40

прод. от 43

преди 10 години

едно широко коалиционно правителство, както беше в Германия, ние все си намираме оправдания в предишните. Да всички сбъркаха и ГЕРБ и БСП и НДСВ, но не се ли обединим бъдеще няма и няма и да има! Надявам се от партийните централи да го разберат, а не само да спускат опорни точки!!!!

39

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 41Вероятно, но кое е общото между загиналите руски воини за освобождението и Путин?

38

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

До 39Напротив, долу владимир путин унищожителят на православието.Да живеят ЕС и САЩ!!!Долу евразийската *** на путин!!!

37

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 41То това не е напомняне, а новина за някой. На сайта има доста необразовани ***.

36

Прасюга

преди 10 години

До Доктор Сър ПичукКубинка в малоумната ти тиква. Бягай да се обичаш с Кончита В.

35

Анонимен

преди 10 години

Позицията на Симеонов : България винаги е била между Русия и Европа, тя не бива да бъде поставяна в ситуация да избира. Тя може да следва среден път" е много добра, но за съжаление в България не става. Ние сме разделени на Анти Русия и Анти Европа. А всичките дето се плюете един друг, докато не разберете, че трябва да се обединиме, ще затъваме все повече и повече. Сега плюйте и Кончита и Плевнята и Путинчо, овце сме и овзе ще си умрем! Както и за политиката на страната ни, Вместо да се направи

34

Анонимен

преди 10 години

Само да напомним, че ако не беше Русия да ни освободи, сега България щеше да бъде част от Турция.

33

Анонимен

преди 10 години

"масивни сгради с комунистическа архитектура"Дотук спрях да чета. Каква е тази параноя на западняците и нашите десни да виждат във всичко ръката на комунизма? Какво предлагате - да съборим тези сгради и да строим нови ли? По "демократична" архитектура...простотия.

32

Анонимен

преди 10 години

Народа си отвори учите и прогледна ,че от запада и америка само *** ни заливат и нищо добро не е дошло,само взимат и нищо не дават .НАРОДА НЕ ИСКА АМЕРИКА И ЗАПАДА ,ИСКАМЕ СИ РУСИЯ ТЯ НИ Е МАЙКА ,А БЪЛГАРИЯ Е НЕЙНАТА ДУША

31

Анонимен

преди 10 години

Няма да успеете да ни промиете мозъците, гадни ***. То не беше всяване на страх, че Русия можела да ни нападне след като превземе Украйна, то не бяха чудеса. Ако дойдат руснаци тука, ще ида лично да ги посрещна с вино. А по американци мога само да плюя. Аман от модерни *** ценности.

30

Анонимен

преди 10 години

Джо Паркинсън ако разбере мнението на народа.... ще го хване ПАРКИНСОН...Кой в днешни дни е про-запад? Само разни продажни *** и разни вчерашни келемета дето не знаят нищо друго освен сегашната помия и нямат база за сравнение. Едно време България беше сила на балканите, днес сме п*тката на ЕС, разбиха ни индустрията, разбиха ни земеделието, разбиха ни армията, разбиха ни АЕЦа и ни откраднаха ресурсите...

29

До 18

преди 10 години

В Украйна агенти на Сащ запалиха протестите! Джон Маккейн какво прави с протестиращите на площада? Защо купения Кличко реши изведнъж политик да става? Под предлог, че искат в Европа им измиха акълите като на нас и си настаняват техните си хора сега по властта. Синът на Джо Байден, който е вице на Обама какво прави като президент на най-големия производител на газ в Украйна? Защо убиха полския президент и след него напълниха Полша с натовски войски?

28

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Българите обичат САЩ и мразят ссср и сив. Русофилите у нас се състоят от пенсионери, купени лакеи на руското посолство и психично болни хора.

27

Анонимен

преди 10 години

Само с Русия други не ни трябват.

26

Анонимен

преди 10 години

Чети, приятелю, чети! Знаеш ли колко милиона е платила после България на Русия за тъй нар. освобождение? Да не мислиш, че свободата ни е дадена даром щото сме им били симпатични?----------------Е знам, знам, ако зависеше от теб и ти щеше с англичаните да превозваш турската армия с корабите.

25

22 годишен софянец

преди 10 години

Само Русия--долу Е.с. и краварите от САЩ.....Голяма част от Българският народ подкрепя и уважава руснаците.Русия напред--Българският народ е с вас....

24

Анонимен

преди 10 години

мошенници!напълниха си джобовете от бизнес с русия!!

23

Анонимен

преди 10 години

До 20/ Попрочети малко историята. Ако не е бил дядо ти Иван, и до ден днешен да си носиш феса и да се навеждаш на турския султан. Народ, които никога не е извоювал сам свободата си-той никога няма да я оцени, а ще си остане вечен роб. За твоя информация, най-крупните предприятия, заводи...у нас са построени от русите, а не от евреите. Това е факт.

22

Анонимен

преди 10 години

Стилът на статията е толкова актуален за сегашните политики - "Разделяй и противопоставяй!". Не виждам причина България да се определя на каквато и да е страна. Балансирането между взаимноизгодни отношения са най-добрата стратегия. Ако Европейския съюз умишлено унищожава нашата икономика в полза на големите корпоративни интереси, позицията на страната ни трябва да се преосмисли. За съжаление решенията се взимат от няколко корумпирани хора на високо ниво, но всеки може с позицията си да повлияе.

21

П.Петров

преди 10 години

Икономиката е пари,парите са медии,медиите са политика,политиката е власт.Икономиката(парите) е власт!Докато българската икономика е в ръцете на български и руски олигарси с корени в БКП-ДС-КГБ и властта и политиката ще е тяхна, а стадото ще се води чрез медиите за носа. Тук няма никакво място за съмнение и е смехотворно ако на запад това не го знаят.