28

СДВР

преди 3 години

СДВР да вземе водните струи, ако се наложи и сълзотворен газ и да въдвори най-накрая ред по софийските, и не само, улици.

27

Анонимен

преди 3 години

До Защо само трима / 8/Хич не саИдиоттти те, ти си будалата, който работи за да взима заплата, а те взимат стабилна надница само за да се излежават в палатките и около тях и да получават безплатно пиячка и кебапчета.С тази блага работа хем стават известни, хем са им обещали назначения на топли местенца, ако наШте вземат властта.Много добре са си направили сметката, неСаИдиоттти, гяволи и тарикатчета са.

26

НОМЕР2

преди 3 години

Не само колата, а и жената-убиец е трябвало да бъде унищожена! Колата не е виновна, а кифлата, която я е карала!

25

ДртПрч

преди 3 години

Жената се прибира с децата си у дома си. Някаква озверяла тълпа й препречва пътя, който не е затворен. Жената е в правото си да премине по улицата. Тълпата й пречи и й троши колата пред очите на уплашените деца. Носителите на "новия морал" защо не пропуснаха гражданката да премине? Плюя аз на новия ви морал, луммпени!

24

До 14

преди 3 години

Ами оставка няма да има.

23

Анонимен

преди 3 години

СадистиКрайно време е жандармерията да се намеси .

22

До нещо

преди 3 години

Ей браво - какво прави майка с две деца в 22.00ч навън. Как може така.Затова борците за справедливост решиха да и счупят колата с децата вътре и да и крещят озверели.Ами, че може да стресират за цял живот децата, ами какво им пука - те са умни и красиви, знаят езици, работят в кол-центрове и са цвета на нацията.

21

БОРИСОВ,

преди 3 години

ДОКОГА БЕ?

20

С две думи,

преди 3 години

МВР допуска анархията да налага "правила" по улиците на София.Докога ще търпим безделници да ни ходят по нервите и да отнемат по няколко часа от законно полагащата ни се почивка след работно време?Докога лигльовци ще се издевават с децата ни и ще ги принуждават да чакат в задръстването, докато ле..ш..пери се излежават в катуни, незаконно разположени на пъпа на София?От Брюксел ли наредиха това? Не вярвам. Оттам напомнят, че всеки има право на протест. Ами да протестират на тротоара!

19

Тонката

преди 3 години

Само пияни *** могат да потрошат кола с жена и две деца вътре:):):)Меки китки:):):)

18

Анонимен

преди 3 години

В Беларус е истинския протест без нищо да се чупи, без нищо да се блокира. Това тук са тъмни платено субекти с криви празни глави дето ще нападат майка с деца.

17

:-)

преди 3 години

И тези хора агитираха за приемането на Истанбулската конвенция и Стратегията за детето. Явно не става въпрос за принципи, а за финансови интереси.

16

Абе

преди 3 години

До НещоЩо, да не би да има някакъв вечерен час, ще прави каквото сметне за добре жената, живеем в свободна страна все още.

15

Скептик

преди 3 години

Маймната носи маска

14

До иво

преди 3 години

Ясно е че не си разбрал.Оставка на Бойко!

13

Крайно време е

преди 3 години

Да изринст сганта по кръстовищата и на съд! Тая *** няма да ми решава бъдещето!

12

Иво

преди 3 години

За какво се протестира ,да се спазва закона или да не се спазва закона?Така и не разбрах!

11

Анонимен

преди 3 години

Физиономиите на тая сг ан там са много показателни за какъв интелект се е събрал, това са тия дето само повтарят Бойко колко е *** и герберите колко са прости.

10

Нещо

преди 3 години

Сетих се аз да питам нещо интересно.Тая майка с малките деца, какво прави навън в 22?Тези деца кога тепърва ще се приберат, ще ги къпят ,ще вечерят?Нещо така като безотговорни родители?

9

до 4

преди 3 години

И кой е сгазила. вие гаврещи се с хората? И като сте много мъжествени се бийте с мъже.