56

Анонимен

преди 13 години

Защо се засягате?Вярно ли е? Вярно е!Ама и негова си е вината, че се е нахакал с деца там където таргетът е евтин секс, алкохол и дрога.

55

БГ

преди 13 години

6800 leva axaxaxa xaxaxa xaxaxa tuka ne mu viarvam,s tia pari moje da izkarash mesec i pove4e

54

GB

преди 13 години

Верно е написаното, ама сам си е виновен! Какво ми се оплаква! Да беше проучил предварително. Неговият коментар не е първият относно качеството на услугите у нас. Я колко сайтове има с туристически мнения и отзиви. Да ги е чел преди да се реши къде да почива! У нас не става за живеене, той на курорт ми тръгнал!

53

ИВАН

преди 13 години

АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ СА И МОИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ. САМО, ЧЕ НАЛИ СИ ЗНАЕМ ДЕРЕДЖЕТО И НЕ СЕ ВПЕЧАТЛЯВАМЕ. А ТОЧНО ТАМ НИ Е ГРЕШКАТА. !!!

52

ДАНЧО

преди 13 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ,ВСИЧКО ТОВА КОЕТО ПРОЧЕТОХ Е ИСТИНА...

51

ck

преди 13 години

за съжаление руснака е прав, но всепак когато го каже руснак някакси не върви. русия въобще държава ли или мафиотска структура? аз не знам нещо в русия да се прави както трябва. а да не говорим за хората: жените ку.. мъжете алкохолици.

50

Кукуригу

преди 13 години

Ох, боже, съветските другари от великата и могъща страна са едни работливи, старателни и порядъчни... :-D

49

Анонимен

преди 13 години

Положението с All-inclusive в Албена тази година беше доста зле. Храната отвратителна, плодове, сладолед, сандвичи и пици се изнасяха само в точно определен час и наставаше стълпотворение (въпреки че в офертата беше посочен интервал 10.00-23.00). Персонала е абсолютно демотивиран (аз ги разбирам напълно) и нехаен. Абе с две думи не виждам светли перспективи пред Черноморието.

48

АЛЕКС2

преди 13 години

ЩЕ ПОВЯРВАМ ,ЧЕ СМЕ БЕДНИ ,АКО ВЕРИГИ КАТО МЕТРО,БРИКОЛАЖ,КАУФЛАНД,БИЛА ,И ДР.ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ,АМА ТО МАЙ Е ОБРАТНОТО...

47

Ivan Grozni

преди 13 години

Не е проблем на руснака разбира се да знае, че всичкия му обслужващ персонал работи за жъклти сотоинки поробен от комунярите, които неогвата страна натресе с Червената си армия.... така че карма пич...

46

Анонимен

преди 13 години

Всичко което е написал е вярно *** в България е навсякъде!

45

Анонимен

преди 13 години

Българинът не става за обслужващ персонал,смята че това му е под достойнството.Ние не можем да роболепничим като мазниците мюсюлмани,чиито страни са дадените от руснака примери.....Това съвсем не означава,че не трябва да се учим на добро и качествено обслужване.Много неприятни истини е казал руснака.....За жалост!

44

Анонимен

преди 13 години

какво сте ми се разписали тука бе, ако имате нещо да се оплаквате моля да го отнесете към мениджъра на хотела,

43

Анонимен

преди 13 години

Вижте до какво води злоупотребата с водка менте.

42

Stanis

преди 13 години

защо така? по-добре да се опитаме да задържим подобни туристи като предложим нещо стойностно! Мисля че такова трябва да е отношението... но за съжаление не е... а и няма и следа от желание нашего бизнесмена да подобри нещо май...лошоооооо! Съжалявам да го кажа, но и на мен ми е по-приятно да почивам в други държави.. дано се оправи нещо тук, но добре поне че сме част от Европа та може и на друго място да си харчим парите, там не е по-скъпо или поне си струва. За съжаление руснакът е прав.

41

Един от народа

преди 13 години

Много е право русначето и точно описва нещата. От доста време не бах почивал със семейството си в България, това лято по предложение на съпругата ми останахме тук - ГОЛЯМА ГРЕШКА!!! Догодина- в Гърция, следващата година- в Турциа, следващата- в Тунис... Навсякъде е по- хубаво, по- евтино и обслужването е с нива по- добро!

40

Мишо

преди 13 години

В България обслужването си ни е калпаво навсякъде. Ама пък да се възхищавам на Турция, където като си сложиш пръста на чешмата, водата спира или от Египет, където посудата се слага на пода и се мие с маркуч- мерси. Всяка страна си има плюсове и минуси - всеки си преценява къде да отиде.

39

fhedfbhjh

преди 13 години

евала. добре си го е написал човека. ама и точно го е казал. ни повече, ни по-малко. беден народ, жив дявол...

38

Анонимен

преди 13 години

А у Русия е цъфнало и вързало.Само дето ако отидеш с автомобил може да ти го откраднат веднага и да те утрепат по пътищата.Там бедност няма но само излез от Москва и виж за ква мизерия става въпрос

37

Анонимен

преди 13 години

*** .. Другата година да не се довлече пак на нашето черноморие!!!!!