77

Анонимен

преди 13 години

България - Страната на *** и Мюсюлманите !!!

76

Анонимен

преди 13 години

Така се започва !!!! Тези утре ще поискат и автономна република в границите на България !!! Не може така, ханъмки, живеете в държава членка на ЕС и ще трябва да се съобразявате с цивилизованите закони на общността !!! Ако не искате,ей къде е Турция,прав ви път.....

75

демократ

преди 13 години

а *** искат с грим и червило,лесбийките - с изкуствени мустаци,а нудистите - както майка ги е родила

74

Kat

преди 13 години

Kastraciq!!! Ne trqbva da se pozvolqva na taq sgan da se plodi!!!! (izvinqvam se za latinicata)

73

Martin

преди 13 години

Те трябва да проумеят,че живеят в България и са длъжни да спазват законите в тази страна-тя им храни децата,тя им е позволила като тяхна майка да изповядват религията си,и им е дала дори повече права от тези които изповядват традиционната религия,затова те са длъжни да спазват законите.Само правата си търсят-а като граждани трябва да знаят,че имат и задължения.Между другото аз съм от Смолян и искам да ви кажа че такива гледки не се срещат в самия град-забрадени има в рудоземска община главно

72

али

преди 13 години

Трябва да се промени този закон всеки има право на избор.

71

diveka

преди 13 години

vreme e da se smeni konstituciqta poneje nabibva ciganizaciqta i pravoslavnite 6te sa malcinstvo

70

Анонимен

преди 13 години

Аз съм гламав МОДЕРАТОРНе си лягам без вибраторЧукам се аз със магареДа ми го нацепи изотзадзеЖалък гнусен комплексар съмАма пък и *** съмКойто иска да сполучиВъв *** ми да го счупи.

69

Анонимен

преди 13 години

Щом искат със забрадки да хващат първия автобус за Истанбул и да ги няма!!!!!

68

Язе

преди 13 години

Ей, Днес! Хванахте му цаката. На секи час по некоя новина за турци, руснаци, ***, не знам дали е правилно окончанието на гейове, та за туй че си напищем направо ***... И сайта ВРИ!

67

jako

преди 13 години

ОК, нека се снимат забулени, но да се въведе такса забрадка, която да бъде поне 15-20лв. Като искат, ще плащат !!!

66

Анонимен

преди 13 години

А ако им обещаят, че ще ги снима жена, какъв им е проблемът? Че ще покажат част от косата си пред жена? В такъв случай всичко би трябвало да е ОК.

65

...

преди 13 години

Вчера бях в село Скобелево - мъже и жени в кръчмата говореха турски.Жените бяха без забрадки и други мюсюлмански атрибути.Не ми се сториха прокълнати от аллах заради този им външен вид.. нито те бяха гузни от това че пиеха бири, коли и лимонади докато им се виждаха целите ръце голи, краката от колената надолу лицата и косите.. Та.. тези мераци на мюфтийството според мен са изцяло с друга употреба но не и в защита на душевното здраве на мюсюлманките.

64

lulu

преди 13 години

Напълно подкрепям 63. Този който сее вятър, жъне бури...

63

Стоян

преди 13 години

Аре марш в Анадола

62

Анонимен

преди 13 години

Да ги снимат само по папионка и чорапи да не се лазгат по плочките. Хахахахахаха

61

Анонимен

преди 13 години

Пълни глупости, това са инсинуации за да се противопоставят хората и да могат мосюлманите да се капсулират отделно, а не да се интегрират в обществото.Исляма въобще не изисква такива работи. Естествено, че може жена да покаже и други части на тялото - на лекар, полицай или други такива при изпълнение на работата им.

60

Ашим Асан

преди 13 години

Аз като изповядвам ВУДУ магията, пък искам на личната ми карта да бъда с МАСКА на вампир. Щото иначе ще ми се нарушат религиозните права.

59

Венци

преди 13 години

И тая със забрадката,като отиде в европата и я видят на снимката,какво ще си помислят европейците,че България е мюсолманска страна ли..ето заради такива криворазбрани и *** които шетат из европа, нас ни обиждат и ни се присмиват....в Гърция всички мюсолманки на паспортите са без забрадки,а тук какво си развяват байряка..

58

рр

преди 13 години

добре, няма проблеми, но в Турция !!!