18

Анонимен

преди 1 месец

Не знам още колко им трябва на политиците да осъзнаят че Кретенски е най-голямото зло което Европа е имала в близката история.

17

САЩ

преди 1 месец

чакаме на копчета за гъбата над москва от далечната 1945 г. ,копчето с годините ръждяса време е да бъде смазано.

16

Ройтерс

преди 1 месец

На тоз като му видях снимката заключих, че сис сигурност е обитател на някой резерват за бавноразвиващо се...

15

всгтждсгдси,гдс

преди 1 месец

Хахахаааа, та те от две години бомбят Берлин Лондон НюЙорк ,с атом , това не е ли анонс за 3СВ , или това е специална блатна операция ...натискайте тая гмеж и освободете подтиснатите и потънали в немотия райони от руския ботуш , владеещ 15 пъти по вече територия от своята собствена !?

14

Анонимен

преди 1 месец

Да, така е. Но Огромният Виновник за това се нарича ПУ-ТИН. Когато предприемаш нещо, трябва да мислиш за последиците. Особено когато си начело на такава голяма държава. Руснаците, ако не бяха толкова пррости, сега можеха да бъдат страна от ЕС със стандарт подобен на Литва, Полша и Чехия.

13

Анонимен

преди 1 месец

Глупости! Просто ще доведе до по-бърза капитулация на Киев.

12

кочан за русия

преди 1 месец

Значи с Ирански ракети може, с американски не може? Няма проблем с оръдия от Северна Корея ама с немски е страшна драма? Що тъй двойни стандарти сега?

11

Анонимен

преди 1 месец

Атома ще е в Киев, Берлин, Париж и подобни кооочини.

10

До 5 и подобни

преди 1 месец

Абе, юроде, какво ви пука дали Русия ще го сложи на Украйна или обратно. За ВАШИТЕ деца мислете застават ли атомна бомба....

9

н.а.полк.Лили Иванов

преди 1 месец

Залага се на страха от толания край при една ядрена война. Ще издърпват килимчето под краката на Русия, защо тя е по-слаба от НАТО, а задръжките за ядрен удар са много силни, дори повечето руснаци биха кандисали да живеят под западен диктат, но да бъдат живи, а не жертви на ядрен конфликт. Ядреното оръжие за нищо не служи, ако нямаш топки да го използваш.

8

Свобода

преди 1 месец

Значи, не руското нахлуване преди 2 години, ами сега украйнското ще предизвика трета световна война.

7

Анонимен

преди 1 месец

То Тръмп предупреди за заплахата от световна война ама никой не слуша.

6

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски цели точно това, всички да повлече в ада със себе си . Честито, славещи Украйна, ще видите как децата ви биват живи изпържени. Нещо, важното е и Путин да е изпържен.

5

Естествената

преди 1 месец

човешка реакция е да се отхвърля неприятното, но нещата никак не са добри. Личното ми мнение, че РФ ако бъде притисната ще използва без колебание ОМП. Както е казал ,,турчина'' Солоцо в Кръстникът - лошо за мен, лошо и за теб!

4

Анонимен

преди 1 месец

Значи рашистите могат да нахлуват навсякъде, няма проблем, но някой ако заслужено ги атакува, вече 3-та световна война. Тоя михаил шемет да си припомни кой запчна вйната, пърдон, СВО

3

Путкин

преди 1 месец

аз ако пръдна, също може да доведе до 3СВ. Затова ми изпълнявайте прищевките и бъдете послушни като г-н Копейкин.

2

Анонимен

преди 1 месец

Това е целта на НАТО. В момента не Украйна, а НАТО са нахлули в Русия.

1

Анонимен

преди 1 месец

"Светът е на ръба, смята руският депутат Михаил Шеремет"- те руснаците ги видяхме сметки без кръчмар за 3 години затънаха до гуша в тая украйна ,заслужаваше ли си тая агресия?