20

Анонимен

преди 10 години

Никога няма да се съглася западняците да обират парите ни за да спонсорират фашистката хунта в Украйна и каквито и да са други антидемократични правителства.

19

Анонимен

преди 10 години

DA GO DUXA, ZAPADA

18

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 15Чети, приятелю, чети! Знаеш ли колко милиона е платила после България на Русия за тъй нар. освобождение? Да не мислиш, че свободата ни е дадена даром щото сме им били симпатични?

17

Анонимен

преди 10 години

До 15 АнонименКорекция: На Русия дължим поробването си, на Запада демокрацията си. Никога не се е ляла руска кръв.

16

Анонимен

преди 10 години

Дори майтап не си правете с това, че ако наистина пак минем под грижите на дядо Иван, това, което е в момента ще ни се стори като детска игра. За справка Украйна...

15

Анонимен

преди 10 години

Афрогейския съюз е свършен.Скоро руснаците ще имат влияние, до средиземноморието.Това, което тъпите болшевики не успяха с танкове, *** от САЩ го постигнаха с 20г лакомия. Русия ще е новата Византия.

14

Анонимен

преди 10 години

В момента сме в положението на жабата, която си е вдигнала единия и е готова да си вдигне и другия крак да й го подковат. Накрая ще остане само един жабешки бут от тая работа.

13

Анонимен

преди 10 години

На Русия дължим освобождението си, на Запада поробването си. Когато се е ляла руска кръв за свободата ни, западняците са наблюдавали сеира отстрани. Затова винаги с Русия!!

12

Анонимен

преди 10 години

Споко,, не червените знамена ще палим ,,а самите червени

11

Леле че народ

преди 10 години

Те да се молят да е само България,така или иначе ще я циганизират и исляммизират до 10 години Да се молят,други по-големи страни да не сметнат Русия като добър партнъор,отколкото враг,че тогава ЕС съвсем ще го лапне Ако още продължават с парите от данъкоплатците на ЕС да финансират неонацисти и всякаква ***, което пиша няма да бъде само теория а ще стане и практика

10

Анонимен

преди 10 години

Янките наистина се оказаха смешковци. Бедните мишки налагали санкции на Русия. Добре е, че поне Путин не се връзва на акъла им и да дръпне шалтера за да приключи завинаги с тия агресори, които запалиха света във всички краища.

9

дядо

преди 10 години

Последния пирон беше забит с *** Вурст-болшинството от хората прогледнаха през последните години,то не беше "демократизиране" на Ирак, северна Африка,та Сирия,та сега и Украйна,да не забравяме и "не платените хенТЕЛЕгентни" протести у нас...

8

1

преди 10 години

А дано! Плюя (не мога да кажа другото) на Запада, който срина една от най-великите страни в света. НАТО или кучките на САЩ и МВФ абсолютно целенасочено целят унищожаване на последния народ, който стои на пътя на тотална световна хегемония. В сащ в момента милитализират полицията и тотално лишават хората от правата им. В училище не можеш да кажеш пистолет, без да дойдат 2 патрулки. Това ще е и нашето бъдеще. Заробване с кредит, още по-малко пари и много повече работа. Избирайте.

7

вижда се

преди 10 години

Путин да ни взема под крилото си ,защото еврогейският съюз направо ни затри !!

6

Анонимен

преди 10 години

Когато сме били в СИВ сме имали водещи отрасли на икономиката на световно ниво-металургия, електроника, химическа.. и стабилно законодателство. Сега сме последните мизерници в загниващия ЕС и последната дупка на кавала в нормалния човешки свят, други отзад просто няма. Естествено е, че с Русия е бъдещето ни, която не позволява на Запада да си разиграва коня.

5

Анонимен

преди 10 години

Най-лошото нещо, което може да ни сполети е САЩ да се притесняват за нас. Бог да ни пази от тяхната помощ. Както вървят нещата след 4-5 години може и по-малко ще сме като Украйна както е в момента. Дано не се разделим ама като знам хората тука, това ще е първото нещо, което ще направим.Айде живи и здрави, че се стреляме и ние скоро. До тогава, който живял живот живял.

4

преди 10 години

Като западът е притеснен, защо не предприеме мерки, като например да инвестира в България, а не санкции за Русия да не инвестира в България??!

3

Анонимен

преди 10 години

Няма страшно, Плевнята ше покани некой евро големец и ще му налапа бахура, пък и медал ще му даде накарая и ше оправи работата. Те всичките в гейвропа са меки китики и ще останат доволни.

2

Анонимен

преди 10 години

Путин вече изпрати на Орешарски покана за членство на България в Евразийския съюз.

1

Анонимен

преди 10 години

САЩ са във фалит и нямат пари да финансират фондации и отворени общества.