113

анонимен

преди 6 години

Капитализмът е разкапана от старост система, на която времето й минава - щом дойдат кибернитизираните безлюдни заводи, той ще бъде изхвърлен на сметището на историята - иначе ще остави хората без работа и препитание

112

Анонимен

преди 6 години

Спокойно ...............корабът потъва, вода има за всички..................хаха!!!

111

Румен

преди 6 години

Пенсионер съм. Тази точки за промяна ги желаех 1989г поне до 1993г. Да се случат . Бях на 40г. Исках да почна нов живот. В подредена държава с нормална държавно устройство. Но не се получи.Не стана лустрация. Сега не сте интересни

110

annybody

преди 6 години

Снимката е от протест на СДС през 1990г. На площада имаше около 300 уристи, които постояха и се прозяха, сега си тръгват. Пресата изчаква да се посъберат повечко, но май така и ще си чака.

109

Анонимен

преди 6 години

Овчото племе се сети да протестира................но е много късно вече, тя държавицата отдавна е продадена.Добър ден, селяни прости!!!

108

Анонимен

преди 6 години

Спасяваме Б. Борисов от перуанската мафия, ли?

107

Анонимен

преди 6 години

Всички бандити дето крадоха 30 г. България на съд , в затвора и конфискация на откраднатото!!

106

Анонимен

преди 6 години

Добре, че от БСП пратиха малко пенсионери, че го бяха закъсали с тези 50 човека в началото.

105

Край

преди 6 години

Братя българи продължаваме реформите на Прехода. Напред братя!!!Прехода е кръгъл.

104

жан виден оф

преди 6 години

Зимата идва, долара вече поскъпва спрямо лева!

103

Анонимен

преди 6 години

Да видим какво може да стане:1.военно положение - не, армия няма2.гражданска война - не , на тая територия останаха само селяни3.президентска република .............сложно, май трябва да се променя конституциятаИзход има ли?Вероятно не - всеки се спасява сам,държавата загина отдавна.

102

Луд

преди 6 години

Как освобождавате народа от някого, който е избран с избори. Баси, това е малоумно. Аз съм против каквато и да е промяна, която ще доведе БСП и Доганя на власт.

101

Анонимен

преди 6 години

Ако има някой, който да е платен,то това са тролчетата на герб.Вече никой,ама никой не вярва на бойко и герб!

100

Анонимен

преди 6 години

Жалко,че няма разбиране и има деление на хората-който не е преживял емигрантския живот,защото е трябвало да оцелее той и семейството му-не мисля ,че има право да съди.Разбирам хората и ги подкрепям!

99

бааа го

преди 6 години

Вечния протестър дедо Йоло и той там!

98

Българин

преди 6 години

Ние не сме виновни, ние сме си наред, но системата е крива. Системата на се нагласи според нас. Обстоятелствата на се напасват според нашите желания да ни се изпълняват, а не както се определя реалността от обствоятелствата, виновни са обстоятелствата! Ние българите сме жертва на обстоятелствата и на системата, трябва да ни дойдат нови обстоятелства и нова система, иначе ние сме си наред.

97

Анонимен

преди 6 години

АМА ВИЕ НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ТАМ ВИДЯХ БЕНЧО ДОКАРАЛ КОЛКОТО МОГЪЛ С РОЛСА

96

Анонимен

преди 6 години

Всеки пенсионер от системата на ДС, МНО, МВР, БСП, ДПС, БАН,МВнР, бивш член на БКП / столетницата/.НЯМА ДА ПОДКРЕПИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. НЕ ЖЕЛАЕ ПРОМЯНА : ПОРАДИ ФИЗИЧЕСКИ, ФИНАНСОВИ и др.пр. А те са мнозинство

95

НЕЗАВИСИМ

преди 6 години

До У бреСистемата от десет години е БОКО ТИКВАТА. Друга система няма.

94

ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА!

преди 6 години

ВСЕКИ КОЙТО, СИ МИСЛИ, ЧЕ ТОВА СА ХОРА НА ВАСИЛЕВ И ТРИФОНОВ, МОГАТ ДА ОТИДАТ СЕ УБЕДЯТ САМИ С ОЧИТЕ СИ, ПРЕДИ ДА ЧЕТАТ ЖЪЛТИТЕ МЕДИЙКИ НА ПЕЕВСКИ И БОРИСОВ. УТРЕ ЩЕ ВИ НАПИШАТ, ЧЕ ИЗВЪНЗЕМНИ СА КАЦНАЛИ В СОФИЯ И ВИЕ ПАК ЩЕ ИМ ПОВЯРВАТЕ. *** НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА! ЗАТОВА ЩЕ ВИ СТРИЖАТ КАТО ОВЦЕ, НЕ 30 ГОДИНИ А 3000, БЪЛГАРИНА СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТАА!СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ, ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА!