високи пенсии.

23

Анонимен

преди 13 години

до 21Опааа...в цял свят е така, не се изъхвърляй неподготвен!

22

Анонимен

преди 13 години

КНСБ така и не успя да прегризе пъпната си връв, влачеща се към Позитано 20...

21

Анонимен

преди 13 години

Вие не разбрахте ли, че ние не щем солидарните ви системи за пенсии и здравеопазване. Един да плаща десет да папат - държавни служители, полицаи, военни, ***, евродепутки, нашите депути. Кой отде мине ни забърсва и за нас остава от трите най-дългото.

20

Анонимен

преди 13 години

Комунистическата наглост няма край!!!През цялата си история БКП е възприемала държавата като средство за обогатяване на собствената си партия, като целта и е контрол върху икономическите лостове в държавата и дезинформация на населението чрез медиите, които притежават,СЛУГИНСКИ СИНДИКАТ, платените социолози, които през ден се изказват от екрана на националните телевизии в най-гледаното време, платените журналисти, които бълват лъжи по адрес на настоящето правителство, платени със нашите пари!

19

Анонимен

преди 13 години

И какво ще стане като си вдигне народа??? Ще свалим тези и ще дойде друг, пак като тези.... И сега ще ми кажеш, че е пораженско мислене - НЕ Е. Просто смятам, че на нас все някои друг трябва да ни е виновен, за да оправдаем собствените си неуспехи, мързел и несбъднати мечти. Аз искам вила на Карибските острови, ама не ми се работи и ще чакам на тотото. О все друг печели тотото - правителството ми е виновно - айде на бунт.

18

1234

преди 13 години

Вярвате ли на синдикатите? Всички са техни ***.

17

Анонимен

преди 13 години

"Синдикатите" си защищават собствения интерес. Който е да имат членове да им плащат масрафа.Щом и двата, КНСБ и Подкрепа, скачат - значи, че ножът е опрял до кокъла.Иначе "вождовете" им няма да си развалят рахатлъка и да се бодат с властта. Размърдват се само ако има опасност да им избягат членовете.

16

марко

преди 13 години

нямаме нужда нито от "кнсб",нито от "подкрепа" нито от подобни купени синдикати марионетки на ...то се знае на кого-точка. !!!

15

хората

преди 13 години

хората сме си наред,ама тея мутанти от синдикатите що не си траят?

14

бг

преди 13 години

Всичко е тотално сбъркано при нас . Как 1 200 000 работещи ще издържат 2 500 000 пенсионери + ***+безработни+деца+ тн500 000 работещи ги осиуряват на 240 лв От осигуровките на 1 работещ трябва да има пари за 5,5 човека . Как искате го смятайте. С тази реформа се цели колкото се може повече хора да НЕ доживеят пенсионна възраст ЗАЩОТО няма пари и няма да има ! Това е .

13

Анонимен

преди 13 години

хайде народе не дреми да се вдигаме, стига вече ни мачкаха!

12

анонименс

преди 13 години

вие какви синдикати сте бе чии интерес защитавате? аз защо не съм разбрал за 10 години работа че някой лилав флаг ме защитава ...своите права защитавате лаещи *** долни....

11

разярен!

преди 13 години

Каква по-висока вноска, бе луд!!!На *** правата ли защитаваш, а - депесарско *** такова?Синдикат иска държавата да удържа повече от заплатите?!!? Чувате ли се?По момента действащия закон върастта на пенсиониране на 20-30 годишните минава вече към 70г. - т.е. е по-висока от средната очаквана продължителност на живота на мъжте в БГ. НЕ по-висока - НИКАКВА вноска не искам да внасям. Само *** ще иска друго, а вие защитавате правата не на работещите, а на някой друг, дето *** повечко

10

аватар

преди 13 години

В България нямя синдикати,има слугинажи.Невярвайте хора.

9

do Червените

преди 13 години

Другари съпартийци Ура! Идва края на омразния враг. Пролетарии от вси страни - съчленявайте се !Напред към светлото бъдеще Да живее дружбата между ДПС+БСП+БАН+ Докторчета+Профсъюзите + Първанов + *** ! Юруш другари , Турция е зад нас наблизо!

8

ВР

преди 13 години

Абе тия синдикати дали са още живи както трябва да е и ще успеят ли да размърдат целокупния български народ / това стадо овце / да си търси правата ?

7

пояснение за журн

преди 13 години

Пояснение за журналистчето:Заглавието и първото изречение значат коренно противоположни неща. Заглавието ми казва, че те ще излязат, дори Борисов да е подал (минало време) към онзи момент оставка - което значи, че ще протестират само и единствено по политически подбуди. Първото изречение казва съвсем друго - че ще протестират, дори ако това доведе до оставка СЛЕД ТОВА на Борисов. Което предполага,че го ценят но са готови да го пожертват?Нещо не се справяте с времената в българския език май.