102

Мартин

преди 12 години

Давайте плюите още нещастници ! Само тва знаете а както каза камата не си задавате вапроса "Както мога да направя за България?" бсп ндсв сдс дпс рзс всички само плюят и ядат *** а не правят нищо за Бг и в същото време вземат заплати а дори не ходят в парламента ..........

101

Анонимен

преди 12 години

Плевнята е държанката на Тиквата !

100

Имиджмейкър

преди 12 години

Има утвърдени тарифи за такива "писма".

99

Анонимен

преди 12 години

Тези на снимката още малко и ще си легнат. Краставите магарета се надушват.

98

иет

преди 12 години

мъжкар ама ако не беше и такъв див *** щеше да е супер това ако го е писал сам аз ще се гръмна едва ли с 10 думи активен речник ......

97

хахахаха

преди 12 години

Стоичков и мъжкар???? Пък и Плевнелиев нареди в групата на мъжкарите, да се спукаш от смях. Да, известен е в цял свят Стоичков, но освен с футбола, вече е известен и с простотията си - "съмтаймс уин, съмтаймс люн"... ***, ***, ама *** на билогично ниво.

96

norm

преди 12 години

Хайде ***,да започнем дружно да плюем и по доскорошния ви кумир Стоичков,защото казва истината.Има ли нещо нормално или някой нормален при вас,или сте стадо овце без водач,защото и лидерът ви е от стадото.

95

Петров

преди 12 години

Този безкрайно глупав футболист, като цяло не може да говори, което ме навежда на мисълта, че не може изобщо и да пише. Кой тогава му е написал смешното писъмце? Иначе, мъжкар може да е в село в хоремака, там да псува, да се движи като ченге, да чупи и пр. мъжкарски действия. Аман от футболисти и смешници!

94

Илия

преди 12 години

Това на ГЕРБ - наистина е несериозно ПРОЩАВАЙТЕ МЕ АМА НЯМАМ ДУМИ ...ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха Боби Михайлов няма ли да напише писмо -- ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

93

Каймата от „барЦилон

преди 12 години

Какъв авторитет имаш пък ти бе ***,***,мейби ЛЮН и др.бисери от Каймата на барЦилона.Ти самият си абсолютно тъпоъгълен ***.

92

Апис

преди 12 години

Не искам да чета какви са коментарите надолу и какъв бълвоч е по адрес на Ицо, но знайте, че Ицо е спасил не един човешки и не един детски живот, а тези, коиото го плюват го правят само и единствено от завист или ниска култура!

91

не вярвам!

преди 12 години

Не е възможно сам да е написал писмо по-дълго от 3 реда! Той е грамотен почти колкото идола си Бибитко, което си е показател за умствените им възможности.

90

Анонимен

преди 12 години

Хайде сега БСП ще започнат да атакуват Христо Стоичков да каже имената на тези които са му искали пари !

89

Анонимен

преди 12 години

tova pismo,ako e sa4eneno ot Ico,6te glasuvam vednaga za gerb,no...kato go znam kolko e prost...vsi4ko e politika

88

Анонимен

преди 12 години

Този *** къде се меси, като не знае за какво става въпрос. Защита от най- големия *** на републиката.

87

Олеее

преди 12 години

Абе Ицко, тия провалените вземаха по 10%, гербаджии вземат по 30%. Ти на това ли му викаш честност и почтенност? Стиаг с тия лозунги и заучени фрази - омръзнахте ни всички! От ден на ден беззаконието в тая държава става все по-голямо. Не можеш да накараш никой да си мръдне пръста за нищо! 2г сте на власт и всички институции в тая държава са на автопилот. Некъдърността и безочието се шири из цялата страна!

86

ГЕРБЕРАСТ

преди 12 години

Ура, другари! Ура за Ицето Стоичков и съотборниците му от герп.

85

косморог

преди 12 години

Стоичков безпорно е прав в някои неща - най-добрият български футболист спред мен, прав е за платените журналисти. По и Стоичков, да не си мисли, че като е толкова успял българин, е и добър политик - успял е във футбола и съм сигурен, че разбира от него, но не е успял и няма да успее в политиката - пример да му е Лечков. И да не си мисли Стоичков че сме забравили как се умилкваше около царя, като дойде на власт, как се движеше със синята лампа по улиците като цар.

84

Стой Тъпов

преди 12 години

Ало,Стоичков,по-леко!В спорта има много българи,които са световни,олимпийски шампиони!Те носят славата на България!За тях пускат химна,вдигат Българското знаме!Вие от 94-та година имате само големи усти и..малък мозък! Кога за вас е звучал Българския химн!!??

83

фанфан

преди 12 години

За съжаление, Христо Стоичков винаги е бил обругаван в България и боготворен по света.Съдба...