75

Анонимен

преди 3 години

Оглеждайте се за имоти в Русия. Томошните ще оцелеят . Ванга каза..

74

Demokrat

преди 3 години

Диктаторът Путин спря руснаците да идват. А демократите Джонсън, Меркел и пр. какво направиха? Амиии същото. Руската полиция бие демонстрантите си тоталитарно. А немската си ги бие демократично.

73

Анонимен

преди 3 години

Заради европоgлоrитe и 6oiko ще сме с празен бюджет. До скоро управляваха хора,които не защитават българския интерес и ето го резултатът

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79Големите приказки на Джуджака :)))

71

Тикволандия

преди 3 години

Типично по български. Който няма нищо общо с туристическият бизнес, му е все едно кой ще идва, и кой не."Я не сакам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле".А на това отгоре за тролване по русофобската опорна точка се плаща. Как да не се "радваш" че няма да има руснаци по нашето черноморие.

70

Анонимен

преди 3 години

Заради глупостите на Боко голяма ТИШИНА ще е на бг Черноморието това лято...

69

Анонимен

преди 3 години

Чехия обвини Русия за 1 случай, а нашите събраха 4 случая в една лъжа.Нашите продажници ядат ритници и от двете страни - САЩ и Русия.Защото са магарета.

68

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКъдето руснаците продават масово закупени жилища,предстоят военни действия.Цялото ни черноморие ще бъде сринато от ракети в предстоящия сблъсък НАТО-Русия. ---Наскоро Русия демонстрира на целия свят, че е готова за война. А НАТО мълчаливо се гушеше - западът не е готов за война, САЩ нямат финансов и технологичен потенциал да се противопоставят на Русия. Война няма да има, САЩ и запада няма да посмеят колкото и да имат нужда от война.

67

Анонимен

преди 3 години

Най .

66

Анонимен

преди 3 години

Забравихме Освобождението.

65

Анонимен

преди 3 години

Страхотна новина. На морето ще бъде чисто и няма да слушаме пияни б*дове, които трошат и уринират по стените

64

Анонимен

преди 3 години

Жалко за всички обикновенни хорица които са си изкарвали прехраната от туристи. На мен лично няма да ми липсват пияндетата от англия русия скандинавци и т.н Дано се поразчистят бетоните и започнат да идват по качественни туристи защото държавата ни е прекрасна, само че я поразрушиха с тия невиждани строежи

63

Анонимен

преди 3 години

До Нищо ново"Хайде не се изсилвай със съчиненията. Не само ти си ходил по Витошка. И не всеки който говори английски е от САЩ или Великобритания."Предимството на това, че съм завършил Първа Английска е, че мога да различавам акценти. Отделно че работя със сума ти англичани и американци.

62

Истината

преди 3 години

Колкото по далеч от Русия, толкова по-близо до цивилизацията!

61

Анонимен

преди 3 години

Финал на посланието на Путин към депутатския корпус:Отговорът на Русия към атакуващите РФ ще бъде асиметричен, бърз и покъртителен.Организаторите на провокации, заплашващи базисните интереси на нашата безопасност, ще съжаляват за сътвореното така, както никога до сега не са съжалявали. Не ви препоръчвам в отношение на Русия да преминавате червената линия. Къде точно ще минава тази червена линия във всеки конкретен случай, ние ще определяме САМИ.Какво нееясно? Червена линия е черноморието

60

hk

преди 3 години

Супер. Картошките да си ходят някъде другаде.

59

До 60

преди 3 години

Изфърлихме петоколонника Сидеров от парламента;да го изхвърлим и от България!

58

до руснаците

преди 3 години

така бяхме и ние по времето на вашето сесесерекато си махнете пак новия диктатор пак ще ви приемат в цивилизования святтова вече си го знаете

57

Анонимен

преди 3 години

Калинка Захариева е виновна за тези контрасанкции, за вкарването на България в черния списък.Продадоха националните интереси под натиска на САЩ.Продажници.

56

Анонимен

преди 3 години

Където руснаците продават масово закупени жилища,предстоят военни действия.Цялото ни черноморие ще бъде сринато от ракети в предстоящия сблъсък НАТО-Русия.