137

iuwy

преди 12 години

Вярно е че много хора напускат страната, но това не ги прави французи, италианци, немци ... Те са си българи докато не се откажат сами. Проблема е във високата смъртност на българина и високата раждаемост на ***.

136

Анонимен

преди 12 години

Толкова *** народ е обречен само на едно.Да ИЗЧЕЗНЕ!

135

Анонимен

преди 12 години

и аз напуснах страната преди година, но правя планове да се връщам

134

до 151

преди 12 години

самоубии се като ти е мъчно!

133

Анонимен

преди 12 години

Само така! Да останат само дебелогъзите чиновници, *** и мързеливите гербери! И трите прослойки са прости като талпи! Да видим кой ще го храни този ***:))) Чиновниците на полето ще ходят скоро:)))

132

Българофоб

преди 12 години

Задача с повишена мисъл за бантускотци:Кой ви е виновен, че населението на бантускотия намалява:- ***- болшевиките- СССР- турците- ***- евреите- американските империалисти- планът Ран-Ът- Иван Костов- Луканов- турците- агент Гоце- ДС

131

UK до 130

преди 12 години

Много ми е мъка за булевардите които изглеждат като лунен пейзаж. Много ми е мъка за грозните силиконови пачаври. За грухтящите необразовани селендури и вонящи *** в градският транспорт. За проглушаващата *** чалга които се лее от всеки втори балкон. За цените в магазините които са по-високи от тези на запад а заплатите по-ниски от тези в Африка. Много ми е мъчно да гледам свестни хора които работят от сутрин до вечер за 500 лева а в същото време необразовани селски мутри карат джипове и живеят в палати.Мъчно мие е ама НЕ.

130

Чиновник

преди 12 години

Държавата така или иначе няма нужда от този комплексиаран народ. Народа да си хваща самолетите и да се маха.

129

Анонимен

преди 12 години

Не спорете и не се обиждайте. Грамотни хора сте. Имате google, изпишете ран-ът и ще ви стане ясно всичко.

128

ЗА ДЕПУТАТ.....

преди 12 години

....НЕ СЕ ИЗИСКВА ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ......???!!!!!РАЗБИРАТЕ ЛИ СЕГА .....КОЙ ВИ УПРАВЛЯВА И ....ЗАЩО Е ТАКАВА ДЪРЖАВАТА НИ???!!!!БЕГАЙТЕ ...ДОКАТО Е ВРЕМЕ!!!!

127

ФАШИСТ

преди 12 години

до Чорбаджия - кефиш ме с мисълта си ! Така е , щом им е омразна България , къде се бутат в БЪЛГАРСКИТЕ сайтове и ни дават "акъл" (РОДООТСТЪПНИЦИ !

126

Анонимен

преди 12 години

Това е добре! Хората се спасяват! Браво! Нека останат само *** и техния представител ГЕРБ!

125

Чужденец

преди 12 години

до българинНямате 1300 години история, а около 650. Българска държава реално не съществува от средата на 12- ри век.

124

Анонимен

преди 12 години

И какво ще ги правим толкова спестени пари, 141? Бонуси ли ще раздаваме?

123

Texas

преди 12 години

Двойка на седмицата рокендролната баба с Алцхаймерният пенсиониран снайперист.Периметърът беше добре отцепен от отнесеният питбул баа Пена,как да не запалиш :).Голяма гледка бяха,почивай в мир Бармане...

122

eigrant

преди 12 години

PRAVILNO 4E UMNITE .KADARNITE I ZNAESTI KAKVO ISKAT BALGARI IZSBIAGAHA, NOKAK DA NE IZBIAGAT PRI NALI4IETO NA TOLKOVA ZLOBNI,ZALKI ,ZAVISTLIVI I MARZELIVI SVOI SANARODNIZI . SEGA GO DUHAITE

121

Кристина

преди 12 години

стига глупости, не намаляват българите, а населението на България! Има огромна разлика

120

БРАВО 86.....

преди 12 години

.....СТРАХОТНИ ИСТИНИ ---ТУК НЯМА МОТИВАЦИЯ ЗА НЕКАКЪВ "ПАТРИОТИЗЪМ"!БЕЗМИСЛЕНО Е ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ ИЗМИШЛЬОТИНИ И ТЪПИЗМИТЕ БЪЛГАРСКИ..../комунистически/ИСТИНАТА Е ......НАВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!САМО ТАКА ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ!!!!!

119

член на ГЕРБ

преди 12 години

Изтината е че българите са кофти матереал и затова ние си работиме само с американците.

118

Turkey до Българофоб

преди 12 години

Културата не се измерва с някаква определена единица.Тя е съвкупност от история , литература, самият език, религия, нрави, традиции и др. неща.Част от самобитността на Балканите се дължи на българите.Всеки народ си има слаби черти.Идеален народ няма никъде.И аз преди да отида за първи път в Турция мислех, че там е идеално.Разбира се не е идеално.Никъде по света няма идеално.