60

българина

преди 10 години

ЕС смята България за слабото място и възможност за пропукване на общата позиция!?!?!? Ние все славяни източно православни очакващи католчиеският запад да ни помага както някога големият брат.След 7 години в ЕС инвестициите в Бг са почти 0 евро , на фона на изпипаните в Гърция 160 млд евро само за 1 година. Ами господа европейци като искате БГ да Ви подкрепя подкрепе я и вие.Договорете цена на газта на нивото на Германия например,инвестирайте във високи технологии поне 5 млд евро .......

59

111

преди 10 години

Антикомунист съм, но вече виждам как ционисткият призрак от Запад е по- тежък и вреден от бившите комунисти и кагебисти от Москва. Защото ционистите смачкаха докрай националното ни достойнство, нещо което не се случи докрай и през комунизма.

58

дедо Йоцо

преди 10 години

То се видя колко е руското влияние на изборите, никой не ги иска... а тези смешници на снимката да се бяха събрали поне 50 човека (видях ги колко са в центъра пред паметника)Много пяна, няма бира!

57

П.Петров

преди 10 години

Я кажете една сателитна на Русия държава, която да е в топ 50 по Брутен Вътрешен Продукт на глава от населението ?Държа да уточня, че България е под Ботсвана по този показател.

56

Анонимен

преди 10 години

нека не бъркаме изврътената Путинофилия с традиционно добрите отношения между руснаци и българи

55

Питун2

преди 10 години

Как мразя руснаци , не е истина. Мързели пияници , които добре , че имат припродни ресурси иначе вече нямаше да ги има на картата на света .

54

Анонимен

преди 10 години

До 44И ти си един от тях - пише се ***, а не като теб.Простият и необразованият винаги се отличава по несъответстващото му самочувствие.

53

Анонимен

преди 10 години

Коментарите тип 34, 37 ясно обясняват защо сме най-бедната страна в ЕС.

52

анонимен

преди 10 години

Не само че сме притеснили запада ами ще го и разплачем...

51

Анонимен

преди 10 години

Някои неща са абсурдни:1. България не обича СССР, а Русия, заради Освобождението от турско робство.2. От къде на къде БКП ще узурпира правата над рфусофилството?3. Самата БКП уж е русофилска, пък нейното правителство подкрепя ЕС срещу Русия.4.БКП в момента официално е на русофобски позиции (независимо от това какво нейните симпатизанти мислят).5. БКП се провали на изборите не поради "мекото си отношение" към Русия, именно поради твърдо негативното си отношение към Русия.

50

Аз

преди 10 години

Еми нормално САЩ като създадоха 12-% олигарси в България, а останалите сме бедни е напълно нормално да се ориентираме към Русия!

49

Анонимен

преди 10 години

Дори най-слабото залитане на София на изток може да подкопае усилията на Европейския съюз и на САЩ да създадат един обединен фронт срещу Русия.!!!!!!!!! Bulgarskiat narod vinagi e bil, e , i ste ostane s Rusia!!!!!!

48

Анонимен

преди 10 години

Западът е много объркан. Даже един от кандидатите за мястото на Барозу каза, че всичко ще е добре, ако "Европа не стои със свалени *** срещу САЩ".Това е факт.Другото е ясно и не ми е на нивото да убеждавам платени плагиати и *** "образовани" ***.

47

Наблюдаващ

преди 10 години

До Доктор Сър Пичук"...долу владимир путин унищожителят на православието..."Имаш ли идея каква глупост си написал? Поне като хейтиш се опитай да го правиш логично, макар и базирайки се на русофобските си възгледи.

46

от 43 и 50

преди 10 години

ЕТО за това говорех:"Кубинка в малоумната ти тиква. Бягай да се обичаш с Кончита В.""*** путиноиден, по колко рубли ти плащат за подобни дебилските изказвания. *** СИ !"България е ОБРЕЧЕНА и всички сме предателите!!!!

45

optimist

преди 10 години

до 41 - Факт е, че Русия те освободи. Само че около 65 г. по-късно си изби усилията така да се каже, узурпирайки властта у нас и в много други държави.

44

бай Петко

преди 10 години

"бе сред най-лоялните членове на Съветския блок" Ало, писарите, чувал съм за Съветски съюз и за Източен блок, ама тва "Съветския блок" сигурно е нещо ново... Айде раздухайте малко по въпроса колко сте компетентни......

43

Анонимен

преди 10 години

Обединена Европа на нациите, на взаимно уважение и равенство на държавите, на свободната търговия и движение - ДА!Европа на третият пол, на диктатурата на бюрократите от Брюксел, на щастливите кокошки и нещастните хора - НЕ!

42

Джо Паркинсън

преди 10 години

Тя и баба Ванга каза същото на времето, когато ходих при нея !

41

ТHE Патриот

преди 10 години

евала на пича ,който гори гнусния *** на еврогейския съюз искаше ми се аз да съм на негово място !