35

До 34

преди 12 години

Не мога да се съглася с мнението ти за унищожаване на нацията...Намери статистика с колко се е увеличило населението ни през годините на неговото управление.И смея да те уверя че прираста не се дължеше само на *** братя...

34

байЮрдан

преди 12 години

Абе незнам какъв е бил Тато,дали лош,дали добър?Но вече 21години сегашните "демократи" крадът и разграбва сътвореното от него!

33

анонимен

преди 12 години

о глупав народе осъзнай се защото винаги ще живееш в беднотия и робство.

32

лика прилика

преди 12 години

По стремежа към власт и опиянение от нея - и двамата са си лика прилика, като два стръка иглика (не два гербера, защото герберите биват червени, оранжеви, ***-жълти като вождовете им). Само, че за разлика от патрона си - "доктор" Борисов освен, че е "много по-образован", има много по-нисък личен морал и е изключително по-алчен и безскрупулен. Да не забравяме също, че Т.Ж. никога не е бил проста улична мутра за разлика от "последователя" си...

31

Аничка

преди 12 години

Защо някои хора мразят Живков? Защото той пазише българския народ, природа и бе патриот. Сегашните са продажници и когато се сетят за Живков им става съвестно, че той е бил патриот, а те са грабители, но на тях не им харесва да се чувстват съвестно и подсъзнателно трансформират това неприятно усещане в омраза. Това е механизвмът на омразата към този доблестен човек.

30

Анонимен

преди 12 години

Само българите честват поробването си и славят поробителите си, пример:паметника на "съветската армия", окупирала България и честването на Тодор Живков, диктатор участвал в унищожаването на нацията. Питам се, защо не издигнем паметник и на турците? Те също са ни поробили и са ни владяли по-дълго от диктатора Живков и комунистическите предатели. Но дори турците не са ни предлагали като подарък за разлика от комунистите, начело с Тодор Живков, които предложиха България на СССР като 16 република.

29

Аничка

преди 12 години

Приказки против Жвков само показват безочието, безсрамието на някои хора. Над българският народ се извършва от 20 години геноцид, топим се като нация, а сега искат и с шистов газ да унищожат и природата ни. Но патриотизмът и плюенето са две различни неща. Тези тук са от плювачите.

28

Не плачете !

преди 12 години

Рано тази сутрин започнахте да плачите за Т. Живков. Не плачете, той е жив, даже ни е премиер.Колкото до оригинала (Т. Живков), вечна да му е паметта и когато говорим за него шапки долу и на колене! Няма какво да го усукваме, това е положението уважаеми комунисти и фашисти.

27

Йово

преди 12 години

Голям полетик прекаа СССР с петрола те ни го даваха ефтино а ние го изнасахме за Арабския свят скъпо, Кой сега полетик ще се осмели да направи такова нещо например със САЩ, няма такъв всичките сега са страхливи марионетки.

26

Цонев

преди 12 години

До: До 15 - Цонев Винаги гласувам за Костов..така, че за Борисов не ме засягаш, но се сетих една разлика между тях...Единия е *** диктатор управлявал десетилетия и назначен на мястото си, а Борисов е *** премиер избран демократично...

25

SAUER

преди 12 години

След като комунистите *** идват на влас присвояват всичко което родатя ми е спечелила със труд . Така е със хиляди българи. Партизани- обирджии и крадци ,по мандри ,кошари,пощи.. . Пълни разбойници. Най- страхливите и мързеливите тръгват по баирите да обират,защото ума им не стига за друго. Жалко ,че Германия не успя. Ако беше спечелила тези *** сега щяха да са утайката на обществото ,ако не и екзекутирани като *** . Сегашните комунисти са същите *** като техните дядовци и бащи.

24

до 25

преди 12 години

не го е построил живков а народа та да може сегашните дерибеи да го откраднат.долу герб и бсп.

23

анонимен

преди 12 години

мутрата боко отново ни поруга.безсрамници са тези от герб.*** докато крадат и безчинстват над народа те си крадат на воля и само празнуват и то какво.ето затова европейците ни тикат в пета глуха.герб=бсп и най-лошо и най -лошо на тоталитарния живков

22

ЧЕНГЕ

преди 12 години

ВСИЧКИ СЕГАШНИ ПОЛИТИЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО НЕ МОГАТ НИКОГА ДА СИ МЕРЯТП..ТЕ С ТОДОР ЖИВКОВ !!!!

21

Анонимен

преди 12 години

Айде,почваме в стил: Оххх,бай Тошо, с тебе лошооо,без тебе още по-лошооо." Днес кой е поканен за оплаквач:) Май като гледам целият български народ:) Истината е,че беше хитър.Имаше вродена дарба за това-да омайва населението,да пуска слухове,да се шегува със себе си...Ама и днес има кой да прави същото,с тази разлика,че всичко направено от него не само не беше поддържано,ами направо РАЗГРАБЕНО! Но вече няма на кого да вярваме до безпаметност-и ние захитряхме.Сегашните на живо оплакваме:)

20

Аничка

преди 12 години

Големите "патриоти", които плюят по този достоен човек, къде изчезнахте като попитах за това какво ще правим съсъ замърсяването от шистовия газ? Не патриоти, а пълни предатели сте, така че за Тодор живков не смейте да кажете лошо.

19

Др. Тодор ЖИВКОВ

преди 12 години

Уважаеми другарки и другари! Продължавам да припомням некои мои съображиниа. Това, дето е сега Фейсбук, ние го направииме още по мое време. Казваше се "Снимка в папка". Секи българин даваше по 4 снимки, когато си вадеще паспорт. Една от тех отиваше за да му направим "Фейсбук". Там, освен лични данни, се записваше кво е казъл, къде го е казъл и други прояви на свободомислие.На по-активните бързо им "смачквахме фейса" и изчезваха "безследно" от земята, но запазвахме "бука" им в Държавна сигурност.

18

До 15 - Цонев

преди 12 години

Цонев, слушах речи на Т. Живков и на доц. Борисов. Двамата имат една и съща стилистика. Намирам разлика само във възрастта им и в походките им. Единият от тях е роден през 1911 г. и не се клати с ръце в джобовете, а другият е роден през 1959 и ходи като намазан пехливанин с ръце в джобовете. Гледай внимателно и ще съгласиш с това което съм написал.

17

Ивка

преди 12 години

Вечна признателност, човекът, който наистина мислеше за народа, човекът, който практически показа загриженост към българските майки и деца.

16

михайловград

преди 12 години

Това което ние построихме, други не могат даже да боядисат- Тодор Живков