70

до ястреб

преди 12 години

бойко борисов е пожарникар не бери грижа за пожара.

69

Анонимен

преди 12 години

Ще нападнад, защото Израел ги натискат, а който не подкрепи Израел и анти семит... Израел и САЩ се си набавили оръжията, ама не е демократично другите да имат... Нито е демократично противниците им да са на власт (Сирия) за това отиват на война да сменят режими докато невинни хора умират... САЩ и Израел са най-големите терористи в момента...

68

Анонимен

преди 12 години

ВСички се натискат да имат ядрено оръжие само БГ политиците седят и дремят и естествено продават материали за направата на такова.АКо Иран си направят атомна бомба то плутония или там каквото ще използват има голяма вероятност да е внесен от българия.НЕ за първи път България продава плутонии и обогатен уран от ядрената електроцентрала.

67

Анонимен

преди 12 години

Сакам да ги попитувам тея дека мислуват уж за светскиот мир - мир со война става ли?

66

Анонимен

преди 12 години

САЩ разполагат с огромен нападателен арсенал - ако атакуват давам точно 2 часа съпротива на Иран. Просто си нямате идея какво ще им се изсипе на главите - говорим за милиони ракети от всички страни - няма армия, която да издържи на това. Партизани в дупки могат да оцелеят, но милионна армия с военна техника просто ще бъде изличена на момента.

65

Анонимен

преди 12 години

Има ли дата ? Добре е да знаем, да си поръчаме бели чаршафи и ***.

64

Анонимен

преди 12 години

Много е лесно да си стоиш на спокойно и да воюваш на чужда територия. В америка война няма! Забележете още от времето на Александър голямата цел на запада е бил изтока без никаква връзка с нефт.

63

Анонимен

преди 12 години

ne komentiram koi e dobria i koi e loshia v slu4aya...loshoto e kogato samo edin v celia sviat s4ita sebe si za beznakazan, miropomazan i posledna istancia...no vse pak viarvam, 4e ima bog, narodite i religiite im go nari4at s razli4ni imena, dori si pozvoliavat da ubivat sebepodobni zaradi tezi razli4ia...e, ta moiata misal e- rano ili kasno bog shte vazdade na vsi4ki !!!!!!

62

Анонимен

преди 12 години

Не им омръзна на тези да сеят смърт с гръмкото име- демокрация! Нали и Ирак имаха оръжия за масово унищожаване? И какво стана, май затова ги бяха нападнали и нищо не намериха? Или аз се лъжа нещо?

61

Дрян

преди 12 години

За 7. Говори каквото си искаш. САЩ остава единствената държава в света използвала ядрения си арсенал върху цивилно население и то не 1, а 2 пъти.

60

Анонимен

преди 12 години

САЩ? Пожелавам им още много потопи и пожари.

59

Анонимен

преди 12 години

Че ни фкарат във война тея САШТ и евреите.Па срам нещо немат ли?

58

до 79

преди 12 години

Авганистан водят партизанска война. Ако израел бомбардира само военни обекти на Иран ще дадът възможност за отговор, ако Америка влезнат ще има страшно много убити. Жалко че Путкина Русия не подаде ръка за съвместно предотвратяване на иранската ядрена програма.

57

Анонимен

преди 12 години

Не му е лесно и на Обама. Еврейте го натискат да им свърши мръсната работа, а американците, след Виетнам избягват да участват във войни срещу сериозно мотивиран противник. Идват и избори, Нетаняху ще трябва да изчака още няколко месеца.

56

до 83

преди 12 години

100 % вярно!!!

55

ку

преди 12 години

Много по-опасно от атомната бомба на Иран е атомния арсенал на САЩ.Само те в историята на човечеството използваха това страшно оръжие за война. Атомни бомби имат много държави, но те засега имат възспиращ ефект и добре че е така.

54

ффффф

преди 12 години

76, ако трябва да съм напълно честен една част от т.нар. "комунизъм" е доста добра. Имало е социални придобивки, които сега няма. Стимулирала се е раждаемостта сред българското населенеи (държавата е спонсорирала % от жилище на ново семейство). Освен това, контролът над културата не е толкова лошо нещо, особено ако преобладващата култура е вредоносна (напр. чалга). Истината е, че хората са ПРОСТИ(аз вкл.) и не винаги знаят какво е добро, за да избират управляващите си.

53

Анонимен

преди 12 години

Прави са руснаците, китайците, индийците, то Азия трябва да си решава сама проблемите. Никой от тях не се бърка на Северна и Южна Америка, дори на Африка, а стига *** игри. Кой ги упълномощи да се мешат във вътрешните работи на Иран? С какво право *** имат атомно оръжие, а Иран древна държава, дала толкова на цивилизацията да няма??? Бати чифутските измишльотини, време е да се научат да преговарят!!!

52

Анонимен

преди 12 години

Во Ирак имаше ли оружие?Немаше.И во Иран нема.

51

Анонимен

преди 12 години

Не съм фен на евреите, но те са доказали, че не биха използвали ядрена бомба дори и във военно положение, от което Израел отдавна не е излизал. Абсолютно логично е Иран да иска да направи ядрено оръжие и въпреки че не одобрявам империалистичната политика на САЩ, още по-малко доверие имам на мюсюлманските държави, така че мисля, че е по-добре и за България да няма ислямистки режими, разполагащи с атомна бомба, ЗАЩОТО НЯМА ГАРАНЦИИ, ЧЕ ТЕ НЯМА ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ СРЕЩУ ЦИВИЛНИ.