36

Анонимен

преди 11 години

абе казах аз, че и на тоя ще му припари под краката ама....

35

до 18

преди 11 години

Те и за Мадридският папардак гласуваха 2 милиона българи 2001-ва и после същият този народ го навря в *** г.з...палячоооо. Кои сме били ние....деее.а *** ти скапан.

34

Анонимен

преди 11 години

То бива малоумие и неграмотност ама чак пък толкова! Сега остава да развеете портретите на Маркс Енгелс и Ленин и да правите пролетарска революция!

33

до 25

преди 11 години

ей сега ще се разработим, нагли герберчета, за да има още няколко милярда ддс да си източите сладко към чуждите банки

32

До 22

преди 11 години

Нормалните хора протестират.А такива като теб където искат да бият и се правят на големи мъже ги гледам как бършат сополи в районното.

31

Анонимен

преди 11 години

Първанов ПРЕЗИДЕНТ!!

30

Анонимен

преди 11 години

Протестиращите е трябвало да ударят един чимбер на Плевнелиев. Чехълчето е свикнало като му ударят чимбер и да хукне да изпълнява поставената задача.

29

darcas

преди 11 години

До 16. Конституция, в която има парламентарни квоти в съдебната система, главния прокурор 7 години е недосегаем и избирателите нямат абсолютно никакъв контрол над избраниците си била добра? Само преамбюла и е поносим, останалото е за смяна пич. Като знаеш какъв юрист си, сигурно те е страх да идеш на лекар, а?

28

до 23

преди 11 години

след изборите ей такива мишки като тебе ше ви разстрелват в главите, да не се мъчите, червераст, близо ти е края!

27

до 18

преди 11 години

Само 500 човека го освиркаха в неделя докато се показа да каже нещо за 1 минута и после се скри защото щеше да бъде линчуван въпреки охраната на НСО тоя ***. Не се показа повече защото се събраха след това 20 000 души и щеше да изяде някой портокал със сигурност по тъпата си гейска чутура.

26

Анонимен

преди 11 години

Президента е избран с 50% от 50% това означава с 25-27 % от всички бьлгари като знаем какво излезе в избирателните списьци и като знаем кои е имал вьзможност да манипулира избирателните списьци и кои получи часовник--еми направети си сметка дали точно това е начина да си обединяваща народа фигура за мен тази фигура не е обединяваща и не сьм и никакьв симпатизант. А и до тук го виждам като сляпо изпьлняващ заповеди на шефа отколкото като ярка индивидуалност.

25

Анонимен

преди 11 години

За гейберастията часовника отборява последни секунди. Идва ден на разплата. Затова и свинското парче от Банкя се скри под болничния креват. *** отдолу и плахо се озърта като влезе някой в стаята.

24

Анонимен

преди 11 години

Комуноиди докато пишете по форумите няма как да си намерите работа. Само с огризки подхвърлени от Позитано не става. Тежите на народа и ако не си намерите работа ще играе дървото. Никой не е длъжен да ви издържа !

23

Petar, NY

преди 11 години

Ще става все по-зле. Проблема е, че който и да дойде на власт няма да подобри нещата. - Няма производство- Няма иновации - Няма и хора, които са способни да създадат горните две Да си преброим приятелите и да видим кой какво работи. Гаранция, че 90% ще са в търговия, услуги и/или други дребни далавери. И е така не само в България.

22

ДО 18

преди 11 години

Защо не ходиш на Контрапротест в защита на Борисов и Плевнелиев .Народа иска Народен Съд и всички в Затвора , доживот .

21

ПРОТЕСТ

преди 11 години

ПРОТЕСТИРАМ ПРОТИВ *** ПРОТЕСТИРАщИ! СЛАБОУМНИЦИ, ОщЕ МАЛКО ШЕ БЪДЕТЕ ТЪРПЯНИ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ, СЛЕД ТОВА НОРМАЛНИТЕ ХОРА щЕ СЕ НАДИГНЕМ И щЕ ВИ СМАЖЕМ ОТ БОЙ !!

20

Анонимен

преди 11 години

Тоя на снимката ли ще е новият президент?

19

ч

преди 11 години

Анонимен ако знаеш колко си ***.

18

Анонимен

преди 11 години

Окончателното решение на гейберасткия въпрос наближава. Пещите се стягат, на комините се поставят очиствателни инсталации да не се трови природата!

17

Анонимен

преди 11 години

От кога 100 човека имат право да свалят и назначават държавния глава избран с гласовете на милиони Българи ?