75

До 65

преди 12 години

Това за детската смъртност не е вярно. Да имало е детска смъртност, но тя е била по-ниска от тази в Европа. Не забравяй, че тогава не е имало съвременните лекарства. Жалкото е, че сега при тези възможности на медицината детската смъртност в България рязко се увеличи. Считам, че това е последица от 65-те години съсипване на нацията, при което всички умни, можещи и инокомислещи бяха убити или съсипани, за сметка на това процъфтяха тъпите и послушните на партията и Т.Живков кариеристи.

74

СРАМ

преди 12 години

До: номер 76Да бе, сигурно и двайсет членно семейство е издържал!

73

СРАМ

преди 12 години

До: бай ГаньоПрав си за съжаление. Не глупав, а безмозъчен безгръбначен народ.Защо румънците са по-добре от българите? Ами единственото за което се сещам е, че те си утрепаха Чаушеско а ние на нашия бай Тодор паметници му издигаме още приживе. Нека повече не се питаме защо сме така зле. И по-зле ще станем.

72

СРАМ

преди 12 години

Срам! Срам! Срам!Само това мога да коментирам. Как ще изглеждаме в очите на другите?Ами, така би изглеждала за нас Германия примерно:Германия се готви за тържествата по случай 20-ти април - рождения ден на Адолф Хитлер. Поканена е и Ангела Меркел.Военният министър е разпоредил духов оркестър на Вермахта да свири произведения на Вагнер. Всички неонацисти са добре дошли. Ще се открие официално бюст-паметника на Фюрера. Как ви звучи?А какво би казал Бойко за подаръка от Кадафи?

71

бай Ганьо

преди 12 години

Глупав народ! Защо румънците не издигнат паметник на Чаушеско? Ето затова няма да е добре положението в БГ и то не е добре - нищо чудно и на Бойко, който унищожава БГ да вдигнат паметник....

70

Анонимен

преди 12 години

Б'Аничка, не се излагай! Все пак човекът ти обяснява за 30те години на миналия век! Знаеш ли че тогава един работещ в железниците, обикновен железничар, е издържал със заплатата си 10 членно семейство, без жена му да работи?

69

Чичо

преди 12 години

Ами ще си честват комунистите каквото си поискат защото ние не ги довършихме през 89 както направиха другите държави от соц блока и понеже 22г спъват развитието на демокрацията сега когато е криза тия пак може да опитат да направят преврат никога не ги подценявайте не забравяйте историята

68

Васко

преди 12 години

ivoberov.blog.bg/politika/2011/09/05/jivkov-stambolov-borisov-i-praznicite.814370#lastmentКоментара оставям на феновете на др. Живков

67

до 54

преди 12 години

Закакво да си купува панелка? Т.Живков, роднините му и висшите комунисти притежаваха ВСИЧКО в България. Толкова бяха сигурни, че вечно ще управляват и вечно ще притежават всичко в България, че дори не си правеха треда да си вадят нотариални астове, дори за партийния си дом нямат нотариален акт.Т. Живков не е имал нужда от панелка, защото е притежавал всичко, а Л.Живкова пропиля пенсионния фонд/ отпреди 9.9.44 г. /за да построи НДК и да си прави Знаме на мира, затова родителите ни сега гладуват.

66

EU-citizen

преди 12 години

Намери статистика с колко се е увеличило населението ни през годините на неговото управление.И смея да те уверя че прираста не се дължеше само на *** братя...--------------- Аз пък смя да те уверя, че български семейства с три деца се брояха на пръсти, да не говорим за 4 и повече. Затова пък всички се нбутах да живеят в бетонни коптори, примесени с ***.

65

Анонимен

преди 12 години

В световната история няма държава или народ който да се е обвързал с Русия и да е прокопсал. Всички подобни са си в третия свят.

64

varg

преди 12 години

Е как без Бойко нали е стар комунист.

63

Анонимен

преди 12 години

a be kalyfi, po starite - zabravihte li, 4e 6terka mu hode6e vsjaka sedmiza v Pariz na frizior, sin4eto mu gone6e ve4er *** iz hotelite, a sofrite i vinata kakvi bjaha. Typia narod pyk se rede6e za portokali i banani po nova godina, za6toto samo togava ima6e, za tjah vinagi!!! na to6o ne mu triabva6e 4asten apartament - toi pritezava6e ziala BG. v rezidenziata vlizali li ste- ital. mramori, kristal, zlato i pr. kavali sybudete se!!!

62

Анонимен

преди 12 години

бащицата изнамери начин да ни го върне за демокрацията,натресе ни пазвантина си.

61

Анонимен

преди 12 години

Искаше да ни направи 16та република на СССР. Това щеше да бъде запазване на суверенитета!

60

Аничка

преди 12 години

До 61 Детската смъртност е била над 50%, а хората по селата ходили на училище макс до трето отделение, а пари почти не са виждали.

59

Имигрирал Ром

преди 12 години

Сега има къде да ги похарчиш парите... но парите ги няма, дори да се скъсваш от работа не можеш да си осигуриш първи нужди.Да, защитавайте си сегашната политика, тънете в мизерия... толкова сте из простели и затънали в собствените си ***, че по лошо не може и да стане.

58

Ботев от Пловдив

преди 12 години

Ако не беше Тато,Правец щеше да е селце покрай магистрала.Друг е въпроса как лидерите на бригада Чавдар създадена през май 1944г 45г управляваха България за сметка на истинските партизани от Пиринският,Трънският,Габрово-Севлиевският,Средногорският отряди или Антониванци примерно.

57

Аничка

преди 12 години

Д(За да си позволиш лукса да плюеш ти трябва самият да си направил нещо за Родината. Но май тук имаме само безделници, плювачи.

56

До 39

преди 12 години

За твое сведение през 30-те години България е имала 3 пъти повече овце от населението си, изнасяла е вино повече от Франция и Испания заедно, 1 български лев се е равнявал на швейцарския франк. Относно увеличеното население на България-това не са българи, а ***, защото при Т.Ж. започнаха да им плащат майчински, да им дават безплатни жилища, да ги приемат във ВУЗ без приемен изпит, т.е. наглостта и популацията на *** дължим на Т. Живков и неговата политика за опростяване на народа.