77

Анонимен

преди 12 години

Демек американците дават на Бойко "добро" за репресии над българите ... Ама понеже не върви посланика да каже такова нещо, та АИ.

76

Ananke

преди 12 години

А насилието с/у българските деца ? Дай да ги трепем, а ? Те не са важни , ох, Европо, ще гориш пак ми се струва заради бунтове на неоправданите ''бели''. borsi.blog.bg/***/2011/09/28/pravitelstvoto-zabrani-nosene-i-izdigane-na-bylgarskoto-znam.826849

75

Анонимен

преди 12 години

В Македония има толкова насилия над българи . Амнести мълчат .... Защо ни мрази тази организация. Спонсорирана от САЩ и Сорос и ЕС. Съюзници сме а искат да ни унищожат нас българите . И това ако са приятели , Пази Боже България от такива приятели.

74

БУЛГАР БУЛГАР

преди 12 години

МамуВиЙебем *** ***! И за *** не ставате - много миришете! Аре сега гласувайте за *** и неговата ***!

73

Анонимен

преди 12 години

До 64 Ами Атака къде е? ВМРО къде е? И останалите подобни. Нали се тупат по гърдите, че са патриоти? Как да го разбираме тяхния патриотизъм, като кръчмарски ли както го определят някои?????

72

Анонимен

преди 12 години

Всъщност Амнести са основани във Великобритания, сега шеф им е някакъв индиец. Там имат много индийци, но са културни за разлика от тукашните индийци.

71

ALI BABA

преди 12 години

AMA.......RAZBIRA SE V KOI VEK ZIVEETE IMA SI ZAKONI TOVA E DIVASHTINA

70

поп Андрей

преди 12 години

Амнести лайнерейшън.

69

проблем?

преди 12 години

ама за амнести проблем ли е, че сме такива? щото ако не ни харесват, значи са расисити

68

от 69

преди 12 години

Амнезия (на гръцки Ἀμνησία) е състояние в което паметта е увредена. По-просто казано амнезията представлява загуба на памет.

67

МоРсКи

преди 12 години

По принцип тия бавноразвиващите дори и не бях ги чувал. Сега разбирам, че са хамериканци... което обяснява всичко. Те искат да си отглеждаме ромите за съсипват държавата което и основния план на USA срещу България.

66

Анонимен

преди 12 години

"Българските власти имат задължението по силата на международните закони за човешките права да гарантират сигурността и физическата неприкосновеност на всекиго, без никаква дискриминация, се казва в декларацията."Браво на Амнести-то, ха сега да ни обясни къде беше тази 'защита', когато бус, натоварен с ***, газеше зверски един български младеж! Къде бяхте тогава с тези ваши 'декларации'?

65

Dan

преди 12 години

Абе дайте им сметките за ток вода и социални осигуровки на ромите да ги оправят и да дойдат да ги защитават а до тогава - "аре у лево"!

64

Иво

преди 12 години

Кви атаки бре?! И какви са тия та ще ни се мешат в нещата? И КОЙ ЩЕ СПРЕ АТАКИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ НАЙ- НАКРАЯ!?

63

Анонимен

преди 12 години

АМНЕСТИ за *** и АМНЕЗИ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

62

Анонимен

преди 12 години

Българи, крайно време е по-умните и родолюбиви от нас да се организират и да създадат подобни организации, които активно да защитават българските интереси на международно ниво.

61

Охранител

преди 12 години

Хеейии *** американски евреи, що не се скриете бе...???

60

Анонимен

преди 12 години

Сега разбрахте ли, че няма европейски ценности. Тоест има, но те не си ги дават и искат по всемъзможни начини да накарат българския народ да си гушка тук престъпниците. Тук да си стоят!

59

BG

преди 12 години

*....da garantirat sigurnostta na vsekigo...*i nie bulgarite tova kazvame,a ne samo da za6titava ***!,Romanational!.

58

Джуди

преди 12 години

Хора, чудя се в тези лоши за българския етнос времена къде е ДПС - Дружество за Права и Свободи??? Нали защитаваше онеправданите в Родината ни независимо от кой етнос са? ААААААААаааа??????