14

Гробар

преди 14 години

Освен петролопровода, който разбрахме, че "не го искате", има много други елементи от енергийната политика на страната, и Ние не ви искаме "курортните такси", ама нали трябва да папкате. Не се прави на умник ...

13

Анонимен

преди 14 години

Бих се съгласил с това което казва ,ама те танкерите и сега се разтоварват всеки ден .Тия танкери нещо по-специално ли са или возят безопасен нефт.Хората покрай морето не са съгласни но хората от страната не са питани .Аз също те искав ТЕЦ-овете да ме тровят в Стара загора и околностите за да има так по морето ама никой не ме пита.То утре бай Иван може да каже ,че влака му плаши кравата и трябва да го спрем

12

Black Beard

преди 14 години

Ами явно след турските сериали, ще купуваме и турски ток.И вероятно произведен от реакторите предназначени за АЕЦ Белене.

11

Анонимен

преди 14 години

Ако не беше трагично , щеше да е смешно , къв премиер си имаме, не случайно е приятел с Берлускони.Направо са си лика- прилика и цял свят им се смее.

10

бургазлия

преди 14 години

Как е разбрал, че никой не искал петролопровода ли.Много просто - още преди 2 години имаше допитване в Бургас. Резултата - плачевен за "инвесторите". Ама няма кой да прочете, нали - чукча писател, не читател.

9

pege

преди 14 години

тия дали имат средна степен на грамотност и икономика? Ама то в пожарната се учи нагъване и разгъване на *** за което се пише докторантура.

8

Гробар

преди 14 години

Борисов непрестанно говори за неща, които не разбира. Не знам дали не слуша съветницете или те лошо го съветват, но факт е, че след всяко изказване се налага опровержение. Това не е виртуална игра, г-н Борисов. Тук е заложен живота на гражданите, техния стандарт и много други неща. Не може от всичко да се печели. Нямам какво повече да Ви кажа ...

7

communist

преди 14 години

Тоя пък, как разбра, че никой не искал петролопровода?!

6

психиатър

преди 14 години

Тия дали минават на психо- тестове преди да стават министри и политици.Като гледам така , повечето са с диагноза-биполярно разстройство.Добре ще ни разстроят и нас.

5

Анонимен

преди 14 години

Не, той просто ще мине от друго място Бойко!

4

Гойко

преди 14 години

"Убеден съм, че никой няма да си сложи подписа под такъв проект, разбира се, безспорен факт е, че нито една от трите страни нито го е заложила в бюджета си, нито се прави нещо по този проект".Бойко кефи, щото с едно изречение казва това, което на накого от типа на Станишев няма да му стигне и доклад от 100 страници, за да го каже. :) Освен това е прав - ако това нещо почне реално да се осъществява с бургаския регион и туризма там е свършено.

3

Анонимен

преди 14 години

Така му каза шефа от ЦРУ и той го повтаря.

2

Да,но

преди 14 години

Хей, от Медипул, не дописвайте Господин Премиератова не е казвал:Внимателно: Цитирам: "По отношение на АЕЦ "Белене" той заяви, че ако се намери финансиране и ясна схема няма пречка пред изграждането на централата. "След запетайката Бат Бойко не го е казвал - не ни правете на будали

1

Да,но

преди 14 години

Горкият Бат Бойко: "Казал бил. . . " Това да не Ипон да казва . . или пък Цеца Секса Карагьозова