22

Анонимен

преди 4 години

Кавказ - Конник от Азия - КАЗ - КАС - САК - САКС - сакси, англосакси!България даде духовния импулс на Русия преди векове, на Българя Русия дължи силата си, Русия е най-голямата държава в Европа, България е от 1300 гидини в Европа, славянството е люлката на новото човечество и новата раса. Саксите са пришълци и времето вече им мина! Те дори не могат да говорят славянския език който си е български, не случайно немците са наречени така - неми, които общуват със странни звуци.

21

Путин

преди 4 години

След тази проява,окончателно реших: БЕЗ АЕЦ БЕЛЕНЕ!

20

Анонимен

преди 4 години

На 9 септември 1944 Русия окупира България. Тази окупация продължава и до ден днешен. Сега ни управлява утайката на комунистическата номенклатура.

19

Петров

преди 4 години

Бивши монархо-фашисти няма.

18

Абе,

преди 4 години

До кога ще го драскате този моч. Попитайте Генчо Бакъра да ви обясни как стават тия работи. И то за винаги.

17

Анонимен

преди 4 години

Дайте paypal акаунта на човека който го е надраскал да му съберем пари за глобата. Аз не съм в София и немога да уважа паметника

16

само питам

преди 4 години

Ей вандали,що не идете да нацапате американския паметник на летците дето са бомбандирали София? Ако няма как да влезете в посолството(май там го сложиха последно), залепете по една листовка ,че е такъв паметник е обиден да има!Няма да го направите,защото ви плащат да драскате само този на руснаците.Да знаете само,че и в Гермния и други страни има Паметник на Руската Армия,ама никой не цапа паметници против фашизма.Те са част от историята.Когато е бил правен,хората са смятали руснаците за герои.

15

Анонимен

преди 4 години

До ВълкодавУ нас има 24/7 руски стерви...

14

Анонимен

преди 4 години

Фашистите няма да са доволни от 9-ти септември 1944 година. Нормално е. Бягат позорно от фронта и властта и оставят властови вакуум, който е запълнен от нова власт, която е антифашистка. Преврат няма, има бягство на едната уплашена и компрометирана власт, и идване на нова власт.Все едно да кажем, че на 10-ти ноември 1989 година е имало преврат. Имало е смяна на властта, също както на 9-ти септември 1944 година. Двете събития са напълно еднакви.

13

Анонимен

преди 4 години

Червената окупационна армия ни освободи единствено от независимостта ни за 45 г. Тези, построили това грозилище са национални предатели. Браво на хората със спрея - истонски родолюбци!

12

Вълкодав

преди 4 години

Не знаех, че у нас има от нощните суки

11

Анонимен

преди 4 години

Слава на Червената армия която освободи България от монархофашисткия режим който ни завлече в трета национална катастрофа.

10

Б

преди 4 години

"Нощните вълци" да сложат охрана! :D

9

Евроатлантизма

преди 4 години

България има бъдеще само с Русия, военен и икономически съюз. Оставането ни в ЕС и НАТО ще бъде краят на България, след 10 години няма да има такава държава България ако останем в тези съюзи. Това е тяхното отношения към нас, това са техните методи - те решават всичко със сила, размахване на пръст, вандалщини, и могат и по далеч да стигнат както в Югославия. Но днес Русия не е това което беше 90те когато бомбардираха Сърбия.

8

Ne моча

преди 4 години

Ами да го махат най-после! Няма вече СССР. Няма червена армия.

7

Анонимен

преди 4 години

А какви са тези "Нощни вълци", дето чистят паметника? Кой им плаща?

6

бай Спиро

преди 4 години

Това не е паметник ! Това брутално, вулгарно пропагандно съоръжение на руско-съветския империализъм ! Това е срам и позор за българската нация ! Докато това "нещо" не бъде безусловно заличено от лицето на столицата, значи не сме народ, не сме достойна нация !Нали се сещате как е разговорното определение на обществена тоалетна...та колкото и надписи с кафяв цвят да има по нея, тя си остава такова...с "К" започва думата...

5

Анонимен

преди 4 години

Кварталните психодесни се готвят за изборите. Пак са хванали баданарките, преди ги хванаха на местопрестъплението.

4

хах

преди 4 години

Деца в пенсионна възраст

3

Анонимен

преди 4 години

Надписа е много точен. Не знам защо общината се мота още и снишава.