97

$

преди 14 години

БЪЛГАРИЯ е ПРАВОСЛАВНА държава! Те утре може да поискат да се снимат с фереджета като нинджи!Марш в Турция да се снимат както искат!Това е изискване за БЪЛГАРСКИ документ!Като не им изнася да изчезват и да не се връщат никога!

96

Желев

преди 14 години

Не мисля,че те самите искат.Всичко идва от ДПС.Отмъщение,че Доган не е във власта.

95

ЛУЦИФЕР

преди 14 години

На мюсюлманките и техните искания бих показал конфигурацията :

94

Faucon

преди 14 години

Хи,хи,хи,хи - браво, бе! Имам сигурните впечатления, че забулените мюсюлманки използват този *** на главите си не защото са много вярващи, а защото си мислят,че са адски модерни и хората едва ли не припкат да ги гледат колко са различни от другите. Онзи ден видях в трамвая едно такова забулено влечуго как се мляскаше уста в уста с някакъв мюсюлманин, и как с интерес наблюдаваха колко граждани ги гледат изумени. По едно време мюсюлманина каза - ади чи за слизами,уаа дан закъснейм. Тикви....

93

помаци са

преди 14 години

това са *** помаци, само те са толкова олигофренясали!

92

али

преди 14 години

Всички сме хора на този свят и няма разлика между нас нека всеки сам да избира начина по който иска да живее .

91

Amenhotep

преди 14 години

Абе мюфтаци, а не искате ли изобщо да забраните снимките на паспортите? Нали според вашата религия никой няма право да изобразява животно или човек? ВАРВАРИ!

90

Анонимен

преди 14 години

Хаххахахахах, че те в арабския свят и в Иран не се снимат забулен за паспорт, а тука искат. Ненормалници.

89

nue

преди 14 години

а клоуните с червени носове ли трябва да се снимат?? защо тези мюфтии се държат като средновековни палячовци! в 21век сме!

88

Анонимен

преди 14 години

ам у франция мислите ли, че *** се снимат забулени? едва ли, щото ще ги изгонят пак в нищото, откъде са дошли да паразитират, да крадат и убиват, щото явно им харесва в цивилизация, където има лукс и възможности

87

12345

преди 14 години

Защо тия не си ходят на майната си и там да се снимат както си искат!!!!!!!!!

86

Amenhotep

преди 14 години

Тия мюфтаци взеха пре-много да прекаляват с провокациите си! Иначе имам решение ... Мюмюн Ханъм се снима с бурка (в стил ала нинджа) и същата тая снимка се използва за всички останали кадъни - така ще се спестят бая пари!

85

И защо

преди 14 години

И защо закона да се променя според вашите обичаи? Прекалено вного са ви привилегиите и свободите.Като не ви харесва - знаете къде е границата ,лек ви път от нас.Тук е БЪЛГАРИЯ и се живее с БЪЛГАРСКИТЕ нрави и обичаи.

84

zviar

преди 14 години

Те вече се подиграват с България...............

83

Нянго

преди 14 години

Като искат със забрадки - да заминават на изток - при ***. Там могат и да не се снимат.

82

Rakela

преди 14 години

Хахахаха много са смешни с тия човали по главите. Нека се снимат забулени бе така ще изглеждат еднакви на снимките и ще направя много пари от тях. :)

81

Константин

преди 14 години

НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА ТЪРСИТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ,ТАЗИ ДЪРЖАВА!КАКВИ СА ТЕЯ ГЛУПОСТИ!?КАК ЩЕ СЕ РАЗБИРА КОЙ Е НА СНИМКАТА КАТО Е ЗАБУЛЕН?В БЪЛГАРИЯ ИСЛЯМА Е ИСПАДНАЛ В ЕРЕС,И ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ!Я СЕ ДОПИТАЙТЕ ДО ТУРЦИЯ ДА ВИДИТЕ ТОЛКОВА ЛИ СА ФАНАТИЗИРАНИ.ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ПОВЕЧЕТО МИСЮЛМАНИ В БЪЛГАРИЯ НЕ ПРАВЯТ РАЗЛИКА МЕЖДУ ХРИСТОС И МОХАМЕД.

80

iwanow

преди 14 години

Да бе да. По-голяма глупост, не съм чувал.

79

Анонимен

преди 14 години

Аами много просто-да не си нарушават ислямския канон.И да са без документи,щом искат. Да видим после как ше взимат грешни пари от държавата за тИтюн,социални помощи и тн. И как ще гласуват за чалмалииските айдуци и *** . Аиде готово.

78

Анонимен

преди 14 години

+1 HaHaha