119

Анонимен

преди 5 години

Оправиха България !Сега е време ,да се притесняваме за Венецуела !Глупав Народ !!!!

118

Франция § Венецуела

преди 5 години

Значи осъждаме режима на Мадуро, но подкрепяме режима на Макрон, така ли??Това ли е лицемерната БГ-политика???Една Италия има 100 пъти по-принципна политика от всички други държави в целия ЕС!!!Във Франция може да се бият протестиращите............да, може и сълзотворен газ, арести и т.н. и това е демокрация.................а при дивите индианци във Венецуела............не може...............но там нали един нефт и едно злато за крадене, нали???

117

Хахаха

преди 5 години

Мале каква глупост. Да вземат, да протестират, че сме на дъното в Европа по доходи, краде се от държавата най нагло от министерства, кметства и фондове, а престъпността огромна.

116

Филмът съм го гледал

преди 5 години

Чудя се кога ще ударят Венецуела от въздуха с умни бомби по големите градове.Май вероятно няма да засегнат държавната петролна компания, заради еколозите примерно.

115

географията

преди 5 години

Цецо, обясни ли им къде е Венецуела? Щото я бъркат с Венеция

114

Анонимен

преди 5 години

Аз пък подкрепям жълтите жилетки и ще протестирам пред френското посолство! Безплатно!

113

Груух

преди 5 години

До АнонимеНСамо за тиквата нали браво на теб

112

Вуте

преди 5 години

Ааа ха ха хахххх...Видните еуроатлантици... Ще им се... Гладна кокошка просо сънува!

111

Анонимен

преди 5 години

Падне ли Мадуро, всичко ще бъде разграбено както и в България след падането на Виденов.

110

Франция § Венецуела

преди 5 години

Защо полицията в Париж и другите градове на Франция бие мирни хора.............така ли казва демокрацията????Айде сменете режима на Макарона..............лицемери ??Или във Франция може да се бият протестиращи, а във Венецуела.............не може??

109

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 110Ти добре ли си с главата???? Вие, русофобските *** да сте 50%...........я стига се излага бе................най-много да сте 10-тина %, но понеже сте шумни, гръмогласни и безобразно нахални може да се създава такова чувство, че сте много!!! АМА ДРУГ ПЪТ!!!

108

V

преди 5 години

Като гледах седера.си.те по телевизорите и се сетих нещо много важно .Знаете ли по времето на Костов колко беше МРЗ в България ??? 80 лв. 40 седерас.т.ки евра . То не че и сега е повече (като сметнем инфлацията) Ама важното е че панкови смедки над 200 000 лева (които са чорбаджииски сметки) хвърчат в небето . А на нас ни се казва от сините мафии че нямало пари .На кого да вярваме ? На политиците или на банкерите ?

107

Анонимен

преди 5 години

Нали се смееха герберастите, че по протестите на БСП ходели само стари хора. Тез горките и те май скоро ще гризнат дръвцето.

106

Анонимен

преди 5 години

То бива простотия, но като на Тиквата няма. Да платиш на 100 мизерстващи пенсионера по 20 лева за да висят на студа пред Дондуков 2....

105

Анонимен

преди 5 години

Нашият президент е най-умереният в приказките си президент откакто България пое по "демократичен" път. Избран с над два милиона гласа, сега ще го свалят 50-100 индивида. Те това е демокрация, така е още от времето на СДС. Подобни са демократите в Западна Европа, както и във Венецуела. Такива са по целия цивилизован свят.

104

Анонимен

преди 5 години

Грипена е бита карта, добре е Днес-а да преорганизира грошовете и опорните точки.Трольо, дай сега да промотираме мистичната партия на Грипена - е, ще се води под нечие офшорно име, разбира се, но ние си знаем кой е Великият Клепоух Вожд зад цялата Първаново-Дончевска-Грипенова формация, нали?

103

Анонимен

преди 5 години

До Франция ВенецуелаТова е като с френския посланик в София, който участваше в протести против българското правителство. Какво ли ще стане ако сега българския посланик в Париж участва в протестите на жълтите жилетки против френското правителство?

102

Франция § Венецуела

преди 5 години

Айде сега тия изкукали пенсии и платени "умни и красиви" да идат пред посолството на Франция да протестират..............как така полицията може да бие мирни протестиращи!!По заповед на Макарона!!Нали сме много принципни?Нали осъждаме насилието във всичките му форми???

101

АнонимеН

преди 5 години

БРАВО!!!ИЗХВЪРЛЕТЕ БКП КОМУНИСТА МАРИОНЕТКА НА РУСИЯ! АЗ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО НИКОГА ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА ТОЙ Е СРАМ ЗА ЕС И ДЕМОКРАЦИЯТА!

100

Анонимен

преди 5 години

Тези грипове имат ли разрешение за протест? А след като "умно село" се обяви в подкрепа на опозицията във Венецуела, "благодаря-то" дойде незабавно! Същата тази опозиция ни обяви за "перачи"!!! Браво, Кате, браво Бойко, браво Цецо! Това е наградата за слагачите!