139

Ани

преди 5 години

Поздрави на протестиращите!Аз ще гласувам на извънредните избори за президент на България!

138

за Венецуела

преди 5 години

Кризата във Венецуела е изкуствено предизвикана , защото:1.социалистическа държава2.имат много залежи на нефт и злато3. не искат да търгуват с долари4. правят търговия с Русия и Китай5. има много злато и пари, блокирани в западните банки, които западните банкери не искат да ги връщат, напр. в английската Bank of EnglandСега разбрахте ли защо има криза и хиперинфлация???

137

Анонимен

преди 5 години

А уж младите и красивите били от ГЕРБ, а то само страчески платени пенсии вече. Младите искат по 50 лева, тия Цецко ги е излъгал за 20 лева да стоят на студа.

136

Анонимен

преди 5 години

Един ***, пък толкова врява - и все ялова!Пробвай се със смяна на попрището - земеделие, строителство, озеленяване например.Друго си е протестърството и амбразурата на Сорос и БКП-то, нали?Много си повръщателен бе ***, прочети някоя книжка, белким станеш по-убедителен или поне по-забавен...

135

ДртПрч

преди 5 години

Първи протести срещу руския Резидент.Айде, хаирлия да е!

134

Анонимен

преди 5 години

Това е безобразие, точно пък от възрастните хора очаквах повече разум! Нямам думи просто.

133

ЪЪЪ

преди 5 години

Има-няма 50-60 човека.За толкова е отделил пари Цвъ-Цвъ колкото да се докара пред вожда че преследва президента Радев във всичките му изречения с точките и запетаите.

132

ДртПрч

преди 5 години

На Радев му се е доходило във Венецуела, да направи Деса малко колхознически тен. Да изгори на презрамки де. ;-)

131

Анонимен

преди 5 години

"Десни страшни пенсии". И кварталната десница остаря.

130

SAY NO TO UKIP

преди 5 години

Днес полковникът от венецуелската армия Роман Хименес призна президента Хуан Гуайдо!

129

Интересно

преди 5 години

Протестантите викат ли: - ние сме с америчко?!

128

Анонимен

преди 5 години

Тези са гушнали босилека и им е все едно как ще живеят младите! Гърневски, животът продължава и без теб!

127

Франция § Венецуела

преди 5 години

Знаят ли тия протестиращи в западните банки колко пари и колко злато на народа на Венецуела са блокирани.................затова там има криза и хиперинфлация!!!Деца гладуват и умират....................а тия на снимката се чудят как да преяждат с пържоли!!!

126

Анонимен

преди 5 години

По колко пара зимат тия пенсняци да висат пред Президентството?

125

шматка

преди 5 години

До ХахахаХората протестират за каквото им плащат.Не може всеки да вика каквото си иска

124

Франция § Венецуела

преди 5 години

Нова война ли искате, във Венецуела??Не ви ли стигат войните в Либия, Сирия, Украйна???Оставете ги хората сами да решават бъдещето си.....................или утре може и у нас една гражданска война да стане.............да станем от 6 милиона на 3 милиона!!!

123

Анонимен

преди 5 години

Надявам се че въпросните пенции ще умрат само с жълти стотинки за кисело мляко и сух хляб. Да усетят колко колко е хубава и приятна демократичната свободна смърт. Искали навремето банани и портокали те...

122

Анонимен

преди 5 години

И аз утре отивам да протестирам пред президентсвото и да искам оставката на генерала, защото Радев не взима никакво отношение по въпроса, че в Етиопия умират гладни деца.

121

ВИНКЕЛА

преди 5 години

Ей русофобски изчадия , скоро ще ядете винкела .

120

ДртПрч

преди 5 години

Абе верно, че Венецуела е суверена държава и е нейно право сама да си решава проблемите, но в момента, в който гражданите й взеха да я напускат и да изнасят проблемите си в съседни, и в по-далечни държави, проблемите на Венецуела станаха общи, вкл. и наши. Дори и у нас има венецуелски бежанци, макар и малко. В Испания са много, а те са в ЕС като нас. Това ни дава право като европейци да заемаме позиция по темата.