147

До 105-Ани

преди 3 години

Потекоха ли ти лигите?Май не си успяла да се вредиш до спалнята като "красивата госпожа".Имаш още малко врене.Има-няма 2-3 месеца.

146

СКОРО

преди 3 години

АНОНИМНИ:ЩЕ СИ ОТИДЕ ОТ ТОЗИ СВЯТ СЪС ШУТОВЕ И ОМРАЗЕН, ИОМЕРЗЕН. НЕ ГОВОРИ ЗА ДРУГИЯ ТОВА КОЕТО ТЕ ЧАКА ТЕБ....

145

Анонимен

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРИ ти си бая ***.А какви трябва да са камериерките? С две висши ли?По цял Свят камериерките са нископлатени гастарбайтери.Кой за каквото е учил.

144

Токту

преди 3 години

До жалкото страхливо човече с огромно его, огромен търбух и мъничка п...ка! Тикво, ще те сгащим някъде, колкото и да се криеш от хората, и ще ти кажем в лицето какво мислим за теб!

143

42

преди 3 години

До 134Аз не виждам в ГЕРБ, млади и активни хора, а само 1.4 млн. кариеристи и на държавна хранилка. Къде виждаш подкрепа за предприемчивите, като у нас даже не можеш да изтеглиш нисколихвен кредит само срещу бизнес проект?

142

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да напишите или да говорите - Борисов е най-успешният политик за България до момента.Това правителство се задържа в това тежко време и ще изведе България от кризата.Българина не е имал никога повече пари от сега. Това може да се види с невъоръжено око по съседите ви. Правят се ремонти на едро.Пътуват хората зад граница по 2 или 3 пъти ходят на почивка до Гърция и Турция.Вижте им колите! Вижте им стандарта! Да не говорим, че по 1 милион е оборота на Кауфланд за ден.Имат пари-доволно

141

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевЕй ги изборите след няма и 3 месеца бе Василев.Ти за кого ще гласуваш?

140

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

до вечно неразбралитеВ тези обекти, ще работят камериерки от близките села с български туркини.На работливите им ръце се държи т.н. Туризъм.Елате и вие да работите на мафията - осигурени безплатни храна и квартира.Може да работите НАЧАЛНИК на обект, защото наемите паднаха ... ще говорим след това ...

139

наблюдател

преди 3 години

Тази статия е невярна като интерпретация на фактите.Лайтмотивът е че протестите са понижили рейтинга на правителството. Така да е каже: Браво мутрички, истински герои. Работодателя няма да ви забрави.Очевидно Решетниковистите се оттеглят за да се прегрупират преди редовните избори. Трябва да наблюдаваме действията на Разединителя.

138

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за Бойко - получаваш Ердоган.

137

Анонимен

преди 3 години

На 28 март ще се състои опелото на ОПГ Герб.

136

СТЕЛА

преди 3 години

БОЙКО ПОГУБИ БЪЛГАРИЯ

135

Василев

преди 3 години

Бойко *** си с мир, вземи със себе си всички герберски калинки, а ние ще се погрижим за ДПС и агентите!Така както рекетирахте собствения си народ, такава съдба ще очаквате и това ще ви се стовари върху главите!Първата крачка е направена, дали са мижави или не протестите, важното е че се събудиха хората и казаха, не на този порочен мутренски модел, който е създаден от чужди служби и работи за чужди национални интереси, а не за българските!Бойко *** си с мир и отведи посредствеността с теб!ЦРУ

134

Да бе

преди 3 години

Първо, изобщо не е оставил протестиращите да се налудуват, защото вече шест месеца центърът на София е пълен с полиция и жандармерия, които обграждат всички правителствени сгради. Да махне полицаите, които го вардят, ама не смее!

133

Alex2

преди 3 години

Другаре напълно ви съчувствам ! Пак ще лапате пожарникарския маркуч още един мандат ! *** то ви стана навик така че бегайте на Орлов мост па дано БожковТВ ви отрази хо хо хо

132

Анонимен

преди 3 години

Опитва се човека, то да си цар на българите е мисия невъзможна :)) Може да го подхлъзнат всеки момент, затова залага на семейството, научили са го, че това е болното място на българина :) Дава 50 кинта отгоре на пенсионерите, кво да направи човека :))

131

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126изборите са вид народен съд.Виждаш кво става на изборите.Ти хващаш 1%.т.е. народът те гилотинира директно.

130

Марин

преди 3 години

Хайде, чакаме пълно мнозинство на следващите избори. И ако пак има протести, очаквам полицията да си свърши работата и да измете безделниците.

129

Анонимен

преди 3 години

До 42/133"Абе, няма млади хора да направят истински протести."Има, но те се занимават с това да се учат, да работят и да си градят бъдещето, защото не са въздухари и не чакат на държавната софра да си оправят живота. На протестите бяха хора, които получават пари за да се правят на недоволни и неколко индивида без никакво бъдеще. Това е.

128

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 129От досегашните премиери - Борисов е най-успешният.Факт.Ако искаш да ме обориш, трябва да кажеш кой е бил по-успешен и да кажеш на кое място сме били тогава.