55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64"Ти в коя София живееш бе, цъpвулаки? Аз не мога на витошка да се размина от миецащи провинциалисти, ти за англичани и американци ми говориш."За столицата на България, в която съм роден.Знам ли, може русофилите пак в някоя паралелна реалност пак да гледате.

54

Анонимен

преди 3 години

Tova e blagodarenie na borisov i saharieva nekadarna ministr. Pluete rusnazite gonite schoioni bes dokasatelstva gerb e vinoven turisama da e na nula . Sega emigranti dobre doschli avganistanzi ujas pak li bsp nnova vi e vinovna be gerberi atanasova da se dkrie na selo s fandakova i velikata pkp prakora pkp karadajan taka ja nari4a

53

Рр

преди 3 години

В новия световен ред БГ я няма. Досетете се сами чия провинция на съсед ще е

52

да съ мащат

преди 3 години

хазарите да си одят в бляднаяи от европа да ги екслулсират и да не им подновяват нито издават визиай *** хааа

51

България в НАТО и ЕС

преди 3 години

НАТО и ЕС са хубави. Русия е зла и бедна

50

АнонимеН

преди 3 години

До 57ГЪЛТАЙ ГЪЛТАЙ :D------------------------------БРАВО БРАВО БРАВОМНОГО ДОБРА НОВИНА ЗА БЪЛГАРИЯ!!

49

Ха

преди 3 години

Да си приберат и гнусарит, които се нанесоха тук! Гнусни *** изр-о-ди!

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"В София през лятото по Витошка не можеш да се разминеш от чужденци"---Ти в коя София живееш бе, цъpвулаки? Аз не мога на витошка да се размина от миецащи провинциалисти, ти за англичани и американци ми говориш.

47

Анонимен

преди 3 години

Руснаците живеят със идеята че българският туризъм работи благодарение на тях и ако спрат да идват ще фалираме *** им обяснявай че света не се върти около тях

46

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 52: "В София през лятото по Витошка не можеш да се разминеш от чужденци, от тях немалко американци и англичани"?Хайде не се изсилвай със съчиненията. Не само ти си ходил по Витошка. И не всеки който говори английски е от САЩ или Великобритания.

45

.

преди 3 години

Така както е тръгнало полетите могат да бъдат подновени, но с ракети...

44

Анонимен

преди 3 години

Тоя Путин съвсем изпростя. Откъде накъде ще спира хората да почиват където пожелаят? Да не говорим че цялото ни Черноморие бе осрано от руснаци, с техните грандомански изцепки. Не мога да разбера нищо. Може би само това че пак ние ще ядем дървото - американци и руснаци се гризат а ние ще страдаме от тези тъпотии- обикновените българи и руснаци. Крайно време това да се прекрати, до гуша ми дойде. Нито САЩ и Русия са атове, нито аз и тези като мен са магарета.

43

Анонимен

преди 3 години

Без руснаци по морето...----------Днескъ "***"!Утре и българите!Айде, може да закривате летния сезон по морето!ПС-------За много от българите основните туристически маршрути и без това са Турция и Гърция.Септември и аз съм по гръцките острови!Хем тихо, хем чисто, хем готино, хем евтино!Ясо, барба...-)))))

42

Анонимен

преди 3 години

Да ходят в Турция, не ги щем тези лели дето са си накупили имоти с мафиотските си пари.

41

Анонимен

преди 3 години

Мога само да се радвам.Нашите "туроператори" и "хотелиери" има още да усещат какво е да пренебрегваш българина и да залагаш на "богатите" чужденци.А аз смятам да почивам и тази година извън България - там поне ме смятат за турист, а не за дойна крава.

40

Спартак

преди 3 години

03.03.1878 няма доверие. И за 9 май няма лапачка.

39

Сплескан натовец

преди 3 години

Черно море е готвено от ФАЩ за бойно поле ,а ние за пушечно месо какъв туризъм ???Ще падат бомби и ще гризем транс-атлантически ценности!Не изметем ли краварския окупатор и безродническите му петоколоници БЪлгария не я чака нищо хубаво!

38

Анонимен

преди 3 години

Като видяха какви обеми се строят на Алепу от герберските фирми няма да идват естествено.То бетон,бетон,бетон,бетон.А като влезне в морето руснака и кебапчето дето е изходил във WC-то на хотела сутринта,му се лепва на челото докато плува.Как да идват?Еми няма да идват,а тези дето имат имоти ще ги продадат.Докато не се бутнат хотелите и да се възстанови природата както си беше туристи няма да идват на морето!

37

Тикволандия

преди 3 години

Откъде изкопахте да дава мнение този Александър Викторович, за който знаем само че от две години живее в България?Ако има официално съобщение от Русия, че спира полетите на свои туристи за България, напишете го. А сега какво имаме - кой какво казал.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40"Е..България не е целият свят. Даже не я знаят къде се намира."Явно ти не знаеш за целия свят.В София през лятото по Витошка не можеш да се разминеш от чужденци, от тях немалко американци и нагличани, които от София тръгват по цялата страна. Буквално не можеш да чуеш българска реч от чужденците.А вие си фантазирайте, как няма западни туристи.