110

онзи

преди 13 години

Това ще е картината в БГ при управлението на *** от ГЕРБ.

109

Анонимен

преди 13 години

Положението се смарангясва. То и на банковите служители им писва. Миналата седмица в едно малко клонче на голяяяяяяЯма банка, касиерката стана, каза: "Съжалявам, но цял ден не съм почивала, а няма кой да ме смени" и заедно с охраната се изнесоха да пушат. Вътре останахме 2-3 клиенти. Трябваше да си делнеме парата, ама то човек се учи.

108

Анонимен

преди 13 години

Ето до какво водят американските филми.

107

ДО маги

преди 13 години

Стой наведен/а тогава :))

106

edna

преди 13 години

GRECHITE TOVA E NQKOI SLIVENSKI POLICAI ,KOITO E ZAGUBIL SNO6TI NA RULETKA I E RE6IL DA SI NABAVI PARITE PO TOZI NA4IN:)

105

Анонимен

преди 13 години

А Цвъчко-Апартамента разправяше, че e ликвидирал престъпността ...

104

ХиХи

преди 13 години

Оле сега Бойко като иде до там, къв бой ша им дръпне. До тук с черния хумор, дано да няма повече пострадали

103

Анонимен

преди 13 години

Никакво уважение към милиционеската мощ на пожарникаря, почнаха да обират и банките на Петя Славова, която е стара дружка но премиера.

102

stio

преди 13 години

Това е в резултат на управлението, бедност и чувство за ненаказуемост.

101

до HASH

преди 13 години

Бирата... не беше ли тоя пич, дето молеше Гоце да му ходатайства за лиценза? Калинка Дипломата.. не беше ли тая, дето Даниел Вълчев лично и разписа и завери фалшивата диплома, за да я назначи Сергей във Фонд "Земеделие". А Мутрата.. не беше ли един тип, дето му викаха Трактора. А ти.. не беше ли един платен драскач с двама бащи вкъщи, дето от осемгодишен го насилват?

100

маги

преди 13 години

аз живея в апартамента с кафявата дограма ;д

99

дядо

преди 13 години

малеййй нашата полиция ни пази

98

10-те Божий заповеди

преди 13 години

11. Да обереш банка не е грях. :)

97

Анонимен

преди 13 години

Ха-ха, ще умра от смях. Кво стана бе, Цвъко ???То властта не е само да *** апартаментчета.

96

Инкогнито

преди 13 години

До 89: Ми стани ти банкер бе! Кой те спира? Колкото до кредитите - а кой те е бил през ръцете да теглиш кредит, след като не можеш да го плащаш?? Наглеци, искат плазмичка, ама после реват, когато стане време да връщат парите...

95

Анонимен

преди 13 години

Нашите полицаи май нямат опит с такива ситуации... Дано да няма невинни жертви!

94

Мишо

преди 13 години

Айде, Сливналии, айде да ходим сеир

93

clearly

преди 13 години

Районната прокуратура в София и столичната полиция се разминаха в данните за разкритите престъпления през 2010 г., стана ясно от отчета на прокуратурата. В началото на годината от СДВР заявиха, че заради видеонаблюдението в централната част на града и помощта на свидетели престъпленията в София намаляват.Според статистиката на СДВР 25% от кражбите са разкрити, докато според обвинението това са едва 4.62% При грабежите полицията отчита 42%, а прокуратурата - 12%. При присвояванията разликата е 54% спрямо 17%, а при телесните повреди - 56% спрямо 20%. Най-ниска разкриваемост през 2010 г. от СДВР отчитат при кражбите на автомобили - 4%, докато за прокуратурата са разкрити едва един процент от тези престъпления.

92

кървава баня

преди 13 години

мале сега ще стане кървава баня дано да няма убити освен престъпниците !

91

Анонимен

преди 13 години

Ако в България има отлични снайперисти, то сега е момента да действат. В противен случай обирите на банки могат да се окажат популярен начин за опаричване. Едно такова решение ще облекчи работата на "независимия български съд", който изнемогва от корупция.