36

123

преди 11 години

Жертвите на високия холестерол са повече от жертвите на цигарите, защо никой не забранява пържолите в заведенията.

35

Тапа

преди 11 години

Да ги питам кръчмарите,шо не бяхте на стачка като се вдигаха цените на хранителните продукти,на гориватаи т.н.,а сега РЕВЕТЕ че нямате клиенти ,щото не се пушило в заведенията ,я марш ОТ ТУКА !

34

Пушач

преди 11 години

Никога повече ГЕБ.Дали се напълниха заведенията с непушачи-стоят празни.Голяяяяяям икономически растеж ,няма що.

33

....ММММ ДААА

преди 11 години

от 10 месеца не съм помирисвал тютюн , щаслив съм заради това , но този закон не испревари ли стотиците други закони не приети в бг. - България не е европейска държава а Бълканска и не ми се правете на еуропейци с тези глупости . Нека си пушат дето щат , и без това държавата е разграден двор и ограбена къща ............................ ВИНОВНИТЕ СА СИ ВИНОВНИ

32

До 28

преди 11 години

Не знам какво можеш да си позволиш, ама си крайно неграмотен.

31

АНКЕТА

преди 11 години

ЗА ИЛИ ПРОТИВ ПУШЕНЕТО В ЗАВЕДЕНИЯТА? + ЗА | - ПРОТИВ

30

До пушачка, #20

преди 11 години

Ти май верно си адски нервна без цигарите! Не си позволявай да обиждаш хора, които не познаваш и най-вече не си мисли за нещо повече от непушачите.

29

az esm

преди 11 години

Интересно,ако няма дискриминация,ще ми разрешът ли да си отворя заведение с табела ЗАВЕДЕНИЕТО Е САМО ЗА ПУШАЧИ.

28

:)

преди 11 години

Айде бе европейци, цял свят пуши навън в студа, вас ви е страх да не ви измръзнат задниците!

27

До Анонимен

преди 11 години

Не знаех,че непушачите са безсмъртни и не боледуват?!Защо не се вдигнете на бунт децата ни с какви *** се хранят а съскате тука!Защо не спрете да карате колите си защото тровите отново тези наши деца?!Всичко Мара втасала та до цигарите опряхте!И като е вредно за Вас не ходете по заведенията ами си стойте в къщи да ви е чист въздуха!

26

до Пушачка

преди 11 години

Моето момиче, всеки ден тренирам, ям телешко, риба и зеленчуци. Колата ми е 2010 година, ЕВРО 5, но въпреки това ходя с трамвай, защото не искам да бълвам газове по крастовищата. Освен това мога да си позволя да пуша по две кутии на ден, но не го правя, защото предпочитам да мириша на ментолови бонбони, а не все едно някой ми е *** в устата.

25

Анонимен

преди 11 години

До TankoBGПример за поръчково изследване. Сравняват пушачи с непушачи, ама не отчитат че част от непушачите са такива защото са болни а не че са болни защото не пушат. Има три вида лъжи: Малка, Голяма и СтатистикаТа познай коя е в случая

24

georgi

преди 11 години

Само немога да разбера,защо не пушачите,имат нещо против да има зала за пушачи,и зала за не пушачи. Аз немога да разбера каква е тая злоба каква е тая омраза.Хора на вас не ви е проблема че хората пушат, и ви се тровите.Вие ще се отровите от вашата си злоба!!!!

23

Анонимен

преди 11 години

Края на света всъщност е всекидневното ... ежечасното писане на едни и същи "новини", докато му писне на човек. Предъвква се едно и също ...

22

Иван Иванов

преди 11 години

Абсолютна и чиста дискриминация е всичко това с пушачите и забраната им да се пуши. Дискриминация е това в най-чист вид и по всички закони на ЕС. Какво пречи да има заведения за пушачи и който не желае да влиза няма проблем, а не пушачите да са зверове. Това разбира се се прави с цел другари няма никакво съмнение. От 1.01.2012 г. в братска Чехия е разрешено претежанието на всякакъв вид дрога сега така е в Холандия скоро и у Германия и после у нас.От цигарите човек живее дълго, но от дрогата ....

21

Емо Фаса

преди 11 години

Ей, заради такива като вас ми пропада бизнеса! Сума ти и пари платих, да прокарат по-висок акциз за чуждите цигари, вие сега ще ми пречите да си прокарам и закон за пушене на всякъде!Айде стига вече! Какво искате, жена ми и любовницата ми да карат стари мерцедеси от 2011 ли!Връщаме пушенето! Аз на когото трябва съм си платил! Боли ме за вас балъци, че ще се тровите!

20

Стига

преди 11 години

Пушачите били дискриминирани! По същата логика и хората с оръжие са дискриминирани на летища, в обществени сгради и т. н. Аз като непушач не вредя на никого, не искам и на мен да ми вредят!

19

Анонимен

преди 11 години

Според мен трябва да има заведения за пушачи и за непушачи, това е правилното решение. Сега половината от населението е жестоко дискриминирано, а всъщност именно то внася и доста сериозен акциз и ДДС в хазната от където всички харчим. А в цяла Европа как е ще гледаме когато стигнем на тяхното ниво на здравеопазване, образование, политика, икономика, промишленост, земеделие, стандарт на живот и т.н., иначе сега да се сравняваме с тях е все едно да си чешем езиците.

18

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 9Заведенията търпят загуби не поради забраната за пушене а поради кризата бна Бойко. Обеднелите няма как да влезат в заведение, това е причината. Иначе, всеки който има възможност и повод отива в заведение. И кафе му се пие и на сватба ходи. Целият шум е за да се заглуши разоряването на заведенията вследствие на кризата. То веднага се вижда колко много затварят и ГЕРБ се чуди с какво да го обясни а *** като масмедиите само чакат да им подадат кокъла!

17

TankoBG

преди 11 години

През 2000 г. проучване, проведено в Станфорд, разкрива изненадващи резултати за ефектите на никотина върху кръвоносните съдове. Противно на популярното мнение, проучването показва, че никотинът увеличава растежа на нови кръвоносни съдове. Откритието може да доведе до нови лекарства за диабет. Много хора с тежък диабет имат лоша кръвоносна циркулация, което може да доведе до гангрена и в крайна сметка, ампутация на крайник.