29

Анонимен

преди 6 дни

А ако разположат ХААРП? Или него го забравихте

28

Бидон с деменция

преди 6 дни

а къде е опорката че американците имали хиперзвукови ракети? това смешно псиание на платените днесари?

27

Анонимен

преди 6 дни

"Пътят на Самурая е без цел, той просто трябва да бъде извървян" = древна холивудска пословица и поговорка от шести век преди новата Ера !

26

Урсула

преди 6 дни

Това, че тролеите на Мъртън четат само заглавието показва, колко е интелектуалното им ниво :)

25

пияница мистик

преди 6 дни

До Баста === Ами махай се бе, кой те е спрял? На мен си ми е супер в България, член на ЕС и НАТО.и затова седя и живея в нея. Кефи ме Запада, САЩ, Канада. На теб като не ти харесва марш към Мордор, Северна Корея, Венецуела или към която те задоволява диктатура

24

Анонимен

преди 6 дни

Аве къде е опорката, че американците нямали хиперзвукови ракети? Копейките лъжете винаги.

23

Анонимен

преди 6 дни

Нали американците нямаха хиперзвук бееееее русофили

22

Анонимен

преди 6 дни

Много странно защо някой зачисти глагола "*** " от изказването ми. Явно има мръсно подсъзнание. А вие драги читатели никога повече не чукайте на нечия врата че току виж някой зад нея получил оргазъм. Боже колко много изпростя светът Много тежко го преживявам това не мога да свикна.

21

Анонимен

преди 6 дни

Пианицата, ти чете ли статията, хаха. Ами там пише, че американците НЯМАТ хиперзвукови ракети, а като се разработели някой ден, ако това, ако онова, тогава щели да ги разположат в Германия.

20

Анонимен

преди 6 дни

Разбира се че се почна - пред Кървавото джудже повече няма да се отстъпва! Или ще бъде принуден да изпълнява, или с него и Русията му е свършено! Руснаците да си помислят - не е ли по-добре просто да заколят джуджето, вместо по главите им да завали огън и жупел

19

Бидон с деменция

преди 6 дни

аман от американска пропаганда и български блюдолизци

18

хаах

преди 6 дни

Абе те и американците имали ракети, а копейки?

17

Анонимен

преди 6 дни

Ако беше Сталин жив днес, щеше да повдигне рамене и рече - Има САЩ - има проблем!

16

Колкото повече

преди 6 дни

ескалира конфликта, толкова повече се убеждавам, че по мизерно, уродливо и фросто същество от отявления путинофил-русофил няма. Чета коментарите и пред очите ми изникват образите на opkuтe от армията на Мордор - хем уродливи, хем фрости.

15

Анонимен

преди 6 дни

Чети бе, пиянде. Пише "оръжия в разработка"

14

селянин

преди 6 дни

не разбрах да си сипя ли една ракия или да

13

Анонимен

преди 6 дни

Аз пък все се надявам, че (и двете страни в "конфликта") разиграват театър за пред плебса и отдавна са се уговорили как да протакат, за да си укрепят икономиките.

12

Урсула

преди 6 дни

Навремето Айнщайн и група германски учени помогнаха на САЩ за атомните бомби. САЩ си останаха на ниво айнщайнови бомби и до днес. Там мисъл няма. Трябва да им се влее отвън, но и отвън няма много. В САЩ всичко е една голяма PR акция.

11

Анонимен

преди 6 дни

*** то отдавна се почна. Това е само черешката на тортата. Бавно и полека. Че да не се стресира народа, че току виж излязъл от овчето си състояние и започнал да осъзнава накъде го водят разни войнолюбци и гладни за нови териториални завоевания хора. Глобалният конфликт *** на вратата, подгответе се.

10

Анонимен

преди 6 дни

Време е руснаците да приключат с Путин, ако им се живее де?!