26

Анонимен

преди 12 години

23-ti, ми незнаят щото са прости, не щото са много съвременни. Така едно време *** като теб се биеха в гърдите че знаят руски и неим трябва английски или друг език. ***.

25

до 16

преди 12 години

Ами ще се оправят, и това е защото ЕС няма нито ресурси, нито достатъчна площ да се самоиздържа и е с голямо население. Т.е. има прекалено много хора, на прекалено малко плодородна площ, прекалено много финансови инструменти и прекалено малко ресурси да се самоиздържа. Не е *** Путин такъв съюз на Русия би дал стабилност и сигурност на участниците в него - огромни ресурси, обширни плодородни площи, такъв съюз може да си е напълно самодостатъчен, без да зависи от когото и да е.

24

Анонимен

преди 12 години

НЕ! Стига толкова съветски комунизъм. Русия е най-корумпираната страна, ако сравним с европейските. И най-нецивилизованата. Русия е Нигерия със сняг! Путин е диктатор, в диктатура ли искате да живеете?Русия ще ни даде ли безвъзмездно 7 милиарда евра за 5 години?

23

qq

преди 12 години

"руският като "език за междунационално общуване"" - хаха тия руснаци са много зле беее, почти никой от младите хора не знае да говори руски и не му и трябва. Ние сме част от Европа, не от Азия, да го духат руснаците.

22

Анонимен

преди 12 години

Руснаците са просто скандални. Приличат ми на обидено дете "Като не ни искате, ще си играем с децата от другата улица". Тоя сценарий сме го виждали - стари ***, нов бардак. Руснаците са заобиколени от народи, които ги ненавиждат, при това са такива, които вече сами разполагат със собствения си ресурс и икономика и са конкурентни на руските, те повече не са роби на червената империя. Европа не ги иска, Китай ги притеснява, имало петрол и газ и в други държави, имат си тероризъм...не им е лесно

21

)

преди 12 години

тя и символиката че и постовете на лидерите са едни и същи ако някой не е забелязал -петолъчки и комисари ей сиктир....

20

нели

преди 12 години

ето една добра новина,ако ни искат и ни вземат,може и да излезем от перманентната си криза,видя ми се новината като светлина в тунела!Сега очаквам да почне изливането на помия тук,още не са влезли разните критикари

19

Оу да

преди 12 години

Повече водка !!

18

GOSPODI!

преди 12 години

Не се споменава напразно името Божие, но, Господи, пази ни от такъв съюз!Парен каша духа!

17

реалист

преди 12 години

Предварително да кажа на тези които ще ревнат пак 16-та република на Руснаците неискаме - ние никога не сме им били такава манипулатори !А и дори да е така, то по-добре 16-та република на Русия, отколкото РЕЗЕРВАТ за *** на Американците!!!!!!!!!1

16

Ташунко

преди 12 години

Руснаците много по-барзо ще се оправят от кризата за разлика от ЕС ,който знае да налага само правила и няма никаква равнопоставеност между страните членки.Добър пример е опрощаването на гръцкият дълг.

15

Анонимен

преди 12 години

Неразумни люде, погледнете Кремъл горе на снимката - това е древнобългарска архитектура.Иде страшно зло - евреомюсолманизма. Не ви ли стигнаха 500 г. под негова власт?

14

до 12

преди 12 години

Сега ай имат визитация в отделението и са им спрели нета ама след час като им го пуснат ... гледай и не вярвай на ушите си :-)

13

))))

преди 12 години

ето тва е пълна класика -еврейте си менкат съюзите както си искат -едното като се *** правиме второ а второто като се *** се връщаме на добре забравеното старо -принцип работещ в модната индустрия -бах маа му (

12

БАЛКАНДЖИЯТА

преди 12 години

Сега ще видите оня психопат "Странджата" като влети, какво ще стане.

11

Анонимен

преди 12 години

Аз съм за. Съюза е добър - най-голямата държава в света, с история, с богати залежи от всичко по много, с 1/5 от сладководната вода на планетата, с близки допирни точки в миналото, много руснаци живеещи тук, близка е до нас, източноправославна, с близък език, с общи корени далеч в миналото като народи.... безпорно добро предложение, далеч по-добро от съюз с агресори, банкери, клониалисти, до пред ивек робовладелци и т.н.

10

Биг Брадар

преди 12 години

Все повече ми замирисва на бавно но сигурно възвръщане на позициите на Русия и нова заявка към СССР ...

9

Газовик

преди 12 години

при $100 за 1000м3 за поне 50г. - може.

8

Анонимен

преди 12 години

Разумни са швейцарците, защото са незвисими-към това трябва да се стремим.

7

Ромпуй

преди 12 години

Позамогнаха се руснаците, защо да не им се възползваме от петролеца, пък и производството на домати ще възродим. При тия западняци само дървото им ядеме.