57

ЗА

преди 13 години

В кои точно нормални страни не им дават да ходят забулени ,че не разбрах ? Какво ви пречи да се снимат така ?? Това е това , в което те вярват , в което се възпитават и смятат за правилно.Никой не може да го забрани - конституцията проповядва свобода на релгиите и на изповядването им. Гей парад -може , ама да се снимат вярващи забулени - не може . Тцтц

56

Тялото

преди 13 години

Аз пък искам да се снимам с домино и шапка като Зоро. Ако не ме уважат ще учредя религия - Зорология и ще подам оплакване в АЗД.

55

Йово

преди 13 години

КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯЧл. 13. (3) Традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание.(4) Религиозните общности и институции, както и верските убеждения не могат да се използват за политически цели.Който иска да ходи забулен да отива в Турция, Иран, Афганистан и други ислямски държави и там да си ходи както иска. Щом са тук ще спазват христянските канони.

54

Ben

преди 13 години

Крайно време е да се премахне двойното гражданство, както е в много страни от цивилизования човешки свят.

53

Анонимен

преди 13 години

45, за жалост си прав. Не всички разбира се, но турци и *** видят ли се повечко и по-силни стават непоносими, затова трябва да се контролира броя им.

52

Amenhotep

преди 13 години

Ай сиктир (както те самите казват), това светска държава ли е или шириатски зверилник?

51

az

преди 13 години

това е законова държава и религиозните канони трябва да се съобразяват, които не ги харесва да отива там където законите отговарят на техните канони.

50

Анонимен

преди 13 години

Проблемът не е в забрадката, а във факта, че пак искат нещо, което противоречи на закона! Законите и правилата важат за ВСИЧКИ! А и като толкова държат на това да си купят перуки! Хем истинската им коса ще е покрита, хем ще са спазени изискванията да не са със забрадки. Много е сложно да се реши проблемът! Брей!

49

dynamo

преди 13 години

Оу да и как ще казва тогава документа за самоличност ъъъъъ - тескере ли?! Има си точни и ясни правила за снимките в документите за самоличност в цял свят, в ЕС и САЩ, а особено в епоха на световен тероризъм - снимки където не се вижда цялата глава на притежятелят на документа нямат място в него, нещо повече с такива документи те НЯМА да бъдат допускани никъде дори в страни от арабския свят! Има една дума за това и тя е - Национална сигурност - никой, никъде не ще "нинджи"!

48

Анонимен

преди 13 години

няма снимка - няма паспорт...и без това никой няма да ги пусне да излязат, те са СОБСТВЕНОСТ!!!!!!а щом сами си го искат и им харесва - прав им път..

47

Анонимен

преди 13 години

ОТНЕМЕТЕ ИМ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО,така няма да бъдат принудени да се снимат за български паспорт!!!! Правилата,изискванията и законите са за всички !!!!!!

46

Анонимен

преди 13 години

ПРОСТО ТРЯБВА ЗАКОН,КОЙТО ДА ЗАБРАНЯВА ЖЕНИТЕ ДА ХОДЯТ ЗАБУЛЕНИ,ТОВА Е ПОД ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО.В ФРАНЦИЯ,БЕЛГИЯ И ОТ СКОРО В ИСПАНИЯ ТОЗИ ПРОБЛЕМ Е РАЗРЕШЕН.НИЕ КАТО ХРИСТИЯНИ ТРЯБВА ДА ОТСТОЯВАМЕ НАШИТЕ ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ,ТАКА КАКТО И МЮСУЛМАНИТЕ В ТЕХНИТЕ СТРАНИ.А НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА СВЯТ ШИРОК И ПЪСТЪР.ЗАКОНИ ТРЯБВАТ,ЗАКОНИ.

45

КауБойко

преди 13 години

Точно така, скъсали са се да звънят и да питат дали могат да се снимат.

44

Анонимен

преди 13 години

Най-добре типови паспорти да им издават: снимката една и съща, да им сменят само имената!

43

kraSS BG

преди 13 години

Всеки знае ,че исляма е заплаха за цивилизацията.В Европа, където се намира и България се забранява дори носенето на забрадки ! Турците са азиатски ***.Те не са добронамерени към България. Ако им паднем, пак ще ни убиват, както сега убиват кюрдите.Ако искате и моето мнение,тое - турци и *** вън от България.Още днес.Те са ***,*** !

42

8 годишен

преди 13 години

тия са най-нещастното племе на земята

41

Наско

преди 13 години

Що за държава сме?Днес, в сутрешния блок на БТВ, показаха, какво е направил Доган, сега забрадки?Защо не отменят двойното гражданство за тази ***?В Р.България Забрадки не се носят, има си закони за документирането на снимката в документа, стига вече отстъпки за тази ***!

40

Анонимен

преди 13 години

Като искат да са забулени да си сменят паспортите с такива от мюсолманска държава,никой на сила не ги кара да са с българско гражданство....

39

Гого Лозанов

преди 13 години

Да ги булят бе. И без това са такива кощрамби и вълци, че приличат на жмуди!

38

11

преди 13 години

А бе в нормалните страни не им дават да ходят забулени тука щели да се снимат забулени! Айде марш в Иран!