117

Анонимен

преди 14 години

Али азе моем ли да джурнем една бира в Мека. Мойта религия не ми го забранява???????

116

Лифтерка

преди 14 години

Да отидат да живеят в Анадола...

115

Анонимен

преди 14 години

Аз пък искам в паспорта ми да няма снимка !!! Защото, ако приемат условията на тези мюсюлманки, ще ме е срам ,че съм българин !!!!

114

аз

преди 14 години

Добре със забратки но не слънчасали.

113

али

преди 14 години

Много ограничени хора коментират днес по форумите не трябва така да расъждават хора срещу хора ние не сме животни и не забравяите всички сме гости на тази земя и рано или късно ще си отидем от този свят затова всичката тази злоба и ненавист е напълно излишна .

112

Анонимен

преди 14 години

Тези стават нагли ! Искат да направят България завод за терористи с промити мозъци !

111

Kuku

преди 14 години

И защо не им потърсят снимки на тези същите от преди 5 години да се види как са снимани. И защо дете на 3 години не иска да яде свинско. Кой стои зад всичките тези глупости? Момичетата- туркини на техните сватби са по- разголени и от манекенки на бельо

110

хахахахахахаха

преди 14 години

АХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХА. леле леле

109

стг

преди 14 години

абе то в Турция не е разрешено това те тук искат айде бе

108

Анонимен

преди 14 години

Аз пък не си харесвам веждите, имам белег от аркада, и искам да се снимам с тъмни очила, обаче не ми разрешават. Трябвало лицето ми да се вижда цялото. Е, след като аз спазвам правилата, защо тия да не могат? Освен това, май дори в Турция гласуваха против забрадките на обществени места. Обаче, не, ние пак по католици и от папата! В Турция не им разрешават, а ние да. Егати! Като искат да се забулват да ходят в Иран!

107

ТАНКИСТ

преди 14 години

Aре стига ве до вчера са имаха за РОМИ слушаха Кондио и замезваха ракията с СВИНСКО а сега покраи турските сериали са станали много праведни "Турци" .Докога ще ги траем има села в Бг кадето неможеш си купиш хляб ако не знаеш турски език , ***.*** им *** дае.ба ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!

106

krumov

преди 14 години

А може ли и курбан байрам и рамазан да ги поискате за национален празник да заменят 3-и Март и 6-и Май? В Европейските стандарти пише точно какви са изискванията. В Американските стандарти също пише ясно какви са изискванията. Защо там не си разигравате номерата, а да щото там тия не са "меки китки" и спазването на законите им е задължително а не препоръчително.

105

Amenhotep

преди 14 години

Никой не ти е забранил да живееш както си искаш, но щом живееш в тази държава ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАШ СЪС ЗАКОНИТЕ И. Ако искаш да живееш в държава управлявана от шириат, хората ти го казаха - свят голям тръчи на там, даже бих ти препоръчал Сомалия - там всеки луд си прави к`вот си ще!

104

Анонимен

преди 14 години

мисля че когато става въпрос за документи не трябва правилата да се различават за различните граждани на страната. в този смисъл българите също може да искат някакви преедимства. трябва да се предоствратяват такив аопити от страна на мюсулманите.

103

УА БЕ

преди 14 години

И АЗ ИСКАМ, И ЛИЦЕТО ДА СИ ЗАБУЛЯ, ЧЕ МОЯТА РЕЛИГИЯ ТАКА ГО ИСКА!!!

102

puhi

преди 14 години

Ei aman ot slun4asali. Zabradkite zvaneli raztrevojeno be iaaaaaaa u gorata da berat gubi. Kat ne im iznasia - Blizkia Iztok, tam dal Gospod izviniavam se Allah zabradki bol

101

US

преди 14 години

Да ги екстрадираме в Ираk и после САЩ да ги бомбардират. Това е най-правилното решение.

100

Анонимен

преди 14 години

Като свърши времето на петрола ще престанат да искат. Камилите по европатеа не се харчат много. Десетина дваисе години още и няма. Хахахахахаах

99

azz

преди 14 години

Освен това - Коранът забранява на жените да се образоват! Защо тогава не откажат масово да учат забулените женички, а се чудят какво образование да вземат - защото им го плащат???

98

zviar

преди 14 години

България е Европейска страна, като не ви харесва въннннннннннннннннннннн