49

Анонимен

преди 13 години

Станишка,за такива като теб има четвъти километър или решетки бе,миличък.Какво пак си сънувал.

48

Анонимен

преди 13 години

Борисов и Станишев - българският вариант на Том и Джери. Щом рейтингът на първия започва да пада и народът усети че е безработен, гладен и беден, кукловодите веднага показват другата кукла - тази на Станишев и безработният, гладен и беден народ, увлечен да я плюва, забравя че е без работа, с празен стомах и провиснали джобове.

47

x

преди 13 години

mani se be *** ako i Boko da e nishto pone e pich a ti ***

46

АНИ

преди 13 години

Който на млади години не е социалист- НЯМА СЪРЦЕ, Който на зрели години е социалист - НЯМА АКЪЛ!

45

Това зависи от Доган

преди 13 години

Намеренията на Станишев зависят от Доган. И не само намеренията на Станишев. От днес е ясно, че в следващият парламент комунистите ще имат най много депутати, но не достатъчно. Задно с турците ще стигнат до 140 беслемета. Ако меди не се извърти , Станишев със сигурност ще управлява. А защо да не махнем турците, като всички ние от ГЕРБ гласуваме за бившата си партия ? Достатъчно курваджилък правихме. Нали така ?

44

888

преди 13 години

Това продажно лике да ходи да се кандидатира в турция

43

Евгени Минчев

преди 13 години

Серйожата е готов пак да го...поеме!

42

ЕЛКА

преди 13 години

ПРИ СТАНИШЕВ ВСИЧКО ПОСКЪПНА В ПЪТИ ,НА 01.10.2009Г ВДИГНА МЕДИЦИНСКАТА ОСИГУРОВКА ОТ 6.60 НА 10.80 ,ПОТРЕБИТЕЛСКА ТАКСА СТАНА НА 2.40 ,БЕНЗИНА ОТ 1,70 СКОЧИ НА 2ЛВ ЗА ЛИТРЪ ,ТОКА ПОСКЪПНА 2008Г М.ЮЛИ С 14 %,ПОСКЪПНАХА МЕД,ПРЕГЛЕДИ ОТ 15 ЛЕВА НА 25ЛЕВА ,ПОСКЪПНАГХА ВСИЧКИ МЕСТНИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ ,НОТАРИАЛНИТЕ ТАКСИ ,ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ ,БИЛЕТЧЕТО ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ НА 1ЛВ ,СТРОИТЕЛСТВОТО ,КВ.М -2000Е

41

Анонимен

преди 13 години

Gonyat go ot seloto,toi za popovatakasta pita.

40

йе

преди 13 години

ХАХАХА, жестокоо! Лошото е, че самият прототип на мерната единица Гоце отдавна мери в килоГоцета своето безочие :)

39

Дядо Мраз

преди 13 години

Нема кой да ти я даде баш па на тебе! То, че Бойко не става и се изложи тотално, е ясно като бял ден, ама и ти не си по-различен!

38

Анонимен

преди 13 години

Той Станишев и без това поема доста мощни неща *** и орално постоянно та поне е свикнал.

37

1111

преди 13 години

СБОГОМ, ГЕРБ... ОТИВАЙ СИ...

36

BG

преди 13 години

О, махни тез думи отровни!Чуй как стене гора и шума,чуй как ечат бури вековни,как нареждат дума по дума -приказки за стари временаи песни за нови теглила! Запей и ти песен такава,запей ми, девойко, на жалост,запей как брат брата продава,как гинат сили и младост,

35

Анонимен

преди 13 години

Бойко Методиев Борисов. Днес е един от най богатите хора на България.През 1977г. кандидатства в школата на МВР Симеоново, факултет Държавна сигурност, но е приет в Противопожарна охрана.През 1990г. отказва да подпише декларация за деполитизиране (т.е. остава си комунист, член на БКП), напуска МВР и започва охранителна дейност.Участва в управлението на фирмите:Ипон-1 с баща си Методи Георгиев (бивш служител на Софийско градско управление на МВР); Ипон-2 ; Ипон-Агенция за сигурност и охрана; Интербулпред; Тео Интернационал АД с Румен Николов Пашата (фирмата е уличена в контрабанда с цигари и необслужван кредит към ПЧБ в размер на 1.27 милиарда лева) ; Джи Би травъл къмпъни, свързана със СИК; Прахайм ООД; Будоинвест; Цебра ООД; Ти Би Ай; Химтекс АД и т.н. .

34

Bennita

преди 13 години

Аз предлагам да престанем да обиждаме малкото сладко животинче съселът!

33

И аз съм готов тогав

преди 13 години

Щом този лимон е готов, и аз също мога... За 4 години обещавам поне 3 оправени улици в големите градове, както и много вдигнати данъци и акцизи !!! Вот за мен - номер 9314562 !!! Давам по едно кебабче и половин питка на всеки, който гласува за мен !!!

32

1111

преди 13 години

При Станишев беше МНОГО ПО-ДОБРЕ... ВСИЧКО...

31

самоеб

преди 13 години

море готов е да го пръцам май май

30

Анонимен

преди 13 години

хахахах, готов бил. Някакви съкратени курсове ли е изкарал. ПУЦ за премиери ли има?