76

ДА ТЕ

преди 13 години

И КАТО СЕ ИЗТЕГЛЯТ КАКВО ЩЕ СТАНЕ-ОЩЕ ПОВЕЧЕ БЕЗРАБОТНИ , НЕМОТИВИРАНИ ХОРА КОИТО ЩЕ ТЪРСЯТ ВСЕВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ ДА РАБОТЯТ НА ЧЕРНО ЗА ПОВЕЧЕ ПАРИ И Т.Н. *** КАКВО ЖЕЛАНИЕ ИМАШ-СЕГА НЕ СИ ЛИ ДОВОЛЕН ЧЕ БУЛШИНСТВОТО СА БЕДНИ,НЕОБРАЗОВАНИ,ЗЛОБНИ.

75

коко

преди 13 години

Руснака е прав за част от проблемите,ама да казва,че в Египед е чисто........... После 6800 лв в кафенета средна ръка?!?! Това за седмица?! Тоя пич е объркал рейса.Трябва да е джугал с мамашата и младежите само уиски и да е се затъкнал със специалитети.Пък и да ми сравнява цените с Турция..........

74

123

преди 13 години

Абе ***, отде разбра че се оплаква човека?! По всичко си личи че написаното е за някой сайт с впечатления от хотели. Та някой като тръгне за някъде да направи справка какво го очаква и своевременно да смени дестинацията

73

Анонимен

преди 13 години

56Не всички живеят като скотове подобно на теб за да съберат 20$ за дънки!Хората живели преди 1989 знаят за какво говоря.

72

д

преди 13 години

Е, не съм изненадан от мощната подкрепа за това полуистинно писание насочено да ни очерни. На българина му дай да плюе родното. 6800 за 2 седмици? Че за тези пари може да се разцепи в качествени all inclusive хотели в България. А аз като гледам пък от година на година все повече руснаци идват тук, щото е по-евтино от Гърция и Турция.Друг е въпросът че има и *** хотели и заведения, че и плажове. Но примерно на Албена кое и е лошото?

71

анонимен

преди 13 години

абе вие руснаците поне ходите на почивка в чужбина ,а пак ние и в собствената си държава не можем да идем

70

Анонимен

преди 13 години

Боже,все едно че ти си го видял отгоре!!!

69

Анонимен

преди 13 години

не си съвсем прав, защото дерибеийщината в уж "луксозните" ни курорти няма нищо общо с комунизма! Там властват хора, които смятат че не живеят в БГ, няма защо да плащат данъци, гледат на туриста като на теле, който да заколят и се предлага обслужване като в станция от ведомствен тип, а не като курорт, където има и 5звездни на теория хотели! А за това е виновна държавата и подкупните полит, която проспа 10 години от туризма, а сега се опитва да извади на светло поне малко от кражбите!!!!!!!!!!!

68

Svetlin

преди 13 години

Много правилно са им казали - такива туристи не ни трябват. Аман от *** московчани.

67

водката

преди 13 години

Тъпанарино, тя бедността ни остана от вас - колко години ви хранихме барабар с женорята ви на наша територия, сега ви взели 20 лева...Що си дошъл бе, да беше отишъл на Ривиерата , ама сте свикнали тук да ви се кланят, е - свърши тая ОТДАВНА !ПИЯНИЦИ !

66

Анонимен

преди 13 години

Какви традиции имаме в хотелиерството, че да очакваме качествено обслужване? Хотелиери станаха "най-видните" бандити на България, които очакват за година-две да си върнат вложенията, без да предлагат качествени услуги. Никаква поддръжка на хотелите, всяка година нов (необучен) персонал, който не знае как да работи. А по въпроса за *** - Адиан и Титан почистват Варна, а пък *** строят "завод за преработка на отпадъци"... Летището също се стопанисва от ***...

65

a

преди 13 години

Тъпакът си ти щом мислиш така.Човекът е крайно обективен(няма да ви обяснявам какво значи тая дума) в описанието си-за съжаление точно такава е действителността в страната ни.А човекът просто иска като харчи парите си,да получава нещо друго освен апатия и безразличие насреща.И е прав,че в Турция щеше да похарчи пак толкова пари,но щеше да получи съвсем различно обслужване.А тук всека гледа само как да ти вземе парите!!!

64

bg

преди 13 години

Малко е пресилено, но има много истина в статията. Услугите и стоките в България са ... високо като цена и ниско като продукт. Главоболията на туристите започват още от автогарата и летището. Като в София Централна автогара например: едно такси Шкода Фабия примамва с настоятелните си жестове на собственика чужденците. Тарифата е 4,80 лв. на км. и 2,40 лв. на минута престой. От там до хотела на 5 км. сметката надхвърля стотина лева.

63

Анонимен

преди 13 години

каква държава е Русия?Там е още феодализъм.Крепостните селячество още го има.

62

Мародер

преди 13 години

ти си за лекар не за Германия

61

Анонимен

преди 13 години

koi znae personala v hotela za kakvi jylti stotinki raboti ... ako davaha hubavi pari i imashe motivaciq sys sigurnost ruskoto *** shteshe da ostane dovolno ;] nie bylgarite se trudim no ako ima neshto nasreshta a za 300 400 lv deto vika edin pich doly hlqba ne mojesh si plati :D

60

Cristobal Colon

преди 13 години

Mnogo dobre napisano !!! Tova sme nie edni MIZERNICI! Samo gledame kak da kradem, lajem i mamim. Ne me interesuva dali e bil rusnak, germanec ili nqkav afrikanec. Tova e tochno, koeto vijda turistat stapvaik na balgarska zemq. -Civilililililililililililzaciq

59

Анонимен

преди 13 години

100% ИСТИНАТА.А carelessness на български е "безхаберие".Автора определено е рационален и пътувал човек.Но такива българи като този руснак се броят на пръстите на двете ръце.Това е и причината в Бг туризма(а и не само туризма) да е УЖАСЕН.Българите като цяло са хора без претенции.Каквото и дадеш това ядат,и *** може.

58

някой

преди 13 години

човека е много прав - чалгария е един голям клозет, а българските черноморски курорти са като индийските - фекални...

57

Анонимен

преди 13 години

"почивката там абсолютно не ни хареса. Не препоръчваме", заключава Denis G. и догодина Денис Г ще цъфне пак с цялата рода, съседи, приятели, колеги на Златните в "Азалия"