117

Анонимен

преди 12 години

голям праз ,само ревем миналия век в колко войни участвахме ,колко жертви дадохме сега циврим за щяло и нещяло

116

българин

преди 12 години

Както са казали навремето: "И все пак България ще пребъде..."1300 години история не се градят току-така.

115

Анонимен

преди 12 години

"80 процента от работодателите в България са с начално или със средно образование, заяви проф. Петър Иванов, цитиран от БТА. "То затова и бизнесът ни е такъв. Не, че като министър-председателят е доктор по пожарникарските маркучи и генерал-лейтенант по поливането с чер колан, има някаква принципна разлика. Все пак е добре, че отърваме света от себе си. Като не можем да изгорим дюшека - да изгорим юргана. Хайде късмет на всички ни и на добър път!

114

?

преди 12 години

И кво като намаляваме? *** нали не намаляват?

113

Анонимен

преди 12 години

UK спрете да пращате пари да видим как ще пропаднем. хеххеголям смешникотиде при пакистанците и черните *** и взе да се мислиш за нещо повечеКолкото и да не ви се вярва живеем си добре и без такива прислужници като васзнам че ви е мъкане се връщайте

112

4 4 4

преди 12 години

Нали знаете че един Българин в воина преди да умре убива поне 10 противника,а историята знае и по фрапиращи победи на нашата армия.Така че и всички заедно могат да хапнат хурката .Българина е като лъв ,не могат да му се опрат никакви армии ,тръгне ли на война.Четете драги комшии преди да си точите зъбите за Родината ни, колко бой сте яли и как може да си строшите зъбите,ако си повярвате.А тези Македонци един ден ще ревът на рамото на техният Баща

111

томас

преди 12 години

118Интересно е, че гроб не управляват 5 години - дали предишните гробари - официалните *** бкп не са същите? (костов и той )?

110

Българофоб

преди 12 години

На вас за коя България по-точно ви пука ? За поробената през турско с предатели и мекерета, за комунистическата ли, дето най-простите *** дойдоха от селата и взеха държавна работа, или за крадливата "демократична" България продала "Балкан" за жълти стотинки ? Вижте си леките жени, мръсните улици, корумпираните политици, надрусаните младежи, пустеещите земи, отчаяните пенсионери...закривайте го тоя ***, 1300 години се мъчите да направите нещо, не ви ли увряха главите, че не ставате.

109

Донко Мирчев

преди 12 години

До всички тук, които пишат че щели да останат само ***. Грешите !!! *** масово бягат от България, но вие не го забелязвате. В моето градче половината махала ИЗЧЕЗНА! Попитах малкото останали къде са другите, и те ми викат Франция и Белгия. В София никой не иска да ходи.

108

Анонимен

преди 12 години

правете деца,че виздате какво става.....................

107

UK до 101

преди 12 години

Стига си крещял глупости с главни букви-селско и просташко е. И си измъкни главата от ***. Има два милиона българи по всички краища на света. Ще пишем от където си поискаме.

106

Анонимен

преди 12 години

Само пълни будали могат да мислят, че някакъв терминал ще им даде изход - къде ще идете в предстоящите войни и бедствия по земята - кой в чужбина ще ви приеме - има да се скитате от място на място - но явно това заслужава народа ни

105

7

преди 12 години

Карбовски го беше казал. БГ икономиката се крепи на парите от емигрантите и компотите в мазето. Спрете ги и БГ ще е в революция.

104

ФАШИСТ

преди 12 години

до 106 - затвори си *** , че ти вуни мисълта на азиатско

103

ATAKA

преди 12 години

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idva Suleyman pasa za 700 godini

102

.....

преди 12 години

Не се топи населението, споко. Тия *** за какво ги развъждат? Да им работят те - и без това нормален човек не би могъл да вирее в тая дивотия и простотия. В България са останали предимно некадърни, злобни и прости хора, *** и пенсионери. А, да, и още незавършили наивни млади хора, които, ако са грамотни, успяват да си намерят работа в чужбина.

101

Анонимен

преди 12 години

Изборите са след година и срока на годност на ГЕРБ (даден им от тези които нарочно ги пуснаха на власт) изтича. Съответно лицеприятните "изследвания" стават все по скъпи или невъзможни за поръчване. За сега започнаха да бият милиционерите по главата с голата истина, догодина зимата ще започнат яките компромати... ЦИРК БГ!

100

БЕГАЙТЕ ,БРАТЯ ....

преди 12 години

....ОТКАК Е СТАНАЛА "РУСКА СОЦ-ЗАДУНАЙСКА ГУБЕРНИЯ".....В ТАЯ ДЪРЖАВА ,НЕМА ЖИВОТ!СОЦ-ЛАЙНАРИТЕ , НАРОЧНО ВИ КАНДАРДИСВАТ ДА ОСТАНЕТЕ ТУК....ЗА ДА ВИ ЕКСПЛОАТИРАТ ТРУДА!!!!ИСКАТ ДА ИМ РАБОТИТЕ ЗА....."без пари"!!!!...ЗАЩОТО 136-э/месечно ...е подигравка с българина !!БЕГАЙТЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ .......НЕКА ОСТАНАТ ТУКА САМО *** И *** ...!

99

Чорбаджия

преди 12 години

до UKПич, първо не сте 2 милиона, а 800 000 - 900 000 и второ, ако ви беше толкова добре в чужбина, колкото казвате, нямаше всеки ден да киснете по българските форуми и постоянно да натяквате, колко сте велики. Ако се чувствахте удовлетворени от живота, нямаше да изпитвате нужда да пишете злобни коментари, а щяхте да си гледате живота там. И трето, но не последно, вашите пари не са от решаващи в национален мащаб. Това е част от нелепостите, с които си подслаждате сивото емигранско ежедневие.

98

Анонимен

преди 12 години

В момента в БГ има 1 500 000х. *** 1 300 000х .турци и помаци има още общо взето заедно арменци, евреи белогвардейци/руснаци/,каракачани и др.200 000х. има близо 3 000 000млн.пенсионери,които след 20г. няма да ги има и за тези 20г. като намаляме по 75 000х. на година това прави 1 500 000х.и като прибавим масовият прираст на горе споменатите,които ще се накучат поне с 1 000 000млн.за Българи тук по тази земя въобще няма да се говори!!!