54

Гордейте се Бурбони!

преди 2 години

Царят се връща. Този път ще ви оправят за 400 дни, нема да чакате 800!

53

Анонимен

преди 2 години

Николай Василев !? Малкият Мук!? Не, не може да е истинааааааааааааааааааааа....

52

Свидетел

преди 2 години

Гледайте по YouTube пишете Сл.Равно поле тоя на Недко щял да ги изтрепе селото че са украли имотите на Недко баровците тузарите във селото

51

Muncho

преди 2 години

Е то ако ще е Никито премиер да беше предложил Румен Гечев за министър на финансите.Слави се гъбарка с хората. Тоя май играе с Бате си Бойко задкулисно.Май по-добре да си остане служебното правителство.

50

Анонимен

преди 2 години

Значи НДСВ2, отново подкрепено от БСП и ДПС! Слави в ролята на Маскираният цар! Леле, доволни ли сте българи? Върнахте най-големия срам и позор на България! Честито на заблудените! Юпитата пак са тук.

49

Анонимен

преди 2 години

НИЩО ЗА ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА,НИЩО ЗА ПЕНСИНОНЕРИТЕ,НИЩО ЗА МЛАДИТЕ ХОРА,НИЩО ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ,НИЩО ЗА ТУРСКИ ПОТОК,НИЩО ЗА ПЛАНА ЗА ВЪЗТАНОВЯВАНЕ,НИЩО ЗА МАСОВИТЕ ФАЛИТИ,НИЩО ЗА БОРБАТА С ПАНДЕМИЯТА...НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ЩЕ ПРАЩАМЕ АСТОРНАВТИ В КОСМОСА.

48

Политолог

преди 2 години

Направо ИТН да се преименуват на НДСВ и всичко ще е наред.Чудя се само защо славчо е забравил госпожа YES!

47

Анонимен

преди 2 години

Ако Слави продължи да се държи твърдо и грубо като политик, съвсем скоро ще достигне нивата на Хитлер. Позицията му за Турция е меко казано скандална и много далеч от дипломацията.

46

grrrrrr

преди 2 години

е не това е пълен цирк.

45

Анонимен

преди 2 години

Ехаааааааа :)))))) Всички ли министри в кабинета на ИТН имат касетка с албума "Ръгай чушки в боба". Изглежа да са като от тия години. :)))))

44

Хфжб

преди 2 години

Хайде честито! Догодина министри студенти :)

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Охооо колко лесно се добиват връзки с олигархичния свят, става за два дни.

42

Не!

преди 2 години

Само Рашо може да стане министър- председател! Рашо най- велик! Какви са тия *** хора?

41

Иван

преди 2 години

За пореден път се чувствам излъган!!!!!!!!!! Гласувах за Слави, а получих старите муцуни на царя ???????????????????????? СРАМ СРАМ СРАМ!!!!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Що не разкри тия имена на министри преди изборите?! Знаел ги е от самото начало!

39

Бай Х

преди 2 години

точно така .... да видиме баце

38

Анонимен

преди 2 години

Според мен стратегията на Слави за момента е правилна.Ясно е че ще се ходи на нови избори.А ако той не предложи кабинет на следващите избори ще е аут.

37

София

преди 2 години

Тоя с очилцата не беше ли от ДПС едно време, или сега се е пребоядисал и се е взел за големия експерт. И тая дето е на 34 години, кво разбира от финанси, тя до оня ден е жилила ракия в университета, изведнъж и тя се събуди финансов експерт. Другите нема да ги коментирам, щот картинката е същата - пародия.

36

Анонимен

преди 2 години

Не чух защо не казаха, че Николай Василев е шеф на ЕсПат Капитал!? Това е основната му дейност от години назад. А именнопрепиране на пари на българите в чужбина. Парите на онези, които изнесоха капитала от България. Всички знаем кои са те. Защо не казаха, че това е основната му работа от години? Защо скриха общоизвестен факт?

35

Боже

преди 2 години

Опази! Василев ще ни вкара в еврозоната без да пита никой! Като гледам техниката, която беше уредил за държавната администрация, ако така работи, жална ни майка! На този не трябва да се дава никакъв пост! Армутлиева министър на културата и тя е същата! Ако това е истина, по-добре да стои служебнотол Тези ще сринат страната!