107

Василев

преди 3 години

Ако искате да добиете реална представа за българската мафия,ЕС и САЩ, трябва да направите истински анализ как така един немски авторитетен вестник и медия Алгемайне Герберунгел Цайтунг защити Борисов!Българският народ е заложник на ционистките интереси и няма собствен ресурс да се пребори с мафията!Агент Роджър Каванах!ЦРУ!?!!

106

Анонимен

преди 3 години

Боко Шумкаря къде е бе? Пак ли в Родопите? В София никой не го е виждал.

105

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

оставка БОРИСОВ ГЕРБ

104

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисаов е като пиле с отрязана глава-хвърчи ,но не знае накъде...Той е политически труп.И никакви *** не могат да променят това.

103

Анонимен

преди 3 години

Продължавам да се питам защо Мая Манолова иска да свали Борисов :D Къде ще го свали ми е най-интересно.На чужда спалня или в Бояна?По принцип не съм любопитна.Но..след като дъщеря и Ралица и зет и Мартин са експерти в 2 министерства на Кабинета Борисов-защо не ги накара да подадат оставка и да напуснат апетитните длъжности?Нали зет и разпределя фондове по европейски проекти?Защо не каже на дъщеря си и зет си да напуснат в знак на протест?Как така кабинета на Борисов храни децата и.. а тя куфеее?

102

Анонимен

преди 3 години

Тиквите от министерствата отивате да бачкате на полето! От лятото почваме масови съкращения. 10 000 жандарми също съкращаваме. Трябва да плащаме външните заеми, с които Тиквата ни набълбука. Няма откъде, икономиката не работи, ще трябва от герберастите да ги вземем.

101

Ани

преди 3 години

Не съм съгласна че в началото на пандемията правителството е повишило своя рейтинг, но после вследствие на протестите е загубило рейтинг. Точно обратното. Хората не вярваха в мерките. Много бяха ощетени и това рефлектира в недоволство срещу правителството. Но когато видяхме кой и за какво протестира, аз се убедих че Бойко Борисов е най-доброто което имаме. Именно затова правителството получи негласната подкрепа на народа. Вече тридесет години не можем да се отърсим от вредите на социализма.

100

Анонимен

преди 3 години

Бойко е хитрец, не случайно Пашата му е гласувал доверие :)) Аз също си мислех, че е ***, но това българин да се прави на такъв е, все едно да спориш с евреин :))) Умее да оцелява, това е качество :)

99

Счетоводителя

преди 3 години

Естествено че лудите ще лудуват ! Платените протестъри ще си заработват надницата. Лошото е че после ще се увисят на врата на данъкоплатците да се лекуват от вируса ! А на най лудите като Гошо *** Борисов ги прави ВИП пациенти !

98

Анонимен

преди 3 години

На госпожа Харалан шкафчето и говори,явно за пореден път!

97

Анонимен

преди 3 години

Добре е Харалан Александров спешно да отиде на психиатър.Съжителството с мутреси му се отразява явно зле....

96

Василев

преди 3 години

Зад Борисов е българската Мафия, която е безксруполна и се управлява от 300 ченгета, които рекетират българския дребен, среден и едър бизнес!Това правителство не защитава българските национални интереси, така както е създадено изкуствено по един гнусен начин, така както беше създаден Мултигруп, така както беше създадена ДПС!Българите излязоха на протест и заявиха своите справедливи искания, такъв протест нямаше никъде в света, това беше антиционистки протест и гордост за българите!Джеси!ЦРУ!!

95

Хаха

преди 3 години

Вижте подутата мутра на Боко *** с изражение на замръзнал ужас и после говорете за успеха му срещу протеста. Всеки ден центърът на София продължава да е окупиран от полиция и жандармерия. Може ли да се управлява така?

94

Анонимен

преди 3 години

В целия свят хората си мечтаят да имат лидер като другаря Борисов.

93

Бау

преди 3 години

До 86Той е отговорен т.к е на върха на пирамидата и до там. Всякакви хора са под него. Като направи беля някой, най-много да го уволни. До там му е "отговорността". Народа обаче го държи отговорен за всичко, винаги.

92

Анонимен

преди 3 години

До Торбалан"Хараланеее торбалане на март месец парите от чекмеджетата ще свършат за такива като тебе ...."ДругарЕ, прави впечтление, че вашите закани за това, че ще "свърши" нещо подозрително съвпада с това как по принцип по законов ред са предвидени да се случат нещата, което прави вашите закани леко смешни. Е, не толкова смешни, колкото ония, който по време на "протестите" повтаряше тук как Бойко щял да "падне" "утре", но близко. Между другото, какво стана с тоя индивид? Нещо се загуби :))

91

давай

преди 3 години

трябва да издържиш докато първородният внук Бойко стане на 18 и да му предадеш властта като в Северна Корея!

90

Анонимен

преди 3 години

Прав е ББ, даде възможност на уличния спектакъл режисиран от Черепа и ген.Решетников да се проведе под вдигнатия юмрук на фигуранта на сцената на един палатков лагер..Спектакъла на "Великите всенародни въстания" обаче се отече и загуби зрителския интерес..Актьорите от платформата на Мая Костинбродска и гумената лодка на тюлена от Росенец не впечатлиха с актьорските си умения и театърът от Орлов мост и Президентството спусна завеси..в последната му сцена Румбата ще дава отчет на кукловодите си

89

Анонимен

преди 3 години

Ау...засрамени...срам ни е,че такъв.... ни управлява,а *** като Харалан са толкова смешно жалки,че нямам коментар...

88

Анонимен

преди 3 години

До БауМи тъпичък си доста.