127

1

преди 3 години

До До 1Мързеливите и неграмотните ли сте "българите"? Българите са предприемчивите, работливите, умните и пр. Останалите сте останки от комунизма, които или ще се научите да допринасяте за обществото както трябва или отивате в историята.

126

42

преди 3 години

Абе, няма млади хора да направят истински протести. А интересното е, че точно десницата вече клейми протестите, а те я докараха на власт през 90те., та и досега. Но с тази липса на държавност и соц. справедливост накрая ще настъпят не протести, а ляв терор. Тежкото материално неравенство и непочтеното извоюване на капитали от шепа хора ще предизвикат това, рано или късно.

125

Анонимен

преди 3 години

Българите все още не разбират че Бойко никога няма да подаде оставка и ГЕРБ никога няма да пусне властта. Истината е че дори да искат да излязат от властта техните началници няма да им позволят.Бойко е се е заклел и в Израел и във Вашингтон че ще бъде верен докрай. А пък те са му казали че ако ги предаде ще има големи последствия за целия му род.Голямата власт се държи чрез страх, заплахи и компромати?

124

Анонимен

преди 3 години

До БибоКой казва, че протестите били мащабни?Канна Рачева ли?

123

Анонимен

преди 3 години

Какъв успех,бе,подлизуркоооооо.Най-бедната,най-болната,най-неграмотната,с най-лошо здравеопазване в ЕВропа,с най-много починали от ковид и не само,на глава от населението нация,била ръководена от успешен премиер.Това е безумно твърдение на яко подкупен социолог без морал.

122

Анонимен

преди 3 години

Външният дълг на България вече е 30% от БВП. При тази сриваща се икономика догодина ще е 45%. Благодарение на Тиквата и *** му.

121

Анонимен

преди 3 години

Тиквата на народен съд!

120

Анонимен

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРА кой ще работи в тия "обекти"?Нали пак ВИЕ ще работите? Или искате да няма обекти и да не работите?

119

Анонимен

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРТи си мрънкач.Ако се строи - защо се строи.Ако не се строи - защо не се строи.

118

Анонимен

преди 3 години

до: Василев Ти появи ли се бе? Тъкмо помислих, че си се споминал от коронавируса и ни отърва от болното си присъствие ! Агент Четъврти Километър! ЦРУ!!!

117

Анонимен

преди 3 години

Не поддценявайте Борисов. Играе го мимикрия. Нещо като при Т.Живков.Тодор Живков ни отваря очите, макар и от гроба. Той е един български Клавдий, който чрез мимикрия успява да се спаси от царизма от 09.Юни.1923 до 09.Септември.1944г.Суперполицаят Гешев казва: Ще обера кадърните ви хора и ще ви оставя кундурджиите да видите как се управлява с кундурджии!"И така Гешев по един или друг начин убива Христо Ясенов, Сергей Румянцев, Йосиф Хербст, Никола Вапцаров и др.от бг интелигенция.

116

Анонимен

преди 3 години

Чакай, Борисов говори за протестиращи? Сигурно са тези 10 човека, които ги дават по Алфа ТВ, "протестират" 1 час и си тръгват.

115

Бибо

преди 3 години

ПРИ ТАКИВА МАЩАБНИ ПРОТЕСТИНА МЛАДИ И ОБРАЗОВАНИ ХОРАИ НАЙ ГОЛЕМИЯТ ДИКТАТОР БИСИ ПОДАЛ ОСТАВКАТА. НА ТОВАМУ КАЗВАТ ГЬОН СУРАТ. ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ, ТОВА Е ДИКТАТУРА. ТЕ ГО ПЛЮЯТ ТОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ ДЪЖД ГО ВАЛИ. ВСЕКИ ЧЕСТЕН ИДОСТОЕН ЧОВЕК ЩЕШЕ ДА СЕ ОТТЕГЛИ. АКО БЕШЕ ГО НАПРАВИЛЩЕШЕ ДА Е ДОБРЕ И ЗА НЕГО.

114

Василев

преди 3 години

Успехът на Борисов е най-много починали пенсонери!Бойко *** си с мир!Агент Джеръме Пфайфър!ЦРУ!!!

113

1

преди 3 години

До Мутри вън"Остави народа гладен безработен да тъне в мизерия и социален геноцид"Остави неграмотните и мързеливите да тънат в глад и мизерия.ОДОБРЯВАМ!!!! (и пак ше галсувам за това на следващите избори)

112

Анонимен

преди 3 години

До БауТъпчо, не аз или бай Стою са му назначили калпави министри, нали?Сам си ги е назначил.Никой не казва, че сам трябва да прави всичко. Всеки началник си делегира задълженията и отговорностите.Ако не успееш да сформираш екип, вината е твоя.Не ме разбирай погрешно - не вярвам, че Корнелия, Слави, Цецо биха били по-добри.Казвам ти, че твоята позиция: "Аз съм богат и не ме интересува държавата" не е правилна. Щеш-нещеш държавата те касае.

111

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

В Община Несебър се строят нови обекти със хиляди места.С крадени от нас пари !!Това ли са постиженията на Борисов ?

110

родител

преди 3 години

Боко уби държава и народ , и изгони младите !! Сутринта като ходех на църква ,имаше десетки чакащи пред частните клиники за ПСР тестове - защо ли !!

109

Анонимен

преди 3 години

мутри вън от властта и герб е дпс са емблематични изрази на 2020 година

108

Тодор

преди 3 години

През септември дори проправителствените агенции като "Алфа Рисърч" даваха подкрепа за протестите от 68% и чудовищни нива на омраза към Боко. По-мразен политик досега не сме имали!