74

Анонимен

преди 2 години

Боже, каква е тази карикатура? Ще ни затрият заради члгарите. Не ви е срам да гласувате за тези роби. Не сте народ!

73

Анонимен

преди 2 години

29 За съжаление, зад всеки един от предложените от Слави министри, млади хора, стои по един комунист, с доста голям опит в кражбите и омраза към демокрацията. Децата на комунистите се образоваха на запад, с крадените от родителите им, наши пари. На кого ще служат те, познайте? Младостта, дипломата, не е сигурен билет към властта. Кой ще оправя след тях, неизбежно хаос?

72

българин

преди 2 години

Ако сложи Николайчо за министър-председател , край на всичко и язък за гласуването !!! Не мога да повярвам !!

71

Анонимен

преди 2 години

До Иван - ти щом чак сега се чувстваш излъган, а досега си му вярвал на тоя, значи си заслужаваш да те лъжат. Такива шарани като теб явно има доста, щом не виждате очеизвадните лъжи, на които се връзвате по 10 пъти. НАИВНИЦИ!

70

Анонимен

преди 2 години

Славчу има позиция и я дава на тоя ,който плаща най-добре-а това може да бъде само Мафията. Славчу захлебва добре-Българията кучетата я яли...В скоро време да го разкараме с ритници тая псевдомутра....

69

Румен Владимиров

преди 2 години

При Чалгарят ромите ще са с ранг на министерство. Евала! Държи на гласоподавателите си!

68

42

преди 2 години

"Що не разкри тия имена на министри преди изборите?! Знаел ги е от самото начало!" - Че откъде - накъде?! Не ти е длъжен да ти чеше любопитството. Той не е длъжен да ги оповестява дори в момента. Но е ясен и поне честен, за разлика от тиквения ти шеф с феса. Като не изберат правителството, ще си управлява служебното. Айде малко напън - ако избраните ги вълнува България, биха могли и да гласуват този експертен кабинет и без уговорки и подялба на места из него. Като не - служебно! До откат!

67

Анонимен

преди 2 години

Имаъ и плюсове и минуси представените имена. Ако Слави беше направил това предният път, сега 30% не му мърдаха. Нека да им дадем шанс, ако корупцията се намали до минимим, за 5 години ще сме много по-добре.

66

Стария Джо

преди 2 години

Всички ежду 30 и 40 ще бъдат манипулирани лесно, това е целта. Когато не са съгласни с нещо ще чуват - теб кой те знаеше преди да те направя министър

65

Анонимен

преди 2 години

Защо тези хора не се показаха до сега за да разкажат какви ще са им политиките, какво мислят по важни въпроси като геополитическа ориентация, тръбопроводи, гей-политика...ох забравих, за това научихме от Слави - гей-пропаганда сред 12 годишните...но все пак да третираш населението като го държиш на тъмно като че ли е гъбарник... Или то си го заслужава може би?

64

Анонимен

преди 2 години

Тоя филм нали вече го гледахме. Пак повторение. Хващаме само съветската телевивизия и сме с единствен канал.

63

Анонимен

преди 2 години

Интересното е, че на това юпи тогава му събрахме попарата.И тогава не ставаше, не става и сега, но ясно показва от къде извън държавата ни, се дърпат конците. Дърпат ги на ръба на търпимост на смислените хора, но подкрепата която си измислих няма да даде шанс за стабилна държава и развитие. Борбите за позиции, ще се принесат на местно ниво, и ще е още по зле.Ще натоварят съдебната система с пълни глупости, и ще изплуват много сиви играчи.

62

мале мале мале мале

преди 2 години

мааалеееее чалга зомбито как ва *** сичкитееее хахахахахахахааххаха

61

Анонимен

преди 2 години

Малкия Мук=Николй Василев, от Варна с баща генерал от контраразузнаването, *** са вечни........

60

Лекар

преди 2 години

Калинка до калинка

59

Все

преди 2 години

Царски хора! Браво на придворния шут!

58

Анонимен

преди 2 години

Взех да тъгувам за ГЕРБ.

57

Анонимен

преди 2 години

Слави Тифонов беше свързан отдавна с БСП,не ми е ясно как не го разбра това българския народ.Още преди много години дори в шоуто си открито избягваше да се конфронтира с БСП.Партията винаги следва старата си схема ,да влиза в политиката с подставени партии,нови УЖ проекти,други лица и т.н.Какво се получи?Избрахте Слави и получихте БСП.Реалността е такава ,че българския народ не намери сили тотално да изхвърли всики ДС структури,комунисти от държавата ,без значение от коя партия са

56

Сланина и дзурла!

преди 2 години

Хахахаа..прекрасно!!!ДОКО ДОКО ДОКООО.ЧЕСТИТО ЧАЛГАДЖИИ!!!

55

"fuf

преди 2 години

Колкото и да изглежда зле това правителство, според мен ще просъществува поне две години. Ще бъде гласувано тъй като някои от новоизбраните дапутати ще се уплашат, че при нови избори няма да имат място в НС. Така с клатещо се мнозинство ще гледаме шоуто на бай Чалга в следващите две години.